Home / Actualitate / Iohannis Câștigă Premiul Pentru Antiromânism

Iohannis Câștigă Premiul Pentru Antiromânism

Incorect Politic
Martie 7, 2020

Via Justițiarul:

1. Premiul Coudenhove-Kalergi

Klaus Iohannis a primit ieri, 4 martie 2020, Premiul European Coudenhove-Kalergi. Printre laureații Premiului European Coudenhove-Kalergi se regăsesc nume ca Jean-Claude Juncker, președintele Comisiei Europene (2014-2019), premiat în anul 2014; Herman Van Rompuy, președintele Consiliului European (2009-2014,) premiat în anul 2012; Angela Merkel, cancelar al Germaniei (prima femeier cancelar al Germaniei, din 22 noiembrie 2005 până în prezent), premiată în anul 2010.

Cine este Coudenhove-Kalergi?

Puțini știu că unul din principalii instigatori ai procesului de integrare europeană este omul care a conceput și genocidul populațiilor din Europa. Era un tip sinistru a cărui existența e neștiută de mase, dar care este considerat a fi fondatorul Uniunii Europene (chiar) de către elitele politice. Îl chemă Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi (1894-1972). Tatăl sau era diplomatul austriac Heinrich von Coudenhove-Kalergi (avea legături cu familia bizantină Kalergi) și mamă sa era japoneză Mitsu Aoyama.

Grație legăturilor sale strânse cu aristocrații și politicienii europeni și a rețelei de relații create de tatăl său aristocrat și diplomat, contele Richard Coudenhove-Kalergi a putut să lucreze departe de lumina reflectoarelor. A reușit să obțină ca diriguitorii statelor cele mai influențe să colaboreze la planul său, ceea ce face din aceștia susținătorii și colaboratorii „proiectului de integrare europeana”.

În 1922 a fondat la Viena mișcarea Pan-Europeană care viza crearea unei noi ordini mondiale bazată pe o federalizare a națiunilor dirijată de SUA, integrarea europeană nefiind decât prima etapă a acesteia. Printre primii săi susținători se aflau politicienii cehi Tomas Masaryk și Eduard Benes, bancherul evreu german Max Warburg care a și investit primele 60000 mărci. Cancelarul austriac Ignaz Seipel și Karl Renner, viitorul președinte al Austriei și-au asumat primii răspunderea de a conduce mișcarea Pan-Europeană și mai târziu politicieni francezi ca Leon Blum și Aristide Briand, Alcide De Gașperi etc i-au propus ajutor.

În anii 1930, odată cu ascensiunea fascismului în Europa, proiectul de integrare europeană a fost abandonat și „Pan-Europeana” a fost constrânsă să se dizolve. După al doilea război mondial, datorită activității frenetice și neobosite a lui W. Churchill, a lojei masonice evreiești B’nai B’rith și a marilor ziare ca New York Times, Kalergi reușește să capete acceptul proiectului său din partea Guvernului SUA și mai târziu CIA implicându-se în conducerea planului pentru a-l duce la bun sfârșit.

Esenta planului Kalergi

În cartea sa „Praktischer Idealismus”, Kalergi explică cum cetățenii viitoarelor „State Unite Ale Europei” nu vor fi popoarele bătrânului Continent, ci o nouă linie metisă produsă prin generalizarea unor minuțioase  încrucișări interrasiale. Scrie că europenii trebuie să se încrucișeze cu asiaticii și alte populații non-albe pentru a crea o populație multirasiala care să nu aibă nicio idee clară despre tradițiile și identitatea sa și care să fie astfel ușor de controlat de elitele conducătoare.

Susținând că trebuie abolit dreptul la autodeterminare al popoarelor, Kalergi schițează în linii mari modul de dizolvare a statelor-națiune grație mișcărilor etnice separatiste și distrugerea națiunilor în sine prin migrarea maselor. Pentru ca Europa să fie ușor controlabilă de viitoarea elită, Kalergi propune crearea unei populații omogene realizată prin metisaj.

Dar cum stau lucrurile cu nouă elită? Kalergi lămurește acest punct:  „Omul viitorului va fi metisat. Etniile și clasele sociale de azi vor dispărea progresiv în vederea eliminării spațiului, timpului ș prejudecăților. Viitoarea rasă amestecată negroido-eurasiană, similară vechilor egipteni, va înlocui diversitatea actuală a popoarelor și indivizilor.” (…)

Deși niciun manual nu-l menționează pe Kalergi, ideile sale stau la baza principiilor directoare ale Uniunii Europene.

Ideea că populațiile europene trebuie să se încrucișeze cu cele africane și asiatice pentru a-și distruge identitatea, a sparge modul de viață tradițional și a crea o linie metisată stă la bază politicilor comunitare care favorizează interesul minorităților.

Motivul subsidiar nu-i chiar umanitar, deoarece puterea din spatele regimului nemilos care domină UE planifică cel mai mare genocid din istorie.

La fiecare 2 ani un premiu prestigios este decernat de Fundația Coudenhove-Kalergi europenilor care au excelat in promovarea acestui plan criminal. (Fragmente din articolul Invazia prin imigrație, Planul Kalergi pentru metisarea Europei și distrugerea rasei albe)

2. Premiul Charlemagne

În 1950, oraşul Aachen i-a oferit Contelui Coudenhove-Kalergi primul premiu internaţional Charlemagne.

În preajma Crăciunului 2019, am fost anunțați că orașul  Aachen îi va decerna lui Klaus Iohannis premiul Charlemagne pentru anul 2020, în data de 21 mai 2020.

Juriul i-a acordat această distincție președintelui României, Klaus Werner Iohnannis pentru că a fost „un campion de excepție” în promovarea valorilor europene și a cooperării din UE. După cum relatează în continuare site-ul emisiunii Tagesschau al televiziunea naționale germane: „Premiul Charlemagne va fi acordat pe 21 mai 2020 în sala de încoronare a Primăriei Aachen.” Klaus Werner Iohannis s-a declarat onorat să fie distins cu acest premiu.

Premiul Charlemagne (Carol cel Mare) a fost creat de foștii naziști la finele celui de al doilea război mondial, iar primul laureat a fost, în anul 1950, diplomatul Richard Coudenhove-Kalergi (https://ro.wikipedia.org/wiki/Premiul_Carol_cel_Mare), cel care susținea metisarea populației europene cu alte rase pentru că în felul acesta se va crea o populație fără rădăcini, fără tradiții și care va accepta mai ușor globalizarea (Noua Ordine Mondiala), renunțând la ideea de stat suveran național, idee îmbrățișată de toți cancelarii germani de după cel de-al doilea război mondial. Cine vrea să știe mai mult despre acest premiu și ce se ascunde în spatele UE îi sugerăm să citească articolul acesta: http://freenations.net/charlemagne-a-nazi-prize-named-after-a-murderous-imperialist/

Premiul Charlemagne al orașului Aachen (Der Internationale Karlspreis zu Aachen) este acordat din 1950 pentru așa-zise „servicii speciale” în unificarea europeană, iar în trecut au mai primit această distincție globaliști precum Angela Merkel, Donald Tusk, Jean Claude Juncker și Papa Francisc.

Boul Apis o să mai primească o tinichea și o diplomă de la nemții lui, care-i va fi înmânată în 21 mai 2020, dar propaganda globalistă din mass media românească ne-a anunță cu șase luni înainte, ca să se încadreze în graficul lunar de pupincurism prezidențial. Acest premiu german este un fel de rahat cu mac globalist, iar nemții oricum îi încărcaseră panoplia marionetei lor de decorații și medalii pentru servicii deosebite aduse Germaniei încă de pe vremea când era primarul Sibiului sau Hermannstadt-ului, cum îi place lui și slugilor autohtone să-l numească.

Cică premiul Charlemagne (Carol cel Mare) pentru anul 2020, oferit boului tabu de orașul german Aachen, ar fi pentru că „este un mare luptător pentru justiţie, pentru protejarea minorităţilor şi diversitate culturală, precum şi un important mediator şi constructor de punţi între societăţile europene din Est şi din Vest”.

Klaus Iohannis, sluga devotată a lui Merkel, a fost singurul lacheu invitat în 22 ianuarie anul trecut la consfințirea Europei cu două viteze prin Tratatul de cooperare și integrare franco-german care s-a semnat de președintele Franței și cancelarul Germaniei – drăcia dracului! – tot la Aachen. Acest document a rămas pentru istorie ca „Tratatul de la Aachen” din 22.01.2019.

Jurgen Linden, tartorul comitetului premiului Charlemagne de la Aachen, a afirmat că „această distincţie este menită SĂ-L ÎNCURAJEZE pe Klaus Iohannis să continue să conducă ţara sa pe calea europeană”. Bine, îl ÎNCURajez și eu: Bagă-ți, băi Wernere, premiul în cur, că acolo te doare de România și de români!

Marius Albin MARINESCU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *