Home / Chestiunea Jidănească / Jidanii strigă “Moarte arabilor” pe străzile din Ierusalim

Jidanii strigă “Moarte arabilor” pe străzile din Ierusalim

Incorect Politic
Mai 17, 2021

AP:

În anii 1980, ideologia violentă anti-arabă a rabinului Meir Kahane a fost considerată atât de respingătoare încât Israelul l-a interzis în parlament, iar SUA și-a catalogat partidul drept grup terorist.

Astăzi, discipolii săi mărșăluiesc pe străzi cu sutele, scandând „Moarte arabilor” și atacând pe oricine îl întâlnesc. În această săptămână au participat la un val de violență comunală în Ierusalim și orașe mixte din Israel în care arabii și jidanii au incendiat mașini și au atacat oameni pe stradă.

În timp ce cea mai importantă moschee arabă ardea în zare, imaginile au surprins un grup mare de jidani dansând de bucurie pentru că, cred ei, acest lucru le va permite reconstruirea Templului lui Solomon și deci va grăbi venirea lui Mesia pe care îl așteaptă, care este, de fapt, Antihristul.

 

Imaginează-ți că există președinți, ca Joe Biden, care sprijină Israelul pentru că “au dreptul de a se apăra”. Când cei care sprijină genocidul palestinian sunt confruntați cu întrebări, aceștia spun “e complicat”. În realitate nu e complicat deloc: Jidanii au furat pământul și au început să ucidă. Oricine face să pară mai complicat de atât este un mincinos, indiferent de cât de “rezonabil” vrea să pară.

Mai mult, guvernul Israelian literalmente a finanțat proiecte de transferat imigranți în Grecia și le-a construit centre de unde pot invada Europa.

Să ne înțelegem, n-au fost ONG-uri care să fie în mijlocul “crizei de refugiați’, ci chiar guvernul actual al Israel i-a ajutat pe imigranți să vină în Europa în mod direct.

Întreaga problemă cu refugiații a fost cauzată de războiul din Siria, care a fost cauzat tot de Israel.

Mai mult, Israel a fost prins finanțând ISIS, cu numerar.

În S.U.A., jidanii activiști împreună cu politicienii au deschis porțile pentru musulmani. Este vorba de actul de imigrație din 1965, 1965 Hart-Celler Immigration Act. Acest act a fost inițiat de Emanuel Celler, jidan activist.

Nu ar exista musulmani în America sau în Europa care să paraziteze popoarele creștine dacă n-ar exista Jidanii. Deci retorica  cu “Moarte arabilor” cel mult rezolvă un simptom, nu cauza.

7 comments

 1. Acesti jidani actuali sunt de fapt khazari de origine turcia convertiți la iudaism in sec. IX.Acestia sunt sionistii rasisti teroriste,nu au nicio legătură cu iudeii antici izgoniți din Iudeea de catre români.Sunt sanse mai mari ca geto-dacii sa fie stramosii romanilor decat sa mai fie vreun descendent al iudeilor antici.Este cel mai dubios furt de identitate din istorie..Sa nu uitam ca acesti khazari au fost alungati de rusi din stepele caucaziene,de unde au ajuns in Europa Centrala,Nordica,Vestica,Sud-Vestica-si Anglia.

 2. Terorismul a aparut in 1948. Israelul va disparea asa cum a aparut. In locul lui se naste un monstru mai mare , noul israel, federatia mondiala a statelor lui mamona.

 3. Lumea e condusa de tigani (corciti si greu identificabili). Tiganii sunt propriul lor dumnezeu care isi admira mandria si viclenia.

 4. De fapt, daca ar putea, aceaste lifte spurcate, ar striga: “Moarte intregii lumii!” sau “Moarte goyimilor!”, caci asta e cea mai mare dorinta a lor.

  • Da, numai ca palestinenii NU sunt arabi! Ci canaaniti! Albi, ca si noi. Iar aici tocmai evreii sunt invadatorii teroristi, invadatori in Palestina, nu palestinenii. Palestinenii isi apara tara de 4000 de ani deja, impotriva evreilor (“Sea Peoples” numiti in antichitate, aducatorii Apocalipsei) invadatori teroristi, care au invadat de fapt tot globul! Tot ei au creeat si comunismul ca sa ucida umanitatea cu el, tot ei si religia crestina si apoi islamica etc etc.
   Cititi doar Talmud-ul evreiesc, sai stidiati seria de 10 episoade “Europa. The Last Battle”.

 5. Popoarele semite. Originea numelui
  Numele de „popoarele semite” isi are originea intr-un pasaj din Biblie si anume in capitolul al zecelea din Facerea.
  Acolo de explica gradul de rudenie al acestor popoare facandu-le sa derive din strabuni comuni. Urmasii lui Sem sunt: Aram, Asur si Eber, adica arameii, asirienii si evreii.
  Deci numele de popoare semite a fost adoptat de cercetatorii europeni pentru a delimita grupul de populatii de care apartin arameii, asirienii si evreii, ale caror legaturi de ordin lingvistic este evident.
  Treptat, denumirea a fost extinsa la toate popoarele care prezentau caractere asemanatoare, primele dintre ele fiind arabii.
  Popoarele semite ocupa regiunea din Orientul Apropiat si anume teritoriul statelor: Arabia, Palestina, Siria si Mesopotamia. Dintre acestea, trebuie spus, ca Mesopotamia, tara dintre Tigru si Eufrat, era cea mai fertila tara a antichitatii.
  http://www.mixdecultura.ro/2013/01/popoarele-semite/

  SEMÍT 2, -Ă, semiți, -te, s. m. și f. Persoană care face parte din grupul de popoare, apropiate între ele prin limbă, din sud-vestul Asiei și nordul Africii (căruia îi aparțineau vechii babiloneni, asirieni, fenicieni, iudei etc. și arabii, evreii, abisinienii etc. de astăzi).
  https://dexonline.ro/definitie/semit

  Limbile semitice fac parte din familia limbilor afro-asiatice (hamito-semitice).[1] Noțiunea de “semitic” a fost creată în anul 1781 de filologul August Ludwig von Schlözer, profesor la Göttingen. Noțiunea face referire la Sem, personajul biblic prezentat în Vechiul Testament ca strămoș al arameilor, asirienilor, elamiților, caldeenilor și lidienilor.
  https://ro.wikipedia.org/wiki/Limbi_semitice

  INTREBARE: Cu ce popoare semite nu s-au luptat evreii din Israel ?

  RASPUNS : Cu Israelul.

  CONCLUZIE : Cel mai antisemit popor este poporul evreu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *