Home / Problema Țigănească / Londra: Tabără Țigănească cu Televizoare Plate în Corturi

Londra: Tabără Țigănească cu Televizoare Plate în Corturi

Incorect Politic
Septembrie 25 2019

 Tabără Țigănească cu Televizoare Plate în Corturi

Naționaliști:

O tabără de tigani fără casă, din centrul Londrei, a fost distrusă de poliţie. Tiganii aveau televizoare plate, în corturi şi evacuarea lor s-a făcut cu scandal.

Polițiștii din cartierul Mayfair au intrat în forţă înt-ro tabără de tigani fără adăpost, aceştia locuind în corturi într-o zonă extrem de bogată a capitalei britanice. Bărbaţi, femei şi copii locuiau în Marble Arch şi s-au mutat în apropiere de Park Lane, scrie Daily Mail.

Ca să îi poate evacua pe tigani, poliţia a avut nevoie de ordonanţă judecătorească. Aceştia nu aveau venituri, dar corturile erau înesate de bunuri, cel mai probabil furate. Inclusiv televizoare plate. Dan, unul dintre români, spune că intenţiona să vândă televizorul ca să facă rost de bani să revină în ţară.

Joi, poliţia verificase tabăra pentru a vedea dacă nu cumva e vorba şi de sclavie modernă, oameni ţinuţi acolo cu forţa şi exploataţi la cerşit, sau puşi să fure.

One comment

  1. ce gluma proasta cu “sclav ia mnoderna”~
    Sclavie moderna este ce traieste salariatul obisnuit dintr-o tara oarecare.
    Ce ar putea fi la tigani ar fi sclavie clasica, ne-fardata de “democratie”, “drepturile omului” si alte pacaleli talmudist-babiloniene.
    Sclavul nu avea nevoie de bani sa cumpere casa iar mancare ii dadea stapanul ca avea nevoie de forta de munca.
    Sclavul modern trebuie sa faca rost de bai mai intai sa supravietuiasca si de fapt, sa ii creeasca averea staopanului – tiparitorul de bani si slugile lui = politicienii, masonii fiind favorizatri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *