Home / Actualitate / Mihai Fagadaru a murit pentru libertatea noastră

Mihai Fagadaru a murit pentru libertatea noastră

Incorect Politic
Noiembrie 26, 2021

Mhai Fagadaru a murit pentru libertatea noastră 

Via ComunitateaIdentitară:

Mihai Făgădaru, vârf de lance în lupta pentru libertate, promotor al adevărului și al suveranității, apărător al drepturilor noastre, ne-a fost răpit în aceste zile, fiind declarat mort de c0vid într-o căsăpelnița numită “spital”, lichidat de sistemul pe care l-a combătut cu atâta dedicare. Respectul nostru pentru activitatea sa este deplin.

Datoria noastră este să-i continuăm lupta și să ducem cauza libertății mai departe, nu doar pentru noi, ci pentru viitorul copiilor noștri. A plecat cu trupul dintre noi, dar încă îi simțim spiritul langa cei ce refuză noua dictatură.

A transpus, prin exemplul său, cuvintele partizanului anticomunist Vasile Motrescu: “Vă spun răspicat că iubesc mai mult libertatea decât viața!”.

Dumnezeu să-l odihnească alături de cei drepți pe Mihai Făgădaru.

#StareDeLibertate #MihaiFagadaru #EroiiMorTineriPentruAFiNemuritori #EroiiMorTineriPentruAFiNemuritori

2 comments

  1. A fost “inventata” o noua varianta de Coronavirus – cica provine din Botswana. Doar moneda Botswanei vine din Botswana. Noua varianta ar prezenta 20 mutatii ale corona si n-ar putea fi tratata cu variantele actuale de vaccin ARNm. Va rog sa diseminati aceasta informatie – fiindca vaccinatii incep sa moara pe capete, vina in acceptiunea ATGOR nu trebuie sa cada pe vaccinul ucigas ci pe noua varianta de virus. Pentru ca cei vaccinati sa nu se prinda si sa nu se revolte din cauza ca s-au last prostiti, s-a inventat “gaselnita” cu noua varianta. Vor muri, vezi Doamne, datorita noii tulpini.

    • Stai tu liniștit, vaccinații sunt irecuperabili mintal. Din păcate cunosc exemple apropiate. E imposibil să le explici ce-ai zis tu, pentru că refuză să creadă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *