Home / Actualitate / Medicul Adina Alberts avertizează că doar 0, 1% din români sunt infectați cu coronavirus

Medicul Adina Alberts avertizează că doar 0, 1% din români sunt infectați cu coronavirus

Incorect Politic
August 12, 2020

Medicul Adina Alberts avertizează

Medicul Adina Alberts avertizează că doar 0, 1% din români sunt infectați cu coronavirus, în vreme ce restul de peste 99%, care sunt sănătoși, sunt supuși unor restricții aberante.

„Guvernul pedepsește populația sănătoasă în loc să combată focarele de infecție cu COVID și să rupă lanțurile de contaminare. Doar 0,1% dintre români sunt infectați. Însă 99,9% din populația țării este obligată să suporte consecințele eșecului grav în gestionarea crizei sanitare.

În România sunt aproape 50.000 de cazuri de persoane infectate cu COVID, din care aproximativ 27.000 s-au vindecat și alți 4000 de asimptomatici au fost externați.

Practic la acest moment, în toată țara sunt 20.000 de de cazuri active – persoane depistate pozitiv, în urma testării. Acestea sunt cifre oficiale raportate de Grupul de Comunicare Strategică.

Raportate la întreaga populație a țării, de 20.121.641 locuitori, cele 20.000 de cazuri active reprezintă 0,1%. Restul de 99,9% din totalul românilor neafectați de virus suferă grav însă, din cauza prostiei și incompetenței guvernului care nu-și face treaba și nici măcar nu aplică riguros și eficient măsurile minim obligatorii în cazul epidemiilor:

Nu face anchetele epidemiologice până la capăt ca să rupă lanțurile de contaminare.

Nu ia măsurile necesare pentru a îngrădi, elimina și preveni focarele de infecție din spațiile asupra cărora are deplină responsabilitate – spitale, cămine de bătrâni, de copii, instituții publice; realitatea a demonstrat că aici au apărut cele mai virulente focare de infecție.

DSP-urile în loc că reacționeze imediat, așa cum se impune, ignoră apelurile oamenilor, refuză testările, tergiversează ori ascund realitatea.

Nu comunică corect, coerent și credibil.

După 5 luni de pandemie nu au pregătit corespunzător infrastructura medicală; e o continuă brambureală cu numărul paturilor ATI, cu autorizarea secțiile exterioare ale spitalelor COVID, cu detașarea forțată și nu voluntară a personalului medical.

Refuză testarea în masă, prin intermediul medicilor de familie, care ar da tabloul exact al contaminării la nivel național.

Inutil încearcă Iohannis să dea vina pe PSD. Adevărul, valabil pentru orice om de bun simț, este că guvernul său, adică guvernul PNL a scăpat de sub control pandemia. Guvernul PNL a ajuns să fie complet lipsit de credibilitate. Românii au ajuns să nu mai creadă nimic din ce face ori ce spune acest guvern iohanisto-penelist, după repetatele manifestări de incompetență, de aroganță și sfidare a legii, de rele practici, de aberații- inclusiv anticonstituționale, de manipulare, ori pur și simplu de prostie, în gestionarea crizei COVID

S-a ajuns la situația alarmantă că 45% dintre români nu cred în existența virusului. Iar o treime nu crede în comunicatele guvernului.

Este un lucru grav că guvernul Orban continuă să țintească populația sănătoasă, prin măsurile antiCOVID. Nu este o soluție să impui restricții tuturor, oriunde și oricând. Inclusiv la plajă. Să interzici activitatea teraselor după ora 23:00. Să impui obligativitatea purtării măștii pe promenadă în timpul serii – între 18:00 și 23:00. Să te năpustești cu amenzi asupra oamenilor.

Toate datele/faptele/statistica arată clar că, de exemplu, Constanța este la coada clasamentului, atât în privința numărului de îmbolnăviri totale – 902, în 5 luni de pandemie – cât și a numărului de noi cazuri – 27, în ultimele 24 de ore, în pofida faptului că pe litoral sunt/vin sute de mii de oameni din toată țara.

▪ NU OAMENII CARE VIN LA PLAJĂ/ÎN VACANȚĂ INFECTEAZĂ ROMÂNIA. NU TURIȘTII GENEREAZĂ CONTAMINARE ȘI INFECȚII, CI DEZORGANIZAREA GUVERNULUI, TOTALA SA LIPSĂ DE CREDIBILITATE, FAPTUL CĂ A SCĂPAT LUCRURILE DE SUB CONTROL

▪ NU TURIȘTII CRESC PANDEMIA. DOVADA ESTE CĂ RATA DE INFECTARE REZULTATĂ DIN TESTELE LA CERERE ESTE DE 0,05%, AȘA CUM REZULTĂ CHIAR DIN ANALIZA DATELOR OFICIALE- din 8000 de teste doar 4 au fost pozitive.

▪ Prin măsuri aiurea guvernul Orban riscă să pună pe butuci turismul românesc și să lase pe drumuri alte sute de mii de angajați în plus față de milionul de contracte definitiv desființate.

▪ IMPORTANTĂ ESTE TESTAREA ÎN MASĂ, TRATAREA BOLNAVILOR, REZOLVAREA SITUAȚIILOR DIN FOCARE, NU PROGONIREA CELOR SĂNĂTOȘI.

#SanatateaTAPrioritateaMEA”, scrie Alberts pe Facebook.

Sursa: https://www.stiripesurse.ro

6 comments

 1. ….” adica guvernul PNL a scapat de sub control pandemia.” Imi pare rau, dar va contrazic, stimata d-na! Acest guvern, lasa in mod special, lucrurile ” scapate de sub control”. Singura idee pentru pnl( nu merita majuscule), este de a fura, de a instala haosul si a batjocorii poporul roman, de a ne lasa fara nici o economie, aia care mai e! Ordinele primite de afara sunt: furati cat mai mult!

 2. ….” adica guvernul PNL a scapat de sub control pandemia.” Imi pare rau, dar va contrazic, stimata d-na! Acest guvern, lasa in mod special, lucrurile ” scapate de sub control”. Singura idee pentru pnl( nu merita majuscule), este de a fura, de a instala haosul si a batjocori poporul roman, de a ne lasa fara nici o economie, aia care mai e! Ordinele primite de afara sunt: furati cat mai mult!

 3. In cateva tari deja , USA, Irlanda, UK, Olanda Belgia Italia, Africa de Sud dar mai ales Germania -vezi celebrul Corona Ausschuss organizat de celebrul Dr Woodarg, care a adunat deja specialisti martori din lumea intreaga -si inca altele, se organizeaza lumea, doctori, oameni de stiinta si avocati, intr-o comisie internationala sa dea fiecare statele/guvernele proprii in judecata dar si in ansamblu , precum si pe Gates criminalul, la Haga . Treburile d’abea sunt in curs de organizare ! Precis ca vor da si OMS in judecata , care e acum posedata de Gates aproape integral .

  aici

  DISCUTII IN ENGLEZA EXTREM DE IMPORTANTE INTRE COMISIA GERMANA SI ALTI EXPERTI – ASCULTATI MUSAI SA FACA SI ROMANII LA FEL SI SA IA CONTACTUL CU EL

  GATES PLATESTE TOTI EXPERTII CONSULTATI DE GUVERNE PESTE TOT PRECUM SI PE DIVERSI MEMBRII AI GUVER4NELOR , EXPLICA BELGIANUL !!!!!!!!!!!!MERITA SA-I ASCULTATI NEAPARAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  link:
  https://www.youtube.com/watch?v=3NgjZBU3DDw
  titlul conferintei:
  (Termenul 7: Ocrotesc oare mastile cu adevarat sau fac rau ?)
  Termin 07: Schützen die Masken oder schaden sie?

  Termin 07: Schützen die Masken oder schaden sie?

  #CoronaAusschuss #OVALmedia #CoronaKriseDeutschland
  Termin 07: Schützen die Masken oder schaden sie?
  73,714 views
  •Streamed live on Aug 6, 2020
  5.8K78Share
  Save
  OVALmedia
  44.1K subscribers
  Erfahren Sie mehr über den Ausschuss auf https://corona-ausschuss.de und auf Telegram https://t.me/s/Corona_Ausschuss Der Corona Ausschuss wurde von vier Juristen ins Leben gerufen. Er führt eine Beweisaufnahme zur Corona-Krise und den Maßnahmen durch. Wir brauchen Eure Unterstützung mit der Übersetzung! Wir wollen auf allen Sitzungen des Corona-Ausschusses Untertiteln haben und dafür vertrauen wir Euch. Wenn Ihr Lust habt, könnt Ihr uns gerne mit den Untertiteln auf Deutsch oder andere Sprache helfen! Dazu bitte diesen Artikel lesen 🙂 https://support.google.com/youtube/an… Erfahren Sie mehr über den Ausschuss: https://corona-ausschuss.de/ Sie können unsere Arbeit mit einer Spende unterstützen. Spendenbescheinigungen können wir derzeit leider noch nicht ausstellen. Die Bankverbindung ist: Rechtsanwaltsanderkonto/Treuhandkonto: Rechtsanwalt Dr. Reiner Füllmich Verwendungszweck “Stiftung Corona Ausschuss” IBAN: DE09250601801001362605 BIC: HALLDE2HXXX —————————- Die Filmemacher von OVALmedia haben diese live-Übertragen ohne Budget umgesetzt. Wir produzieren zudem einen Kinofilm zur Coronakrise. Ihr könnt uns unterstützen, z.B. über das Crowdfunding, siehe http://www.corona.film, oder auf dem direkten Weg: Bank transfer: OVALmedia Berlin GmbH IBAN: DE66 4166 0124 0017 1707 00 BIC: GENODEM1LPS Paypal: OVALmedia Berlin GmbH https://www.paypal.me/ovalmediaberlin Bitcoin (primary address) bc1q7xfc7ppuw5jwz77sy29txy0efwqnpxw70swgy6 Monero (primary address) 4ATT5z6TgvR6aH9HsPjjLENB6wMaF36aMYwFs2N6sXXWfMZpgz5Vs2GNBrtLAJxVdZEPnvRiF4c56R1k2pfGEvvfFfBztpn #CoronaAusschuss #OVALmedia #CoronaKriseDeutschland

 4. WHO DICTEAZA TOTUL !
  GATES PLATESTE TOTI EXPERTII FOLOSITI DE GUVERNE SI TOTI FUNCTIONARII GUVERNAMENTALI CARE APROBA BANI PENTRU VIITOARELE VACCINURI ALE DIVERSELOR TRUSTURI FARMACEUTICE –
  WHO ESTE FINANTATA DE TRUSTURI CACI E RAMASA FARA BANI !
  TRUSTURILE O DICTEAZA IAR EA DICTEAZA GUVERNELE !

  AICI AVETI UN DOCUMENTAR INTERZIS PE VIMEO ASUPRA LIPSEI DE TRANSPARENTA A LUI WHO :
  Este un comentariu de’al meu, repetir
  FILM OBLIGATORIU DE EXPUS SI DE VIZIONAT , cenzurarea pe vimeo a filmului: ” PRACTICILE SECRETE ALE LUI WHO” (World Health Organization) in romana : OMS
  trustWHO

  Vimeo removes our film “trustWHO” which depicts the hidden practices of the WHO

  Vimeo removes our film “trustWHO” which depicts the hidden practices of …

  Play

  Vimeo removes our film “trustWHO” which depicts the hidden practices of the WHO
  22,829 views22K views
  •Apr 17, 2020
  897 I like this10 I dislike thisShare ShareSave
  897 / 10
  OVALmedia
  OVALmedia
  44.1K subscribers
  Subscribe
  A few days ago, Vimeo deleted our Documentary Feature “trustWHO”, directed by Lilian Franck, from their platform, stating that they do not support “Videos that depict or encourage self-harm, falsely claim that mass tragedies are hoaxes, or perpetuate false or misleading claims about vaccine safety.” This claim about our documentary is both misleading and false. “trustWHO” has been thoroughly researched for 7 years; it has been fact-checked and approved by lawyers, experts in the medical field and even by key executives of the WHO itself. The documentary simply investigates how efficiency and transparency of the World Health Organization are undermined by both corporate influences and a lack of public funding. It is a journalistic investigation based on facts – and far from what Vimeo makes it out to be. This is our full statement on the matter, presented by Robert Cibis (Filmmaker, Co-author and producer of “trustWHO”). To support our work and further investigations for the current Corona Crisis, please help us by donating here: https://www.indiegogo.com/projects/co… You will find the links to our full-length documentary “trustWHO” below: English: https://www.amazon.co.uk/gp/video/det… https://itunes.apple.com/us/movie/tru… https://play.google.com/store/movies/… Deutsch: https://www.amazon.de/TrustWHO-OV-Lil… Français: https://www.primevideo.com/detail/0FW…

 5. link direct pentru filmul recomandat de mine mai sus :
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=121&v=9MvB5hoIQok&feature=emb_title

  titlul filmului cheie pentru coruptia din WHO/OMScare ne dicteaza noua toate masurile criminale “anti-corona”:

  Vimeo removes our film “trustWHO” which depicts the hidden practices of the WHO
  22,829 views
  •Apr 17, 2020

 6. Vocea care rupe masca

  Vocea care rupe masca. Demască Eroarea.
  Sunt ”conspiraționist” adică om liber; si da, nu cred că dacă o mască nu te poate apăra de praf, te apără de un virus. Cred însă că este convenabil pentru voi să ne vedeți cu botniță la gură și în genunchi. Cred că vă folosește să anulati Vocile, să blocați sau să ștergeți conturi de Fb, să interziceti adunările publice, procesiunile religioase, să dați amenzi, să distrugeți complet sistemul de învățământ, să-i faceți pe tineri mai obedienți decat părinții. Cred că frica unora este puterea voastră, a celor ce faceți politica unei țări pe ideologia Marjei de Eroare care astăzi poartă numele testelor Covid neomologate de nicio entitate specializată.

  Le-ați ”omologat” voi, politic, așa cum omologați alegerile de 30 de ani încoace. Pe marja de eroare v-ați ridicat și ați distrus o Țară. Iar această marjă nu este de două trei procente cum dau ”sondajele” ci de peste 50%, căci jumătate din poporul acesta NU v-a ales pe niciunul dintre voi, niciodată. Iar marea majoritate a celor care v-au ”ales” totuși, nu v-au votat de buni ce sunteți, ci să-și verse năduful pe ”ceilalți”, uitând că ”ceilalți” de fapt sunt din aceeasi plămadă toxică, nefastă, trădătoare. Asadar aveți o marjă de eroare cu mult mai mare, la fel ca ”testele” pe baza cărora puneți la pământ un întreg popor. Nu cred că din prostie faceți asta, nu cred că voi chiar credeți că virusul are program orar de acțiune si circulă între anumite ore dintr-o zi, nu cred că voi chiar credeți că printr-un material prin care trece vopseaua dintr-un spray nu trece un virus, nu cred că din necesitate medicală vreți să terminați industria turismului (”mulțumim” pentru hilara oră în plus) lipind de România bulina roșie, nu cred că 25 de controale pe lună la o crâșmă sunt întâmplătoare.

  Dar da, cred că voi conspirați într-adevăr împotriva României, de zeci de ani încoace, căci nu am cum să cred altfel în condițiile în care această Țară, cu atâtea bogății naturale se ”bate” încă cu Bulgaria pentru ultimul loc în Europa. În toată această cruntă realitate a „marjei de eroare”, Eroarea în sine sunteți chiar voi.

  Mihai Marin Târnoveanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *