Home / Actualitate / Galeriile Echipelor de Fotbal Susțin Referendumul

Galeriile Echipelor de Fotbal Susțin Referendumul

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Septembrie 28, 2018

O știre de la ActiveNews, galeriile de fotbal s-au mobilizat cu bannere imense afișate pe stadion, prin care îndeamnă oamenii să meargă la referendum!

Activenews:

ACTUALIZARE 16:00 În urma apelului nostru, am primit mai multe fotografii cu mesajele pro Referendum, afișate de suporterii români din țară.

Pe lângă tinerii care susțin Universitatea Cluj, Dinamo București și FC Vaslui, am primit mesajele celor care țin cu Universitatea Craiova și FC Argeș.

Pe lângă bannerul cu „Ultrașii din prima linie spun DA pentru familie” (Foto 1), cei de la Craiova au mai afișat și „Cu 2 milenii de creștinism la temelie, încă avem dubii ce înseamnă o familie?”

La Pitești, tinerii au scris: „Române, creștine, trebuie să știi, pe 7 octombrie nu poți lipsi!”.


Suporterii echipelor de fotbal din România au trecut peste rivalitățile de zi cu zi pentru o cauză comună: apărarea familiei.

Astfel, în ultimele zile pe mai multe stadioane din România, suporterii au afișat un mesaj comun: „Ultrașii din prima linie spun DA pentru familie”.

suporterii Universității Cluj, ai lui Dinamo București (FOTO 2) și ai celor de la FC Vaslui (FOTO 1) au afișat acest mesaj la meciurile pe care echipele lor le-au disputat în ultimele zile.

 

Invităm suporterii care vor afișa acest mesaj pe stadioanele lor să ne trimită fotografiile pe adresa contact@activenews.ro și le vom publica.

Referendumul pentru definirea căsătoriei se va desfășura în zilele de 6 și 7 octombrie și cei care doresc ca mariajul să fie definit drept uniunea dintre un bărbat și o femeie sunt invitați să voteze DA la întrebarea de pe buletinele de vot.

Încurajez suporterii să iasă în stradă și să pună pliante sau stickere atunci când nu sunt la meci, trebuie să ne mobilizăm cu toții până la momentul decisiv al votului istoric.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *