Home / Chestiunea Jidănească / Merrick Garland (evreu) l-a ales pe Eli Rosenbaum (evreu) să prezideze creația asupra a ceea ce echivalează cu Nuremberg 2.0 pentru a-i urmări pe ruși pentru presupuse crime de război.

Merrick Garland (evreu) l-a ales pe Eli Rosenbaum (evreu) să prezideze creația asupra a ceea ce echivalează cu Nuremberg 2.0 pentru a-i urmări pe ruși pentru presupuse crime de război.

Incorect Politic
Iunie 28, 2022

Merrick Garland (evreu) l-a ales pe Eli Rosenbaum (evreu) să prezideze creația asupra a ceea ce echivalează cu Nuremberg 2.0

Merrick Garland (evreu) l-a ales pe Eli Rosenbaum (evreu) să prezideze creația asupra a ceea ce echivalează cu Nuremberg 2.0

Via STRATINFO:

De la Radu Marin

https://www.businessinsider.com/merrick-garland-ukraine-russia-war-crimes-accountability-nazis-2022-6

Merrick Garland (evreu) l-a ales pe Eli Rosenbaum (evreu) să prezideze creația asupra a ceea ce echivalează cu Nuremberg 2.0 Pentru a-i urmări pe ruși pentru presupuse crime de război.

Acesta este același Eli Rosenbaum însetat de sânge care a condus biroul de Investigații Speciale (Semite) al DOJ însărcinat cu vânarea, urmărirea penală, denaturarea și deportarea naziștilor din SUA, inclusiv oamenii de știință NASA care au fost aduși aici cu forța, au pus singuri astronauți în spațiu și apoi pe lună, doar pentru a fi urmăriți și aruncați un deceniu mai târziu. Dacă Von Braun nu ar fi murit de cancer, el ar fi fost următorul pe lista lui Eli. Rosenbaum este unul dintre cei mai ticăloși, depravați și dezgustători kikes ai generației sale, iar ura sa alimentată de sânge pentru bărbații albi împotriva cărora nu se poate măsura niciodată este motivul pentru care a fost ales pentru acest nou rol.

Singura crimă de război comisă în Ucraina este ocupația evreiască nelegitimă care folosește cetățenii ucraineni ca carne de tun în vendeta sa împotriva unei națiuni pe care nu o mai controlează.

* * *

STRATINFO: în acest text cuvintele “evreu” și “semit” nu sunt folosite corect. De fapt, vorbim despre un jidov care aparține și acționează în contul organizației criminale globale iudaice. Nu mai trebuie folosit cuvântul “evreu” când se face referire la iudeii de astăzi, căci este o jignire adusă profeților din VT care i-au osândit la modul cel mai onest, demonstrând din timp natura lor ucigașă care a culminat cu Deicidul.

5 comments

 1. rușii poate se gândesc să (re)calibreze puțin “țara sfântă”..și colonia principala (US). prin proxi, cum fac șerpii ăștia in Ukropistan.

 2. Aștia, adică jidanii, sunt peste tot.
  Nu scăpăm de ei nici în gaura de șarpe!

  Citiți ( cei care n-ați facut-o încă ) ! :

  SPITALUL, CORANUL, TALMUDUL, CAHALUL, FRANCMASONERIA de
  DOCTOR NICOLAE CONSTANTIN PAULESCU.

  TRĂIASCĂ LEGIUNEA SI CĂPITANUL DOCTORE PAULESCU !

  Roagă-te ptr. Neamul Românesc greu batjocorit de neamul blestemat al jidovilor !

 3. Din nefericire neamul Românesc e condus de alți trădători de neam și țară, ăia care sunt la putere. Și ei știu că nu vor fi trași la răspundere pentru ce fac. Doar dacă va fi o reală revoluție/război civil, ceva care să-i dea jos de la putere,să-i judece rapid și să-i execute.

 4. Mai nou idiotul de MäCiucä a admis cä țara noasträ trebuie sä-şi aminteascä de pogromul de la Iasi din 1941. Ästia sunt santajati cu postal pe care îl ocupä sä recunoascä tot ce spun invadatorii tarii noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *