Home / Educativ / MĂRTURIA UNUI ELEV – Cum Face Irina Novac Îndoctrinare Feministă în Școli

MĂRTURIA UNUI ELEV – Cum Face Irina Novac Îndoctrinare Feministă în Școli

Zalmoxis
Incorect Politic
Decembrie 28, 2018

Acum 2 luni,am plecat de la colegiu împreună cu clasa mea pentru un așa zis curs de economie.

Când am ajuns acolo,am făcut 2 tombole și am ascultat două persoane despre experiențele lor în lumea afacerilor.

Totul bine și frumos până când o fată numită Irina Novac a început să ne povestească despre experiența ei de un an în Statele Unite ale Americii. Despre cum a fost aleasă în concursul Flex, despre cum a câștigat acest concurs și despre cum și-a întâlnit familia gazdă.

Până acum nimic interesant,dar la un moment dat a menționat cuvântul ,,feminsim”,atunci interesul meu a început să existe pentru povestirile ei.

Ne-a povestit despre cum a intrat în această ,,doctrină teoretică” , despre cărțile pe care le-a citit și despre faptul că a praticipat la multe marșuri pentru (((drepturile femeii))).

A aburit câteva zeci de minute, despre faptul că femeile în România sunt tratate ca niște animale, ne-a prezentat statistici clar false precum: O femeie în România este violată odată la 4 ore și alte tâmpenii nedemonstrate de specialiști.

La un moment dat a început să ne vorbească , era și logic , despre (((societatea Americană))), atât de frumoasă, bogată pe fond multicultural, atât de liberă, nu ca cea din România. Despre cum oamenii îi zâmbeau pe stradă zilnic, că oamenii nu sunt misogini…ca în România.

Chiar doream să-i arât în acele momente aceste statistici făcute de specialiști :

MĂRTURIA UNUI ELEV - Îndoctrinarea Feministă în Școlile din România MĂRTURIA UNUI ELEV - Îndoctrinarea Feministă în Școlile din România

 

Interesant a fost momentul în care ne-a povestit despre predarea istoricii în America.

Că acolo se fac în fiecare an 4 capitole, iar ei în acest an i-au fost predate: Un capitol despre (((holocaust))), unul despre sclavia afro-americanilor, unul despre istoria feminismului și încă unul despre istoria homosexualității.

Vă întreb pe voi, dragi vizionatori, cumva America nu a avut istorie ?

De ce nu i s-a predat lucruri despre colonizarea făcută de britanici, francezi și spanioli în acele zone, despre războiul de independență, războiul civil și așa mai departe.

Normal, a început să critice faptul că noi românii nu învățăm așa ceva în școli, că învățăm doar ,,date”, nu și importanța evenimentelor. Pentru cei care ați făcut măcar 8 clase o să-mi dați dreptate că nu este așa. Și totuși ce ar trebui să învăț la istorie ?

Ar trebui să învăț lucruri despre istoria homosexualității sau despre (((holocaust))), nu e normal să învăț faptele strămoșilor noștri?, cum au murit și s-au sacrificat pentru noi toți ?

Într-un final, ne-a spus că dacă cineva critică anumite tipuri de persoane, deja mă gândeam la (((Scholomo))) , este un necioplit și trebuie corectat.

A fost interesant momentul în care ne-a spus că atunci când a venit înapoi în România, nu i-a mai plăcut nimic de aici și s-a decis să creeze grupul Tinerilor jurnaliști în (re)acțiune.

După, prezentarea ei s-a terminat și am plecat la colegiu. Acolo, i-am povestit profesoarei de contabilitate cele întâmplate și ne-a spus faptul că acest curent feminist este o mare tâmpenie și că ea face aceleași treburi ca alt profesor de contabilitate și primește același salariu și aceleași aprecieri. Cred că dacă îi spunea asta domnișoarei Novac îi închidea gura, bine că mai există profesori cu demnitate.

Când am ajuns acasă am fost curios și am căutat mai multe despre Irina. Am aflat că este și  o susținătoare a drepturilor LGBT și a țiganilor. Nu cred că mai are rost să mai contiunăm subiectul, cu toții cunoaștem adevărata față a acestor curente.

O să vă las pe dumneavoastră să vă faceți o părere proprie despre această fată și acțiunile ei:

http://vranceaaltfel.ro/sunt-femeie-merit-respect/

https://www.ziaruldevrancea.ro/promo/brand-voice/prima-conferinta-despre-drepturile-si-discriminarea-femeii

Acest articol este unul scurt, despre o întâmplare proprie, care arată că tineretul român este imbecilizat de aceste curente imorale și anti-tradiționale. Acestă întâmplare ne mai arată cum un om poate fi schimbat elementar dacă își petrece o perioadă de timp într-o altă țară, cu o cultură diferită. Din păcate, nu este singura tânără pe care o văd atașată de aceste ,,iudeologii”,majoritatate tinerelor prezintă un grad mare de apreciere asupra feminismului și globalizării.

Tot răul e spre bine și posibil Dumnezeu a vrut așa să se-ntâmple.

MĂRTURIA UNUI ELEV - Îndoctrinarea Feministă în Școlile din România

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *