Home / Actualitate / Mihai Șora în sfârșit reunit cu Ana Pauker – “E cam cald aici”

Mihai Șora în sfârșit reunit cu Ana Pauker – “E cam cald aici”

Vlad Voicu
Incorect Politic
Februarie 28, 2023

Mihai Șora în sfârșit reunit cu Ana Pauker – “E cam cald aici”

După 106 ani, mulți dintre care au fost folosiți pentru instaurarea bolșevismului în România, Mihai Șora, fostul consilier al Anei Pauker, a încetat să paraziteze țara și lumea.

Șarpele veninos care în ultimii ani din viață se dădea “democrat” și #rezistent a fost în sfârșit reunit cu Ana Pauker în cazanul cu smoală.

Este și acesta un filtru, a vedea cum se raportează unul și altul la moartea lui Șora.

În timp ce hahamii care se dau profesori de prin universitățile din țară, dar și studenții și activiștii tăiați împrejur la creier îi comemorează trecerea dincolo, spunând că este un “reper” și un “mare filozof” sau un “far călăuzitor”, sursele noastre ezoterice redau următoarea discuție post-mortem:

“E cam cald aici” spuse Mihai Șora Anei, privindu-i cu duioșie chipul schimonosit de ură și de durere. Cu un diconfort crescând, Șora se foii în apă, căutându-și locul în cazan.

“Te obișnuiești, măcar e gratis” răspunse jidoavca.

4 comments

 1. Ha! Cam aşa.

 2. MIHAIL GAVRIL POPA

  Ne(Omul) potrivit, la locul potrivit.

 3. Hannah Rabinsohn face parte dintr-un alt lot de clienți ai iadului, pe când Șora(Shor) este coleg de cazan cu noi veniți ca Răzvan Theodorescu, Neagu Djuvara, Mircea Ionescu-Quintus, Zoae Petre, Doina Cornea, Iulian Vlad, Victor Athanase-Stănculescu, Mihai I von Hopînțoale și mulți alții.

 4. Ion Iliescu a dormit in acelasi pat cu Elena Ceausescu – Ziare.com
  ziare.com › Stiri › ancheta
  2 aug. 2008 · Si, spunea, Elena: “Dormeam toti intr-o odaie acolo. Nici nu ne jenam de Ionel, era un baiat in pantaloni scurti”, mai dezvaluie fostul …

  02.08(“augustus”).2008,khaballa e tare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *