Home / Știrea zilei / Kanye West va candida împotriva lui Trump? “Trump să îl pună pe Dumnezeu înainte în orice face: întâi Dumnezeu, apoi America…. apoi Israel 😀”

Kanye West va candida împotriva lui Trump? “Trump să îl pună pe Dumnezeu înainte în orice face: întâi Dumnezeu, apoi America…. apoi Israel 😀”

Vlad Voicu
Incorect Politic
Noiembrie 29, 2022

Kanye West va candida împotriva lui Trump? “Trump să îl pună pe Dumnezeu înainte în orice face: întâi Dumnezeu, apoi America…. apoi Israel 😀”

Vedeta Kanye West: “Constant caut pe cineva care poate să facă treaba mai bine ca mine, doar că încă n-am găsit pe cineva. Și cred că Trump ar fi un președinte bun, dar trebuie să-l pună pe Dumnezeu înainte în orice face.”

Acesta s-a întâlnit cu Trump împreună cu tânărul naționalist Nick Fuentes, președintele America First și un cruciat al adevărului. Întâlnirea nu a mers bine, Trump a strigat la ei că nu pot să câștige, iar ei au plecat. Trump a fost cel mai bun președinte pentru jidanii din America și din Israel, este de asemenea un exponent al conservatorismului moderat, care se apropie cu pași repezi de termenul de valabilitate. Viitorul aparține avangardei naționaliste, al celor care au curajul să mărturisească Adevărul, cum sunt Kanye West și Nick Fuentes.

Via Casus Belli:

Zâmbetul lui Kanye West de la final, neprețuit..🙀🙀🙀

Kanye West:
“Cred că Trump ar fi un bun președinte, dar trebuie să Îl pună pe Dumnezeu înainte în orice face: întâi Dumnezeu, apoi America…. apoi Israel 😀”

Acel zâmbet și felul cum a spus-o este un mesaj clar pentru inițiații în chestiunea jidovească. Kanye West nu se oprește.

Nu se dă bătut.

Nu se lasă cumpărat.

Ci continuă spre biruința lui Iisus în mântuirea Americii.

10 comments

  1. Întâi Dumnezeu, apoi America, apoi Israel, apoi oamenii, dacă se mai ajunge și la ei (probabil nu). Am înțeles că dl. West a pierdut 2 miliarde de dolari într-o singură zi. Sunt îngrijorat, o fi având nevoie de ceva? Poate îi dau eu…

  2. Aprostolul matei îți spune ceva ?
    Da, ție …..

  3. https://jakoblorberromania.wordpress.com/ aici vei găsi răspunsuri la toate întrebările tale, direct de la Dumnezeu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *