Home / Chestiunea Jidănească / Iohannis în mod hiper-slugă la întâlnirea de raport periodic cu jidanii de la Banca Mondială

Iohannis în mod hiper-slugă la întâlnirea de raport periodic cu jidanii de la Banca Mondială

Incorect Politic
Septembrie 21, 2022

Iohannis în mod hiper-slugă la întâlnirea de raport periodic cu jidanii de la Banca Mondială

Iohannis în mod hiper-slugă la întâlnirea de raport periodic cu jidanii de la Banca Mondială

Via STRATINFO:

Hiper-sclav

Iohannis în mod hiper-slugă la întâlnirea de raport periodic cu jidanii de la Banca Mondială. Observați semnul masonic schițat de Iohannis, semn global de supunere al non-jidovilor la proiectul messianic ✡️

Iohannis s-a întâlnit cu conducerea Băncii Mondiale și a mulțumit că România este subordonată unui MCV ecologic.

Această întâlnire a fost un bun prilej pentru președintele Iohannis ca să salute faptul că România este monitorizată de către forul financiar international, pe probleme legate de sustenabilitate și climă.

Țara noastră fiind aleasă a fi primul stat din Uniunea Europeană „beneficiar„ al unui instrument al Băncii Mondiale recent lansat – Raportul de ţară în domeniul schimbărilor climatice şi al dezvoltării (The Country Climate and Development Report/CCDR).

“Raportul va ajuta la identificarea oportunităţilor de implementare a acţiunilor climatice de către sectorul public şi privat, astfel încât obiectivele de dezvoltare ale României să poată fi realizate în contextul atenuării şi adaptării la schimbările climatice”, menţionează Administrația Prezidențială.

3 comments

 1. instrumentele Bancii Mondiale sunt arme mortale

  • Da,
   Stiu din 2000.
   Lucram cu Paul Teodoru.fost ministru al transporturilor si angajat la fmi sau worldbank si imi povestea cum se fac “bani din bani” fara plus valoare sau inginerii financiare.
   Apoi proiecte finantate din “fonduri europene” sau de banca mondiala.
   Urmeaza si oamenii sa afle,de frig,foame,saracie,lipsuri.

 2. Iohannis esti o sluga ticaloasa. Criminalule, nu meriti nici sa scuip pe tine! Saliva mea este prea pretioasa, ca sa o risipesc pe o canalie ca tine !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *