Home / Internațional / Lumea lui Clovn Clovnescu 2

Lumea lui Clovn Clovnescu 2

MNR
Incorect Politic
Iunie 28, 2019

Honk! Honk!

Lumea lui Clovn Clovnescu

Apasă play și fă-te comod, ne vom avânta în lumea lui Clovn Clovnescu!

Popo-parada de la Cluj a fost infiltrată de un elicopter de atac:

Retardarea maximă a ajuns și la noi în țară, știm bine că săracii copii trans sunt exact ca pisicile vegane.. știm cu toții cine face alegerile!

Lumea lui Clovn Clovnescu

Desigur nu se putea popo-paradă în Clujul progresist și multicultural fără (((străinezi))) care vin să susțină degenerarea:

Un bărbat din Anglia care a consumat lapte de soia o perioadă îndelungată a dezvoltat sâni:

Lumea lui Clovn Clovnescu

În Scoția, un elev de 17 ani este dat afară de la ora după ce are curajul să îi spună profesorului că există doar două genuri. Profesorul s-a supărat pe elev pentru că nu este inclusiv, iar școala în care învață este o instituie inclusivă, care acceptă pe oricine de orice gen…. hashtag vreau o țară că-n afară..

Senatul american a decis să adreseze problema securității graniței finanțând ajutor și repatriere pentru “refugiați”. Ce se mai aude cu zidul ăla??

 

 

Un bărbat care a avut curajul să distribuie pe media socială videoclipul cu atacul de la Christchurch este condamnat la 21 de luni de închisoare… hmm.. oare de ce vor cu disperare ce acel videoclip să nu se distribuie??

Ministrul Imigrării din Canada dorește să africanizeze comuninatile albe rurale din Canada.. El este somalez.

Conform HuffPost Canada părinții care își duc copiii la popo-parade spun că aceștia pot face față pervesitatilor care se petrec la aceste parade.

 

Sub administrația lui homo-globus Trump s-a arborat pentru prima dată în istoria Americii popo-steagul pe State Capitol.

 

Youtube a decis să îi șteargă toate canalele lui Haku Zynkyoku, celebrul japonez care ne explică de ce evereul se teme de samurai. Nu numai că i-au șters canalele dar au șters și toate videoclipurile cu Haku încărcate de alți ultilizatori.

Am reușit să salvez un videoclip cu Haku și l-am uploadat pe Bitchute. Voi încerca să fac rost de absolut toate discursurile lui.

https://www.bitchute.com/video/VCrUBm7ERAxE/

FBI a făcut public un document de 458 de pagini despre Saul Alinsky, comunistul care a inspirat-o pe Hillary Clinton, și care a inspirat mișcarea progresistă de stânga. Alinsky îl ridică în slăvi pe Lucifer și spune despre acesta că este primul om radical care s-a revoltat împotriva sistemului.

Marea Britanie a decis că o să ia și mai mult refugiați începând cu anul viitor.

Adevărul este că situația este atât de bună în Marea Britanie încât migranții somalezi își trimit copiii înapoi în Somalia, considerând Somalia că fiind mai puțin periculoasă:

 

Actorul John Cusack a repostat o mema “antisemitică” ai aproape că și-a făcut praf cariera. Însă el a avut prezența de spirit și a dat vina pe un bot.

Japonia nu se lasă și cere dovezi concrete care să demonstreze faptul că Iranul a fost în spatele atacului.

Vă era dor de execuții ISIS și haos televizat 24 din 24? Nici mie.. Ei bine ISIS sau mai bine zis (((ISIS))) va face o întoarcere spectaculoasă.. de data această în India…

 

O doamna a încercat să posteze pe Facebook un video de la popo-parada din Bruxelles ca să le arate oamenilor cum decurc popo-paradele în vestul cel liberal.. numai că Facebook nu a lăsat-o. Probabil urmează și un ban de 30 de zile.

Lumea lui Clovn Clovnescu

Așa arată programul de “educație non formală” din județul Bacău.

Puteți descărca PDFul complet de aici:

Prezentare concepte cheie

Iată ce concepte și idei periculoase încearcă să introducă în societatea românească:

Vice Canada ne informează foarte serios că în Canada comunitatea chineză s-a radicalizat și este din ce în ce mai rasistă și crede în supremația albă.

China declară că a fost umplută cândva de opium de către vestici așa că acum ne întoarce favorul sub formă de fentanyl.

 

Și în Florida este acum ilegal să spui “Evreii conduc Hollywood”. Da, este 100% real nu este satiră!

 

Site-ul guvernului Noii Zeelande a publicat o harță a orientului și a omis Israelul, apărând doar Palestina..

Ce-i drept…

 

Miley Cirus s-a supărat foarte tare deoarece avortul a fost interzis în statul Alabama așa că ea a colaborat la un pictorial cu “Planned Parenthood” (planificarea familială). Unii dintre susținătorii financiari ai Planned Parenthood este Biserica Satanistă, iar Planned Parenthood face sute de milioane de dolari in urmă vânzării de avortoni.

Lumea lui Clovn Clovnescu

 

Miley o să apară în următorul sezon din Black Mirror și va interpreta rolul unei vedete de muzică pop ce este controlată mental. Probabil o referire directă la controlul Mk Ultra la care toate vedetele sunt supuse.

 

Trump se pregătește să treacă peste Congres și să atace Iranul. Este interesant de observat că Trump poate să treacă peste Congres când vine vorba de Iran dar nu poate să treacă de Congres când vine vorba de zid.

S-a întâmplat! Este oficial! Honk-ul este “hate-speech” pe Facebook, deci gândiți-vă de două ori înainte să postați HONK! într-un comentariu.

 

O creatură dubioasă care nu știu cărui gen sau a cărei specii aparține dar care se pare că are foarte mulți fani și-a rugat fanii de pe instagram să fie deștepți și să devină vegani. 26 de milioane de dobitoci urmăresc pe instagram creatura asta sinistră…

Lumea lui Clovn Clovnescu

 

Israel îl acuză pe Maduro că face trafic cu aurul confiscat de naziști de la victimele holocacatului.

 

În Belgia, un lider al extremei drepte este condamnat pentru antisemitism și tribunalul îl obligă să viziteze muzeul Holocaustului.

 

 

Planta globalistă pe care încerca SUA cu disperare să o pună la conducerea Venezuelei este de fapt un mason. Mai miră pe cineva?

Lumea lui Clovn Clovnescu

Și fiți atenți ce bazat este Bolsonoro aici în poză această alături de fiul sau care poartă un tricou cu MOSSAD:

Oare ce fac fii săi aici??

Și iată-l pe Bolsonaro cu frații săi din lojă:

Lumea lui Clovn Clovnescu

Să îți iei  o Tesla neagră este cu 1000$ mai scump decât o Tesla de orice altă culoare. Dar nici nu contează, trebuie să fii un mare idiot să îți cumperi orice Testa de orice culoare…

Am scris aici despre țeapa cu mașinile electrice : link

Și a mai murit încă o persoană care o investiga pe Hillary Clinton și fundația acesteia, Clinton Foundation. Măcar de data această victimei nu i-a mai fost înscenată o sinucidere în care se împușcă singură cu pușca în spatele capului de 2 ori …

SUA trimite o dronă de spionaj în Iran și se supără când această este distrusă de către armata iraniană… Trump scrie pe Twitter că Iranul a făcut o mare greseală.

Lumea lui Clovn Clovnescu

Însă doar idioții mai cred poveștile astea și reacțiile pe internet au fost numai împotriva SUA și Israel.

În Marea Britanie îți trebuie buletin ca să achiziționezi așa ceva:

 

2 comments

  1. In articol se spune: Senatul american a decis să adreseze problema securității graniței finanțând ajutor și REPATRIERE pentru “refugiați”. Ce se mai aude cu zidul ăla??
    Nu e “repatriere” (adica sa ii trimita inapoi la ei acasa), e “relocare, reasezare” (resettlement), adica le da de toate sa ramana la ei.
    Honk!

  2. Oi, ai un buletin sa cumperi cutit de uns painea cu Thomas locomotiva?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *