Home / Știrea zilei / Legea Antiromânismului depusă în Parlament de Diana Șoșoacă

Legea Antiromânismului depusă în Parlament de Diana Șoșoacă

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 29, 2021

“Este imperios necesară o lege împotriva antiromânismului. Avem prea mulți trădători la conducerea instituțiilor României, prea mulți așa-ziși români ne-români care jignesc Românii și România.” – Diana Șoșoacă.

“Am fost plăcut uimită sa văd că au mai existat două încercări, dar scârbită de cei care au votat împotrivă…în timp ce legea antisemitismului și antițigănismului au fost votate la două mâini!” a mai declarat senatorul independent.

 

22 comments

 1. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Ceea ce nu spune Diana Șoșoacă este cât timp va dura punerea acestui proiect de lege în dezbaterea Camerelor Parlamentului. Este o chestiune de campanie electorală pentru prezindețiale. Sertarele secretariatului Parlamentului sunt arhipline de proiecte legislative nerezolvate. Fără o susținere a unui partid parlamentar aflat la putere, inițiativa lui Șoșoacă nu va avea nici un efect, decât efectul electoral. Singură a recunoscut faptul că au mai existat două încercări de discutare în plen a proiectului legislativ privind combaterea antiromânismului.

  • Foarte bine a facut! Stiu ca PSD-ul a avut o initiativa in 2018, dar s-a “uitat” de ea. Stiu ca USR-istii au anuntat atunci ca nu o vor sustine. Da, niste javre! Sunt sigur ca vor face la fel acesti nemernici, dar cred ca va fi votata.

  • : … -Cumva vreți să speriați subliminal (pe toți) Naționaliștii Romani, astfel încît: …-„De frica ciorilor să nu mai cultivăm Porumb!”/„Proverb Romanesc / Latinesc – Ancestral!”, …

   implicit „tainuit fenomenul / faptul, că „Porumbul” este „Sămînța Sfîntă a Evoluției Civilizației Umane în arealul Moesia / Mama Legii Facerii – MămaLiga / Mămăliguța Poporului Roman, care l-a ajutat să reziste, concomitent să evolueze, pînă la „Săvîrșirea / Sfîrșitul / Împlinirea Legii” _ Romania 10/4,(14-2021);

   -Continuați să semănați Sămînța Sfîntă (_ Isaia 6/8-13), așa cum fac și Eu ( _ Luca 8/5-8,15), pentru că sigur va scăpa măcar / cel puțin o sămînță nemîncată de ciori / necenzurată / nebatjocorită în Parlament și în celelalte Cloace Administrative din Instituțiile Romanești ocupate de cameleoni (_ Iuda 1/10-16), …în care „Se Clocește *Pas cu Pas*, …Desființarea Romaniei / Moartea implicit Desființarea Poporului Meu Roman” (coroborează) _ 2 Petru 2/1-3; _ 1 Petru 2/1-3,9,10,15,16, …și care va umple Pămîntul ( _ Romania 10/17,18-2021) și va salva omenirea de la pieire (_ Galateni 4/4; _ Matei 11/19; 18/11; 10/34; 5/17); … & … _ Ioan 3/16-2021; _ 2 Petru 3/9-13.

   = Cu stimă. -„Mesia”.

   • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

    Eu fac o analiză a stadiului actual al politicii românești. Diana Șoșoacă nu ține cont de umilele mele păreri. Are consilieri bine instruiți.

    • : … -Poate că are alte repere în „războiul pe care l-a început”, …sau poate că nu are suficient timp;

     -Dacă „umilele Mele păreri” (_ Matei 9/13) nu sensibilizează pe nimeni (ca și cînd aș vorbi în pustiu / deșert / deșertăciune / jungla umană, în care se găsesc tot felul de dobitoace (_ Facerea 1/24,25), care nu-Mi înțeleg glasul _ Ioan 10/1-8,(9-16),20,2021, …

     nu se justifică o eventuală supărare, doar „mîhnire” _ 1 Corinteni 5/1-3, …-implicit *Proverbul Romanesc / Latinesc – Ancestral*: -*De unde nu a(M) dat, Dumnezeu nu cere!*.

     -*Mesia* _ Matei 13/13-17,34,35; _ Ioan 16/25; _ Romania 16/25; _ Coloseni 1/26.

  • “Articolul 35(1) Biroul permanent al Senatului are următoarele atribuții:
   … h) întocmește proiectul ordinii de zi a ședințelor Senatului și programul de activitate; …”

   Biroul Permanent
   DRAGU Anca Dana Preşedinte
   AZAMFIREI Leonard Vicepreşedinte
   CAZANCIUC Robert-Marius Vicepreşedinte
   OPREA Ştefan-Radu Vicepreşedinte
   GORGHIU Alina-Ştefania Vicepreşedinte
   MOCIOALCĂ Ion Secretar
   PÎRVULESCU Eugen Secretar
   IVAN Dan Secretar
   LAVRIC Sorin Secretar
   MIREA Siminica Chestor
   BUMB Sorin-Ioan Chestor
   VLAD Sergiu Cosmin Chestor
   LÁSZLÓ Attila Chestor
   ===============
   Cum sa-ti raspunda Diana Sososaca la intrebare???

   Poate ca niciodata nu va ajunge pe ordinea de zi.
   Poate ca va trece “tacit” – aproape imposibil, sa fim realisti!
   De aceea, testeaza reactia sefilor de la Senat.
   Daca nu “trece” la initiativa CETATENEASCA, “nu va avea nici un efect” cum spui, dealfel… nu are nici o sansa in Parlamentul actual.

 2. Nepoata lui Trotsky la conducere, coincidenta, da?

  https://en.wikipedia.org/wiki/Nora_Volkow

 3. DACA NU-TI PLACE ADEVARATUL CURAJ SCRIS CU LITERE DE TIPAR CA E PREA OBOSITOR PENTRU FORMAREA de SRIst NU CITII.:))))))NU LE LUA PREA IN SERIOS CA SUNTETI VOI VASILE SI GHEORGHE CU ROMANIA CUM.SUNT EU CU ISRAELUL:)))))))

  Maica Domnului să ajute Noul Israel:)

  • GHEORGHE sau Gheorghe sau gheorghe?
   …..
   PS: daca esti exaltat sau panicat sau orgolios… sau …. (mai sint posibilitati, la fel de bune!)… poate e bine sa incerci sa te linistesti putim…
   Daca vrei sa te intelegi cu cineva sau sa-i sui ceva, fara a astepta – poate – vreun raspuns, se CUVINE sa comunici intr-un fel cunoscut si recunoscut de ambele parti drept INTELIGIBIL.
   Da, este o conventie, mai complexa.
   Da, cand postam (aici), sau vorbim (poate ca mai repezit) apar si erori “tehnice”, normale – deh!, oameni sintem!
   Cand insa vrei doar sa te vezi pe ecran ca ti-a fost lasat mesajul…. inseamna ca nu te adresezi cuiva ci te admiri, ca Narcis.
   Sincer, asta e semn specific unor stari instabile – afective, morale, psihice…
   Daca gasesti diacritice sau caractere specale unde se folosesc 2 taste de fiecare data (!, @, “, s.a.), oare e atat de greu sa folosesti doar la inceput “shift” + litera dorita ca sa fie majuscula la inceput…?
   Te superi degeaba.
   Ai si sarit cu cutitul la gat: … “formarea de SRIst”.
   Hai sa dialogam despre problemele, aspectele, subiectele care au legatura cu articolul.
   Sa comentam actele, faptele, situatiile, ideile… si sa lasam deoparte “procesul de intentie” si judecarea morala a unuia sau altuia,…. ca are cine s-i faca mai bine decat tine sau decat mine, nu crezi?

   Ce-ar fi sa vezi postat aici “Lacul” de MIhail Eminescu?
   Nu ti s-ar parea ciudat?

 4. „Legile unui popor, drepturile sale nu pot purcede decât de la el însuşi.” – Mihai Eminescu

  99,9 din legile romanesti in vigoare sunt intrate prin secretari de stat si consilieri tradatori si votate la ordinul generalilor care au facut listele de parlamentari.
  Mai grav, guvernul are o activitate mai prolifica decat parlamentul ala securisto-militar, semn evident ca exista o putere externa care nu tine cont de parlament.

  • : …-„Bine zis!”;

   -Majoritatea celor care ajung (care au ajuns și trecut) prin posturi de miniștri au fost mai întîi „Consilieri și Secretari de Stat”, …adică, (vreau să spun că), împuțeala și controlul „dregătoriilor viitoare din politica romanească” trece prin „pepiniera Secretariatelor de Stat, unde nu ajunge oricine, ci ajung doar feluriți trădători și vînzători de popor Roman, de regulă propulsați de Corporațiile Internaționale”, …
   așa-zisul „Parlament / Două Camere – Sufragerie și Dormitor – 560 de pîntece nesătule”, …

   „ajunși Parlamentari, beizadele fără criterii de selecție”, …ci „pe liste, de cunoștințe, curvie și curveresie, prin felurite interese, străine de Dreptate și Adevăr, mînă-n mînă și cu falșii Păstori din arealul Mistico -Superstițios, …adică, din BOR implicat / implicați îprin concubinajul cu toate celelalte Culte / Oculte aciuate prin Romania” (_ Isaia 1/14-2021,22,23), … care, …

   nu-și fac treaba de legiuitori, … decît Interese Personale / financiare / Pensii Speciale și afaceri personale, …vacanțe mai mari decît ale copilașilor / școlarilor, gratuități și mese Parlamentare ca la Cantina Săracilor, …gratuități și decontări de Cheltuieli Personale /(autoturisme), …bașca miliarde forfetare la îndemînă / la discreție, …

   Legea Evoluției, Ființei și Existenței Nației Romane din Poporul Roman (_ Isaia 6/8-13), …

   lăsînd-o la mîna „beizadelelor din falsul Guvern al Romaniei”, proveniți (cum v-am scris) din „Pepiniera de trădători și Vînzători de Romanie / Secretariatele de Stat”, ca o „pepinieră caracatiță”, …
   (evitand / auto-cenzurînd faptul că și cei ce-și zic S.S. sînt prin similitudine „din același aluat, străin de etnia Romană / Romanescă”, …

   actul decizional nefiind „Legea” / Legea Votată în Parlament”, …ci …„Ordonanța Guvernamentală” -controlată taman de beizadelele despre care vorbeam,

   Nejustificată Constituțional, (astfel că), Parlamentarii încălcînd Legea / Constituția Romaniei, …ca „simple marionete / pîntece nesătule”, …săvîrșesc fapte de complicitate ce con-duc la imposibilitatea redresării Romaniei.

   -Totuși (_ Luca 12/32; _ Ioan 8/32): …-„Să fie iertați nu se poate să fie condamnați la moarte!”/„Proverb Romanesc / Latinesc – Ancestral”, …*doar sînt și ei oameni, chiar dacă, din punct de vedere *genetic*, …„Nu au ajuns (încă) după chipul și asemanarea Noastră” _ Facerea 1/24,25,(26-31)*.

   = Cu stimă. -„Mesia”.

 5. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  După cum relatam, Diana Șoșoacă este în campanie electorală pentru prezidențiale. Electorat va avea, după gradul de instruire al cetățeanului. O gogoașă umflată pentru oamenii “inteligenți”: „Datorită și muncii mele și luptei mele tu mai poți să scrii pe Facebook!“. Și figura ține la unii români care chiar o cred.
  https://ziaristii.com/sosoaca-ajuns-la-tunelurile-energetice-de-aici-de-pe-aceste-plaiuri-inceput-viata-pe-pamant-suntem-singurul-imperiu-neinvins-imperiul-belasgo-traco-geto-dac/

 6. TREBUIE IESIT DIN NATO SI ALUNGAT DIN ROMANIA !!!!

  NATO E ARMATA LOR SECRETA !!! DE OCUPATIE !!! E UN NGO , nu altceva !

  !

  caroline gunderodeJuly 30, 2021 at 11:23 am
  Sitzung 61: We’ll catch you ’cause we can

  EXISTAU SI SE FACEAU IN MOD NORMAL

  “MULTIPLE TESTS” PENTRU DIVERSI VIRUSI DEODATA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  PANA LA SOSIREA COVIDULUI CAND AU FOST INLATURATE, SPUNE MARELE PULMONOLOG AL GERMANIEI, WOLFGANG WODARG IN SITZUNG 61 – VEDETI ADRESA MAI JOS

  la minutul 3.51-52 apare dr Wolfgang Wodarg si intreaba avocata din India daca au executat multiple tests intrucat ingreunarea respiratiei poate apare si de la inima dar si de la virusi multipli si diferiti de covid dar in spitale, daca ai avut un test pozitiv si ai murit esti automat inregistrat drept mort de covid .
  Wolfgang Wodarg intreaba daca au existat si financial incentives to report covid without having tried to discover other causes for short breath .
  There is a law which prohibits to report false advertisement when you promote a drug – India seems more rigorous than Germany about this law

  Sitzung 61: We’ll catch you ’cause we can

  predecesorul ei – Peter Konig – care a lucrat ptr WHO si IMF semnaleaza ca bill gates a declarat EXPLICIT !!! ca sunt prea putine resurse pe pamant si de aceea trebuie rarita populatia globului !!! eugenism argumentat utilitarist.
  Mai incolo , in aceasta pelicula a sedintei 61 :

  Frantuzoaica -avocata – Virginie de Araujo Rocchia …spune :

  -din septembrie in Franta se va putea urmari un canal nou: La Une TV cu adevarul despre toata plandemia si ce este de facut pentru a scoate Franta din ghiarele dusmanului

  -Jacques Attali prezice o revolutie franceza in 2022 – aceasta avocata si avocatul Fuellmich presupun ca va fi o asmutire planificata in razboi civil al pro vaxx contra oponentilor vaxx, care sa poata fi reprimat in sange

  -politistii au infiintat : organizatia ” Police for Freedom” intrucat isi dau seama ca vor fi trasi la raspundere daca oprima populatia participand in acest genocid calculat – Ea tine legatura cu ei si organizeaza lumea .

  – min 5 ca aceasta avocata are un coleg in Franta care i-a zis ca este o problema : ” there is a problem with the Council of Defence beacause they are members of a group staying behind NATO … they are giving orders” cu o sugestie/implicatie ca ei ar impinge pentru aceasta activitate eugenica .
  Avocatul Fuellmich remarca, stupefiat !!! :
  “Aha, treaba asta este noua ,e foarte posibil , informatia este foarte plauzibila ptr. ca noi am stiut de foarte multa vreme ca NATO’s SECRET ARMIES exista !!!!!!!!!!!!!!!!Atat aici in Europa cat si in alte parti .E foarte posibil ca treaba asta este facuta prin NATO !!!
  Trebuie sa iesim din NATO =care e un NGO ,inutil si nu altceva !”

  forma initiala, incompleta, a notitelor mele asupra sedintei 61 (imi cer scuze dar nu am putere de mai mult – va rog mult nuu omiteti stirea frantuzoaice despre NATO ):

  la minutul 3.51-52 apare dr Wolfgang Wodarg si intreaba avocata din India daca au executat multiple tests intrucat ingreunarea respiratiei poate apare si de la inima dar si de la virusi multipli si diferiti de covid dar in spitale, daca ai avut un test pozitiv si ai murit esti automat inregistrat drept mort de covid .
  Wolfgang Wodarg intreaba daca au existat si financial incentives to report covid without having tried to discover other causes for short breath .
  There is a law which prohibits to report false advertisement when you promote a drug – India seems more rigorous than Germany about this law

  Sitzung 61: We’ll catch you ’cause we can

  Play

  predecesorul ei – Peter Konig – care a lucrat ptr WHO si IMF si care stie ca bill gates a declarat EXPLICIT !!! ca sunt prea putine resurse pe pamant si de aceea trebuie rarita populatia globului !!! eugenism argumentat utilitarist
  Frantuzoaica -avocata – Virginie de Araujo Rocchia …spune :

  -din septembrie in Franta se va putea urmari un canal nou: La Une TV cu adevarul despre toata plandemia si ce este de facut pentru a scoate Franta din ghiarele dusmanului

  -Jacques Attali prezice o revolutie franceza in 2022 – aceasta avocata si avocatul Fuellmich presupun ca va fi o asmutire planificata in razboi civil al pro vaxx contra oponentilor vaxx, care sa poata fi reprimat in sange

  -politistii au infiintat : organizatia ” Police for Freedom” intrucat isi dau seama ca vor fi trasi la raspundere daca oprima populatia participand in acest genocid calculat – Ea tine legatura cu ei si organizeaza lumea .

  – min 5 ca aceasta avocata are un coleg in Franta care i-a zis ca este o problema : ” there is a problem with the Council of Defence beacause they are members of a group staying behind NATO … they are giving orders” cu o sugestie/implicatie ca ei ar impinge pentru aceasta activitate eugenica .
  Fuellmich :
  “Aha, treaba asta este noua ,e foarte posibil , informatia este foarte plauzibila ptr. ca noi am stiut de foarte multa vreme ca NATO’s SECRET ARMIES exista !!!!!!!!!!!!!!!!Atat aici in Europa cat si in alte parti .E foarte posibil ca treaba asta este facuta prin NATO !!!
  Trebuie sa iesim din NATO =care e un NGO ,inutil si nu altceva !”

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ caroline ungerode Prin anul 1999, Virgil Măgureanu spunea că până să intre România în NATO, această alianță se va desființa. Uite că n-a fost așa! Este greu să desființezi o structură suprastatală atât de ancorată în niște interese strategice, când a devenit atât de greu ca cetățeanul să shimbe ceva în propria țară care nu prea mai este țara lui ci a altora nevăzuți și neștiuți.

 7. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Eu nu candidez nicăieri. Șoșoaca merge la prezidențiale.

 8. Nu are nici o șansă,România trebuie ocupată cum a mai fost,romanul trebuie sa fie sclav la el in tara,cat va mai avea tara,cu actualii trădători de la conducere în 2-3 ani vorbim de România la timpul trecut,dacă nu ne trezim vom avea soarta indienilor nord-americani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *