Home / Evenimente / Manifestații de amploare anunțate pe 1 decembrie

Manifestații de amploare anunțate pe 1 decembrie

Vlad Voicu
Incorect Politic
Noiembrie 24, 2021

Manifestații de amploare anunțate pe 1 decembrie

Manifestații de amploare sunt anunțate pe 1 Decembrie, în București și în Alba Iulia.

https://www.facebook.com/cos.lucian.18/videos/3027844274152124

S-a strigat adunarea intru un manifest de luptă! PE 1 DECEMBRIE TOATA ROMÂNIA LA BUCUREȘTI! Haideti sa ne unim cu toții pentru a continua lupta pentru Demnitatea si Libertatea noastra! DISTRIBUIȚI MASIV!

Pentru Miercuri 1 Decembrie 2021 semnalele din țară sunt clare, TOATE DRUMURILE DUC LA BUCUREȘTI! Certificatul Verde/Negru/Digital o fi el inca ne-votat, dar -treziți-vă dragi români!- ne ingradeste viata de zi cu zi. Pentru a ne obisnui cu statut de oițe supuse.

Noi spunem NU sclaviei de orice fel! Noi spunem NU umilintei de orice fel! DOAR UNIȚI PUTEM ÎNVINGE! PIATA UNIVERSITATII-14:30 ❗️❗️

Un marș al unității naționale a fost anunțat pentru Timișoarea, la care va participa Florin Măneanu.

 

Via NouaDreaptă:

Români, dacă pretindeți că vă iubiți neamul și țara, aveți obligația morală față de cei care au murit pentru aceasta, să vă prezentați pe data de 30 Noiembrie, ora 16:00, la MARȘUL UNITĂȚII NAȚIONALE. Acest marș cu torțe va începe din Piața Unirii – Timișoara și va aduna laolaltă toată spuma cea vestită a mărețului neam românesc. Punctul culminant va fi atins la Monumentul dedicat Luptătorilor Rezistenței Anticomuniste din Munții Banatului, aflat la Pădurea Verde. Noi, românii, trebuie să refacem legătura cu strămoșii, cu energia lor, cu spiritul lor nemuritor, pentru că numai așa ne vom putea elibera din această închisoare fizică și spirituală, în care suntem ținuți captivi de tiranii care ne conduc. Viață în libertate, ori moarte strigă toți!

❗️

4 comments

  1. sunt in urma (((organizatorii))) din (((servicii))) cu manifestele. In tarile europene au inceput deja. Sau au zis sa fie nostalgici si-au asteptat 1 decembrie sa fie si putina ironie si emotionalism pentru masa de manevra?

    • Ce să-i faci, a dispărut Pompiliu Diplan (cu echipa lui de jidanofili ca Iosefina Pascal). Acuma hai să ne plângem că se organizează ceva. De altfel dacă n-a ieșit nimic până acum, e și vina mormolocilor. Degeaba organizezi protest dacă nu vine nimeni.

  2. Arafat a anunțat că poate toată lumea să participe la manifestații. Cred că vă dați seama ce înseamnă asta?

    • Hai nu ne tine in suspans. Ce inseamna?

      Eu cred ca e o tactica de demoralizare. Adica romanii oricum o sa fie acolo sa protesteze. Acu’ ca “le da voie”, in ochii celoralti (care nu ies la protest) iesirea la protest nu arata nici un curaj – pentru ca nu-i incalca voia “comandantului”, asa ca nici ei cei de acasa sa nu aiba vreo tentativa de curaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.