Home / Internațional / Medic Refuzat la Angajare Pentru că n-a Vrut să Jure Credință Pentru Israel

Medic Refuzat la Angajare Pentru că n-a Vrut să Jure Credință Pentru Israel

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Decembrie 21, 2018

Medic Refuzat la Angajare

RT:

Un medic patolog pentru vorbit de la școala elementară din Texas a intentat un proces federal după ce districtul ei școlar a refuzat să-i reînnoiască contractul dacă nu a semnat un jurământ pro-Israel.

Medicul ajuta copiii autiști și cu handicap de vorbire să-și depășească dizabilitatea.

Bahia Amawi a lucrat pentru Pflugerville Independent School District din 2009 pe bază de contract. În fiecare an, când a venit timpul să-i reînnoiască contractul, districtul școlar a făcut acest lucru. Amawi a semnat întotdeauna documentele corecte și a avut încă un an de angajare garantată.

Dar în acest an, în august, a existat o nouă adăugire la documentele contractuale. Această completare a fost un jurământ pe care Amawi trebuia să-l semneze, în care se stipula că “nu va boicota Israelul pe durata contractului” și se va abține de la orice acțiune “care are drept scop să penalizeze, să dăuneze economic sau să limiteze relațiile comerciale cu Israelul sau cu o persoană sau o entitate care desfășoară activități în Israel sau pe un teritoriu controlat de Israel”. 

Aceasta a fost o problemă pentru Amawi, care, împreună cu familia, se abține să cumpere bunuri de la companiile israeliene în sprijinul boicotului mondial pentru a pune capăt ocupației Israelului de la Cisiordania și Gaza.

Dar, în afară de aceasta, Amawi a remarcat faptul că acesta a fost singurul jurământ ce i s-a cerut să semneze – și avea de-a face cu Israel – a fost extrem de ciudat.

“Este derutant faptul că pot să ne bage pe gât așa ceva și decid să protejeze economia unei alte țări versus protejarea drepturilor noastre constituționale”, a declarat Amawi, care s-a născut în Austria și are descendență palestiniană.

Totuși, oare de ce ar alege o țară  să protejeze economia altei țări chiar cu prețul încălcării drepturilor constituționale ale cetățenilor ei? Hmmmm….

E ca și cum ar fi controlată de străini, poate chiar de cei din acea țară ale cărei interese economice sunt protejate…

În cazul Americii,  Israel.

Deci faptul că jidanii controlează America nu este doar o teorie a conspirației. Hmmmmm…

Medic Refuzat la Angajare

Ea a afirmat că sub nici o formă nu va semna asemenea jurământ, întrucât nu numai că ar face un deserviciu palestinienilor, dar și americanilor.

“Nu puteam face asta în bună conștiință. Dacă aș face-o, nu numai că aș fi trădat palestinienii care suferă într-o ocupație care cred că este nedreaptă … dar aș trăda și pe americanii mei, permițând încălcări ale drepturilor noastre constituționale la libertatea de exprimare și pentru a protesta pașnic ” Amawi, care a trăit în America în ultimii 30 de ani și are cetățenie americană.

Avocatul lui Amawi a intentat un proces, întemeiat pe o încălcare a Primului Amendament, dreptul la liberă exprimare.

Jurământul a fost produs în conformitate cu o lege pro-Israel, adoptată la 2 mai 2017, care interzice agențiilor de stat să lucreze cu contractori care boicotează Israelul. Când proiectul de lege a fost semnat de guvernatorul republican Greg Abbott, el a spus că “orice politică anti-Israel este o politică anti-Texas”.

Americanii ar trebui să-l spânzure pe acest trădător abject.

Medic Refuzat la Angajare

Legea are o acoperire incredibil de vastă și a însemnat că unele victime ale uraganului Harvey au fost anunțate că ar putea primi ajutor de stat doar dacă au semnat același fel de jurământ pro-Israel. Autorul proiectului de lege, reprezentantul de stat Phil King, mai târziu a spus că aplicarea ei la ajutorul uraganului a fost o “neînțelegere”.

Cu toate acestea, Texas nu este singurul stat care cere contractorilor săi să nu boicoteze pe Israel. Un total de 26 de state au adoptat astfel de legi, iar proiecte legislative similare sunt în așteptare în alte 13 state.

Legile statului vin în timp ce administrația Trump și-a exprimat în mod repetat sprijinul ferm pentru Israel, optând să recunoască Ierusalimul ca și capitala țării anul trecut. Măsura a dus la proteste și condamnări globale din partea altor state membre ale ONU.

Minunata democrația americană, controlată de poporul ales, ne arată cât de toleranți sunt acești iudei cu persoanele care aleg (și au acest drept) să nu cumpere produse de la companiile israeliene, aceiași iudei care interzic accesul unor jurnaliști independenți cu viziuni conservatoare la platforme de finanțare ca PayPal și Patreon.

Aceiași iudei care fac presiuni pe Google și companiile de găzduire online să sechestreze abuziv domenii ca și în cazul DailyStormer, sau să renunțe unilateral la găzduirea site-urilor ca Gab și AltRight, dar în același timp permit site-urilor teroriste, fățiș jihadiste, să rămână online.

Singurul standard al acestor ucigași de Hristos este dublul standard.

Medic Refuzat la Angajare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *