Home / Actualitate / Marșul Tranilăilor la Iași – Asociațiile care se ocupă cu coruperea de minori vor scoate și anul acesta adolescenți pe stradă la parada sodomiei

Marșul Tranilăilor la Iași – Asociațiile care se ocupă cu coruperea de minori vor scoate și anul acesta adolescenți pe stradă la parada sodomiei

Incorect Politic
Iunie 6, 2023

Marșul Tranilăilor la Iași – Asociațiile care se ocupă cu coruperea de minori vor scoate și anul acesta adolescenți pe stradă la parada sodomiei

Via R3Media:

După scandalul provocat anul trecut, activiștii LGBT organizează din nou „marșul homosexualității” la Iași. Vor scoate iar copiii să celebreze travestiții?

Iașiul va găzdui Pride 2023, „cel mai important festival al comunităţii LGBTQ” din capitala Moldovei, anunță un comunicat de presă.

Evenimentul are loc între 3 și 11 iunie și va culmina cu un marș, la care organizatorii se așteaptă să participe 1.000 de oameni.

Conform organizatorilor, ediția din acest an a evenimentului este dedicată memoriei „Monalisei și Vasilicăi”, doi bărbați (foto) care se travesteau în femei și pe care activiștii LGBT îi numesc „femei transgender”.

“femei”

Anul trecut, marșul LGBT de la Iași s-a desfășurat pe 5 iunie, într-o atmosferă tensionată. Ieșenii i-au acuzat pe activiștii LGBT că au adus copii la manifestație, pentru a cere parteneriat civil între persoane de același sex.

Arhiepiscopia Iașilor s-a arătat dezamăgită de organizarea acestui eveniment, „al semenilor noștri ce susțin păcate împotriva firii”, mai ales că a căzut în Duminica Familiei Creștine.

3 comments

 1. Este si DAvid Burgess transexualul de la LEgba din cladirea Bisericii pe acolo?
  Ala si cu prietena lui Diana Cionoiu de la NULL team (alta firma de gay si tigani aflata tot in cladirea Bisericii de pe Batistei) mereu chemai angajatii cu copii la petrecerea “de Craciun”

 2. era ieri pe la o tembeliziune,
  “-adolescentul de 19 ani……”

 3. https://www.youtube.com/watch?v=VY5MSVDfUl0

  -de la minutul 0:30,
  OCTOGONUL !!!!!
  (intrebati la S.R.I)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *