Home / Internațional / Jidanul Pedofil Jeffrey Epstein – L-au „sinucis„ sau e FAKE NEWS?

Jidanul Pedofil Jeffrey Epstein – L-au „sinucis„ sau e FAKE NEWS?

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
August 10, 2019

 

JEFFREY EPSTEIN’S PRISON GUARDS CALLING FOR AN AMBULANCE (2019) | made w/ Imgflip meme maker

Era o chestiune de timp.

Faptul că un miliardar jidan implicat în pedofilie și trafic de copii a fost arestat și urma să depună mărturie i-a neliniștit pe partenerii lui de afaceri.

Iar acum Epstein “s-a sinucis”, în mod miraculos supravegherea video nefuncționând în zona în care era încarcerat.

ActiveNews:

Miliardarul american Jeffrey Epstein a fost găsit mort în celula sa din închisoarea din Manhattan, New York, unde se afla după ce a fost arestat sub acuzația de trafic de minori. Din primele informații se pare că este vorba despre o sinucidere, scrie Reuters.

Controversatul miliardar fusese arestat în 6 iunie și risca până la 45 de ani de închisoare dacă era dovedită acuzația de trafic de minori, faptă comisă între 2002 și 2005.

Înainte de condamnare, Epstein era apropiat al unor celebrități precum Donald Trump, Bill Clinton, Chris Tucker, Kevin Spacey, Larry Summers și Mort Zuckerman.

Numărându-se printre donatorii Fundației Clinton Foundation, Epstein i-a asigurat de mai multe ori fostului președinte american transportul în străinătate cu avionul său privat. Iar Spacey și Tucker au folosit avionul Boeing 727 al lui Epstein pentru deplasări în interes caritabil în Africa.

Avocatul lui Epstein avertiza imediat după arestarea clientului său că oameni foarte influenți care au făcut parte din această rețea de pedofili nu-și pot permite să-l lase pe acesta să spună ce știe despre orgiile la care luau parte și despre tot sistemul care l-a protejat atâta timp. De asemenea, avocatul Kuvin afirma că Epstein e în mare pericol să fie ucis în închisoare pentru a nu dezvălui informații despre personaje potente politic și financiar care au participat la petrecerile de pe insula Little St. James, numită de presa americană și „Insula Pedofiliei”

Reamintire că acest jidan pedofil avea o întreagă insulă unde a construit un templu bizar și pasaje subterane.


Informații despre moartea sa au apărut înaintea știrilor din presă prin câteva postări anonime pe 4chan, un grup independent de investigații.

Mi-a trimis cineva un video, despre care se presupune că este din templul subteran.

Nu s-a confirmat că ar fi de pe insula pedofilului.

 

 

8 comments

  1. “De exemplu, „templul” are o asemănare izbitoare cu Hammam Yalbugha – o baie publică din epoca Mamluk situată în Siria
    De ce a modelat Epstein „templul” său în această clădire specifică? Din cauza simbolismului atașat. Într-adevăr, hammam este un exemplu clasic de arhitectură din epoca Mamluk. În arabă, cuvântul „mamluk” înseamnă literal „proprietate” și este folosit pentru a desemna sclavi.

    În perioada Mamluk, copiii au fost prinși de clasa conducătoare pentru a deveni sclavi. Băieții erau de obicei instruiți să devină soldați, în timp ce fetele erau îngrijite să devină concubinele personale ale stăpânilor lor. Având în vedere faptul că insula Epstein a fost folosită pentru importarea sclavilor sexuale pentru copii pentru elită, simbolismul se potrivește perfect.”

  2. aveam o parere buna despre comentariile tale LR. acu vii cu arfe din astea..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *