Home / Actualitate / INCREDIBIL DAR ADEVĂRAT – Mesaj De La Străbunicul Tău

INCREDIBIL DAR ADEVĂRAT – Mesaj De La Străbunicul Tău

Incorect Politic
Septembrie 27, 2018

Preluat de pe eȚaraMea:

Garantat că banii pe care îi încasează zilele astea ONG-iștii și propagandiștii depășesc cei 35 de milioane de euro cât costă referendumul.

În acest moment în România nu are loc o dezbatere, ci o sfâșiere. 2% din ideile vehiculate sunt argumente pertinente, 98% sunt insulte, intoxicări, minciuni, manipulări și cuvinte întortocheate. Doar doar să vă convingă să stati acasă.

Ai putea scrie o carte cu sofismele vânturate zilele astea de adversarii referendumului.

Ultimele invenții: după ce până ieri referendumul era inutil din punct de vedere juridic, totuși restrângea drepturile femeii care își creștea singură copiii (!!) și era o actiune contra persoanelor de altă orientare (!!), acum ni se spune că e o problema cu întrebarea de pe buletinul de vot, și deci e o capcană a lui Dragnea.

Sau alta: nu particip pentru că referendumul are loc pe două zile și nu una. (Ce argument e ăsta? Hello? Nu te pune nimeni să te duci de două ori, o dată ajunge!).

Concluzia lor e mereu aceeași – boicotați! (Va spun eu precis, ordinul a fost: boicotați oricum, căutați motivele pe urmă!)

Mi se pare clar că miza e de fapt ENORMĂ, și de aceea se trage din toate direcțiile.

Dacă efectul juridic era cu adevărat nul, ONG-iștii ar fi stat relaxați. OR NU SUNT DELOC RELAXAȚI. Se vântură bani grei zilele astea.

Devine cu atât mai importantă atingerea pragului de participare de 30%.

Pentru că dacă cumva nu se atinge, știți care va fi concluzia?

Că românilor nu le pasă de familie, că li se poate vinde orice de la Centru.

 Mesaj De La Străbunicul Tău

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *