Home / Actualitate / ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, spune că dreptul la muncă este dat de Dumnezeu și condamnă impunerea certificatului digital

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, spune că dreptul la muncă este dat de Dumnezeu și condamnă impunerea certificatului digital

Incorect Politic
Decembrie 22, 2021

ÎPS Teodosie Arhiepiscopul Tomisului spune că dreptul la muncă este dat de Dumnezeu și condamnă impunerea certificatului digital

ÎPS Teodosie Arhiepiscopul Tomisului spune că dreptul la muncă este dat de Dumnezeu și condamnă impunerea certificatului digital

Via R3Media:

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a declarat, marţi, referitor la acțiunile de protest împotriva certificatului verde COVID că prin impunerea acestuia la locul de muncă parlamentarii şi-ar asuma „păcatul foarte greu” de a li se lua oamenilor dreptul la muncă, informează Agerpres.

IPS Teodosie a afirmat, într-o conferință de presă, că „mai marii politici” nu îşi asumă ce au spus inițial, că vaccinarea nu trebuie să fie obligatorie.

„Dacă li se ia oamenilor şi dreptul la muncă, eu cred că aceasta nu este în regulă. (…) Cu certificat la locul de muncă, în ce constă certificatul? Să se vaccineze, nu? Mai marii politici au spus că nu trebuie să fie vaccinul obligatoriu, chiar președintele a spus. Păi acum de ce se întorc? Ce spui, trebuie să îţi asumi. Nu spui în două feluri, că nu te mai ascultă nimeni”, a spus arhiepiscopul Tomisului.

Întrebat dacă este alături de protestatarii împotriva certificatului verde, IPS Teodosie a menționat că el este alături de principii, acestea fiind de la Dumnezeu, iar adevărul nu se negociază.

„Nu că sunt alături, sunt alături de principii, principiile sunt de la Dumnezeu, adevărul nu se negociază. Şi dreptul la muncă este drept dat de Dumnezeu. Sunt împotriva dreptului dat de Dumnezeu? Să fim serioși. Sper ca parlamentarii să aibă această înțelepciune, am mai făcut apel, să aibă această înțelepciune să nu întineze poporul, că îşi asumă un păcat foarte greu. Va atârna greu acest păcat dacă opresc oamenii să muncească, dacă îi extermină pe români cum au fost atât de păgubiți românii şi au fost atât de amendați . După ce că sunt săraci li se mai ia şi bruma pe care o au prin aceste amenzi. Nu ar trebui să se dea amenzi”, a declarat IPS Teodosie.

Punctul de vedere al ÎPS Teodosie pe acest subiect nu este nou. Arhiepiscopul Tomisului a mai criticat posibila introducere a certificatului verde la locul de muncă. Alți 10 ierarhi au făcut același lucru, răspunzând astfel unei scrisori deschise semnată de peste 70 de personalități ale societății românești. Ulterior și PS Paisie Lugojanul a criticat dur certificatul verde.

 

2 comments

  1. Impiedicare oamenilor sa- isi castige banii pentru supravietuire pe cai legale inseamna un singur lucru: EXECUTIE, adica omorare in forma asociata si conspirata.
    Nu doar a celor care din asta traiesc – munca prost platita – ci si omorarea familiilor lor!
    Autorii – conducatorii actuali si para-specialistii, adica psihopatii don toate sectoarele “puterii” dar si cei naimiti in mass-media, cei care ii apara – politisti, jandarmi, servicii de paza, protectie… si cei din sectorul medical devenit abator uman.
    Sanctiounea necesara : eliminarea lor sub orice forma, rin orice mijloace. S-au judecat singuri pentru genocid organizat in interesul puterilor straine, la moarte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.