Home / Chestiunea Jidănească / Institutul Terorist Elie Wiesel operează precum CEKA, miliție politică cu banul public

Institutul Terorist Elie Wiesel operează precum CEKA, miliție politică cu banul public

Incorect Politic
Septembrie 17, 2022

Institutul Terorist Elie Wiesel operează precum CEKA, miliție politică cu banul public

Via STRATINFO:

Nimeni nu dorește moartea nimănui, cel puțin în tabăra structurată a conservatorilor. Vorbim totuși de o sferă în care gândirea și rațiunea sunt elemente asimilate în profunzime. Ortodoxia nu este o declarație politicardă, este un mod de viață care schimbă omul în profunzime.

Acestea fiind spuse, este necesar să insistăm asupra institutului care poartă numele unui fost personaj foarte dubios, identificat ca escroc și agent de influență în sfera francofonă, fiind cu siguranță un element motor al globalismului timpuriu, Elie Wiesel. Nu mai intrăm în amănuntele scandalului cu tatuajul uzurpat, profesorul Ion Coja Columbo a rezolvat cazul cu brio. Cert este că această oficină a rețelelor sioniste acționează dominant în România, fiind pilotată de ambasada SUA cu scopurile:

– păzirea pășunilor mioritice pentru anihilarea de la firul ierbii oricărui român capabil să structureze un discurs politic anti-colonialist relevant.

– asigurarea presiunii politice, mediatice și a șantajului financiar pentru menținerea embargoului istoric asupra așa zisului “holocaust din România” (vezi studiile lui Ioan Roșca, Ion Coja și Vasile I. Zărnescu).

Această structură antiromânească operează precum CEKA, miliție politică cu banul public, chiar dacă execuția adversarilor politici se face mai subtil decât în trecut. Dar problema nu trebuie privită și discutată exclusiv în jurul formelor identificate, ci prin efectul profund pe care-l urmăresc în timp. Istoria, așa cum ne-a învățat filozoful conservator Alexandr Dugin, nu este suma evenimentelor identificate în prezent, ci rezultatul acestei sume în viitor. Cauzele identificate nu sunt întregite fără aflarea efectelor, ori pentru asta este nevoie de factorul temporal. Exemplul dat de Al Doilea Război Mondial vorbește de la sine, rezultând în timp colonizarea și distrugerea totală a Europei creștine de către imperiului iudeo-protestant, ținta principală fiind țară care a reînființat Casa lui David prin Botezul lui Clovis. Dovedindu-se în timp o operațiune de destructurare identitară și de fabricare a consimțământului generalizat al europenilor vizavi de propriul declin. De altfel, Étienne de la Boétie a demonstrat în sec. XVI natura “supusului fericit”, cu mult înaintea iudeologilor de la WEF.

Institutul Elie Wiesel nu își desfășoară activitatea exclusiv pe împiedicarea discursului anti-colonialist, acesta pregătește mutația “statului român” spre israelizarea României.

Discursul politic suveranist nu are relevanță în această etapă dacă nu include problema dominației politice exercitată de institutul Elie Wiesel.

Aceasta este cheie de boltă, restul e accesoriu.

Robert Nagy

3 comments

  1. “tacerea a fost mai grava decat actiunea”-parca asa debita e.wiesel….

  2. Zombii de la Institutul Wiesel sunt niste necrofagi.
    Monstrii ne omoara inaintasii si mai mananca din ei si dupa zeci de ani.

  3. Bai, satanelor, de ce nu vorbiti niciodata de sutele de milioane de victime ale comunistilor ? Draci împelitzatzi ce sunteti ! Comunismul a fost finantat tot de voi, satane criminale !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *