Home / Știrea zilei / Îndemnul Generalului Radu Theodoru – VOTAȚI ROMÂNI

Îndemnul Generalului Radu Theodoru – VOTAȚI ROMÂNI

Incorect Politic
Noiembrie 25, 2020

Via ActiveNews:

Legendarul general, explorator temerar și scriitor de valoare Radu Theodoru îndeamnă românii printr-un mesaj audio/video remis redacției ActiveNews să meargă la vot și să voteze împotriva celor evident fără de credință în Dumnezeu.

Boicotul nu este o soluție, afirmă experimentat analist, pentru că astfel se dă o putere și mai mare celor care au secătuit România până la stadiul ei de azi, când tot se mai fac planuri de jecmănire a resurselor ei naturale și apoi chiar de dezintegrare, conform dorințelor Ungariei. Partidele care au guvernat și parazitează statul, îl căpușează, au lichidat economia iar instituțiile de forță acționează împotriva propriului popor, afirmă generalul, veteran de război și erou al aerului. În aceste condiții, boicotarea votului va întruni puține aderențe și, în loc să se constituie într-o palmă națională va favoriza actualii guvernanți și UDMR-ului, este de părere profesorul de românism. Nu se duc românii la vot vor câștiga net impostorii, pseudo-clasa politică, nulă și ticăloșită, pușcăriabilă, formată din dușmani ai poporului și credinței, consideră venerabilul dar energicul scriitor.

Generalul mai afirmă că românii nu trebuie să se împrăștie către construcții futile și necredibile pretins naționaliste ci trebuie să se concentreze responsabil către cei care ar putea regla echilibrul parlamentar pentru ca abuzurile prezente să nu mai continue. Strategul și luptătorul pentru cauza românismului afirmă că numai un vot masiv către un partid parlamentar care să contrabalanseze actuala guvernare ar mai putea aduce reprezentarea în spațiul politic a unui punct de vedere românesc contemporan. Este semnalul de alarmă pe care vi-l dau înainte de alegeri, spune generalul, îndemnând românii spre sfaturile și recomandările Sfântului Sinod, de a nu se alege politicieni care batjocoresc familia tradițională, Biserica și pe Dumnezeu.

Prezentăm aici mesajul integral al respectatului general:

5 comments

 1. Daca boicotul nu ar fi o solutie, atunci mass media nu s-ar agita atata sa indemne oamenii la vot. La referendumul pt familie au tacut milc dar au urlat la unison ca e referendumul lui Dragnea ca lumea sa nu se duca, iar ongurile de nu stiu care culori, les conaisseurs, au stat frumos acasa.
  De 30 de ani tot votam, ne exercitam dreptul, vezi Doamne, iar ei isi vad bine merci de treaba.

 2. „Patria e norodul, iară nu tagma jefuitorilor”.

  Oricum alegerile sunt controlate și falsificate sistematic peste tot în lume, votul e doar un act de legitimizare populară a unor lideri de carton care răspund numai în fața ocultei iudeo-masonice. A absenta în mod conștient și a activ, a ignora circul politic și a informa lumea este singura cale de a sfida stăpânirea.

  Să se voteze cu PSD? Cel care a înstrăinat Petrom, a „construit” autostrada Bechtel, a decretat OUG 31/2002, etc., etc. PSD avându-i pe Străinul-cu-Cercel și Rașela-Vaccin drept candidați?

 3. Faptul că toată mass-media, toți „formatorii de opinie” și tot aparatul de propagandă ne îndeamnă de fiecare dată să ieșim la vot, urlând din toți bojocii, ne arată clar că BOICOTUL TOTAL ESTE SOLUȚIA!

 4. Pe cine sa votezi?Si PNL si PSD vor sa ne carantineze sa ne vaccineze si sa cedeze suveranitatea tarii ,sa desființeze Constituția României pentru a o implementa pe cea a UE.

  • Cum partidele existente sunt formate în mare parte din foști membri PSD sau foști liberali, și PSD-ul a fost compromis de tot, avându-l acum pe Rafila marioneta OMS-ului ca membru, cred că singurele variante rămân Noua Dreaptă sau AUR. De luat în calcul, deși poate că boicotul ar fi mai bun…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *