Home / Internațional / Marea Britanie, Paradisul Musulmanilor Pedofili Violatori

Marea Britanie, Paradisul Musulmanilor Pedofili Violatori

MNR
Incorect Politic
Septembrie 23, 2018

Marea Britanie a depășit Suedia la numărul de atacuri sexuale, mai exact 130 de atacuri sexuale la 100 de mii de locuitori, dar încă nu a depășit Suedia la numărul de violuri. Suedia are 8,1 populație musulmană, iar Marea Britanie 6,3 , însa populația musulmană și africană din zona sub-sahariană este în continuă creștere, la fel și populațiă jamaicană, asa ca are șanse foarte mari sa ajungă din urmă Suedia și la acest capitol.

Cel mai periculos oraș din Marea Britanie este Londra, care pe lângă atacuri sexuale și violuri, are parte și de atacuri cu acid, crime, împușcături, bătăi cu săbii și încercări de atentate teroriste. Dar până ca Londra (unde albii nu mai sunt majoritari, iar piața imobiliară este în cădere liberă, în acest moment fiind un exod către alte orașe sau către zone rurale) să ajungă o zonă de război, au existat două Rotherham si Telford, despre care probabil nu ai auzit la TV nimic, pentru ca TU nu trebuie sa știi nimic despre *miracolele* multiculturalismului.

În Marea Britanie, pentru a diminua *violentele valuri de islamofobie* (inexistente de altfel), presa nu mai are voie să descrie atacatori, violatori, pedofili și ucigași ca fiind musulmani, ei sunt descriși acum ca fiind bărbați asiatici.

Marea Britanie, Paradisul Musulmanilor Pedofili Violatori

Daily Mail a făcut recent un sondaj de opinie legat de încrederea pe care o au oamenii în poliție, iar rezultatele au fost dezastruoase. Rata criminalității este în continuă creștere, iar poliția este ocupată supravegheze postările de pe Twitter și Facebook. Deja peste 25% dintre britanici nu se mai simt în siguranță noaptea, iar 57% concluzionează poliția a pierdut controlul multor cartiere.

 

Marea Britanie, Paradisul Musulmanilor Pedofili Violatori

Poliția este inutilă în Marea Britanie, iar sistemul judiciar este compromis. Un musulman .. pardon, un bărbat asiatic care a violat un băiețel de 5 ani, este trimis la un centru reabilitare, iar un student care a postat o mema ofensivă primește 56 de zile de pușcărie…

 

Poliția britanică este ocupată să participe la parade gay…

Marea Britanie, Paradisul Musulmanilor Pedofili Violatori

Poliția britanică păzește musulmani care cer moarte creștinilor și cer cucerirea întregii lumi … îi păzește de extremiștii creștini și islamofobi…

Marea Britanie, Paradisul Musulmanilor Pedofili Violatori

Politia britanica este atât de inutila încât exista acum un turism al tălharilor din Chile care vin in Marea Britanie sa facă  bani spărgând case..

Celebrul carnaval NottingHill este o oază de cultură:

Copii acuzați de vrăjitorie sunt arși…în Marea Britanie ..

Și tot poliția britanică nu reușește să își protejeze bine cetățenii care protestează împotriva construirii unei noi moschei, când aceștia sunt atacați de câțiva fute-capra nervoși.

Poliția este însă ocupată să creeze uniforme speciale pentru femeile musulmane…

Poliția britanică este ocupată să probeze costume de furries, să își facă unghiile și să poarte pantofi cu toc …

Marea Britanie, Paradisul Musulmanilor Pedofili Violatori

Poliția este ocupată, așa că oamenii trebuie să rezolve singuri problemele … este clar că multiculturalismul funcționează.. oamenii gonesc pedofili musulmani care dădeau târcoale în cartierul lor..

Londra pare minunată..

In Anglia ești sancționat sau chiar arestat dacă citesti Biblia în public, deoarece aduci ofense musulmanilor.

Autoritățile britanice au permis, în numele corectitudinii politice, musulmanilor să facă ce doresc, să abuzeze sexual în mod constant copii și adolescenți pe o perioadă de peste 20 de ani, în majoritatea orașelor din Marea Britanie.

Într-un raport, intitulat *Carne ușoară: multiculturalism, islam și sclavie sexuală infantilă* se arată că oficialii din Anglia și Wales știau clar situația bandelor de musulmani care prăduiau copii. Aceștia se împrieteneau cu ei, îi complimentau, le cumpărau cadouri, le ofereau alcool, țigări și droguri, le câștigau încrederea și astfel, ușor-ușor îi pregăteau pentru iadul ce avea să urmeze. Situația aceasta era existența încă din anul 1988.

În loc să protejeze copii britanici, poliția, asistenții sociali, profesorii și politicienii, dar și media, au preferat să minimizeze total situația pentru a nu fi acuzați de rasism sau islamofobie.

În anul 2004, Channel 4 era pregătit să difuzeze un documentar numit *Edge of the City*/*Marginea Orașului* ce urma să prezinte interviuri cu părinții fetelor prăduite de musulmani, dar era o problemă, urmau alegeri pentru Parlamentul European. Partidul național britanic părea că o să se descurce foarte bine la acele alegeri, iar acesta era văzut că fiind o mișcare rasistă și extremistă. Gruparea Uniți împotriva fascismului (în mod ironic, ea însăși o grupare extrem de fascistă) a cerut retragerea documentarului. Chiar și poliția a cerut retragerea documentarului de frica creării tensiunilor rasiale, iar BBC făcut tot posibilul să distrugă veridicitatea acestuia.  Channel 4 a cedat presiunii și a anunțat că îl va difuza după alegeri.

De abia în 2010 s-a aflat amploarea fenomenului, când poliția din Derbyshire  a avut o operațiune sub acoperire, în care a arestat 13 membrii au unei bande de prădători musulmani, care aveau 100 de victime.  Multe fete minore fuseseră duse din motel în motel pentru a fi violate de alți musulmani.

 

Marea Britanie, Paradisul Musulmanilor Pedofili Violatori

La scurt timp după operațiunea sub acoperire, The Times  publică rezultatele unei investigații de excepție, despre exploatarea și traficul intern al fetelor din centru și nordul Angliei. Aproape toți cei condamnați pentru astfel de crime erau de origine musulmană.

Urmează un nou exposé a celor de la The Times, unde se prezintă situația reală a vânzării și utilizării copiilor britanici pentru sex. Articolul expune grupurile extrem de bine organizate de bărbați musulmani care au prăduit, prostituat și traficat fete în toată țara, dar și faptul că , deși vinovații fuseseră identificați de către poliție, majoritatea nu fuseseră puși sub acuzare. Era din nou clar că autoritățile închid ochii.

Nick Griffin, politician britanic care are a expus problema găștilor de musulmani a postat pe Twitter faptul că, la momentul respectiv, până și Daily Mail cerea arestarea să, pentru rasism.

 

La ora actuală Daily Mail a schimbat placa, prezentând ororile prin care au trecut copiii.

 

Statistic vorbind, un musulman are de 154 ori mai multe șanse să fie pedofil și să abuzeze și traficheze copii decât un non-musulman. Din 2005 până astăzi, dintre cei condamnați pentru astfel de fapte, 84% sunt musulmani. Iar din acești 84%, majoritatea sunt pakistanezi, țara unde există o adevărată cultură a pedofiliei, unde și băieți și fete sunt violați după bunul plac.

 

În Rochdale, 6 bărbați *asiatici* au fost arestați și condamnați în 2012 pentru abuz sexual asupra minorilor.

În Newcastle, 17 bărbați musulmani și o femeie britanică albă, au fost condamnați pentru aproape 100 de capete de acuzare. Judecătorii au încercat să sugereze că atacurile nu erau motivate rasial, însă este o minciună, victimele sunt predominant albe.

 

Marea Britanie, Paradisul Musulmanilor Pedofili Violatori

 

Aproape 400 de fete britanice, unele din nou de 11 ani, au fost exploatate sexual de bande de musulmani, în Oxfordshire, pe o perioada de 15 ani. Din nou autoritățile au ignorat fenomenul.  În mai 2013, 7 musulmani au fost judecați pentru viol și trafic de minori, între 2004 și 2012.

*Am ajuns la secția de poliție la 2,3 dimineața, plină de sânge, cu zona intimă sângerând și pantalonii îmbibați de sânge. Ei au presupus că nu sunt o fată cuminte, că sunt o pacoste* – declarația unei vixtime din Oxfordshire

*Am făcut o plângere despre un om care m-a traficat de la casa de copii. A fost arestat, eliberat, apoi m-a traficat din nou. * – declarația unei victime din Oxfordshire

*Poliția nu ne spunea adresa unde era așa că nu puteam să mergem să o luăm acasă* – delaratia unor părinți ai unei victime din Oxfordshire

*Era minoră, dar poliția ne-a spus că nu e treaba noastră* – declarația unor părinți au unei victime din Oxfordshire

Un raport întreg al situație din Oxfordshire se poare găsi aici.

O investigație marca The Thelegraph a expus faptul că peste 30 de cazuri au fost ignorare de autorități, deși fiind vorba despre minori, erau obligați să conducă cercetări amănunțite.

 

 

Între 1997 și 2013, aproximativ 1400 de fete au fost violate și prostituate în Rotherham de către bande de musulmani, unele dintre aceste fete având chiar și 11 ani.

Marea Britanie Paradisul Musulmanilor Pedofili Violatori

Unde a fost poliția? Unde a fost presa? Unde au fost serviciile pentru protecția minorilor? Desigur au băgat capul în nisip și s-au făcut că nu văd ce se petrece de frică să nu fie numiți islamofobi sau rasiști.

Rotherham este un oraș post-industrial, cu o populație relativ săraca, un oraș  pierdut. Dacă fusese cândva un oraș glorios, care producea oțel și cărbune, astăzi se poate laudă cu o rată a șomajului de 50%, cu o rată de școlarizare mică, cu tineri pierduți într-o existență mizeră, fără nici o direcție clară în viață.  Rotherham și-a pierdut compasul. Așa că acestori găști de musulmani le-a fost foarte ușor să profite de pe urma fetelor pierdute și sărace, le-au curtat, le-au oferit țigări, alcool și droguri, cadouri scumpe..

Conform unui exposé a celor de la The Independent, autoritățile guvernamentale au știut încă din 2002 ce se petrece în Rotheraham, dar nu a păsat nimănui.

Aceștia sunt frații Hussain, care au făcut din Rotherham terenul lor de joacă și au abuzat, violat și prostituat după bunul plac minori.

 

Marea Britanie Paradisul Musulmanilor Pedofili Violatori

Viața unei politiciene de stânga, a devenit un coșmar după ce a avut curajul să expună problema pakistanezilor din Rotherham, care abuzau fetele vulnerabile. Ea a fost obligată să demisioneze din unele funcții și a fost atacată sistematic pe Twitter pentru articolul scris în The Sun.

Marea Britanie Paradisul Musulmanilor Pedofili Violatori

Telford este alt oraș cu probleme majore legate de bande musulmane de prădători. 7 bărbați *asiatici* au fost condamnați pentru operarea unei rețele de prostituție infantilă.

Aproape toți acești bărbați lucrau sau aveau conexiune cu fast-fooduri din Telford și unele fete erau vândute pentru sex lucrătorilor fast-foodurilor și restaurantelor.

Zilnic apar cazuri noi în presa britanică, și se estimează că din anii ’80 până acum au fost abuzați peste 1 milion 500 de mii de copii.

Ei preferă fetele albe dar și pe cele non-musulmane. Le văd ca fiind pradă ușoară. Se știe clar că sunt și băieți care au fost abuzați, dar scandalurile sunt de abia la început, deși situația durează de peste două decenii.

Asta vrea UE să imprortam și noi în România.. mulți fute-capră cu iq foarte mic și obsedați sexual .. Nu, mulțumesc!

 

Marea Britanie Paradisul Musulmanilor Pedofili Violatori

6 comments

  1. Ce? Cum sa nu vrei musulmani in tara?
    Cum a zis un copil sirian de 3 ani, viitor doctor/avocat al poporului/cosmonaut cu IQ de 4 cifre care stie si romana pe langa araba :
    „După un an, eu vorbesc, acum limba mea e bine”
    -Maamoun
    Nu fiti ca ISLAMOFOBII de la digi care au zis ca are 26 de ani.

  2. ia uitați-l aici pe președintele țării cum ne promite o migrație ordonată: https://youtu.be/oie-TabtYCk?t=235

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *