Home / Actualitate / Înălțarea și Ziua Eroilor – Ieșiți din Case!

Înălțarea și Ziua Eroilor – Ieșiți din Case!

Incorect Politic
Aprilie 30, 2020

Înălțarea și Ziua Eroilor

Via Mihai Tîrnoveanu:

La 40 de zile după Sfânta Sărbătoare a Învierii Mântuitorului Iisus Hristos, urmează Înălțarea și Ziua Eroilor. Oamenii trebuie să meargă la Biserică și să-si cinstească Eroii!

Personal, voi merge la Eroii care se află între noi, spre a le multumi din adâncul sufletului pentru lupta lor, precum și la cimitirele Eroilor Armatei Române de la Valea Uzului și Sfântu Gheorghe pentru a aprinde o lumânare și spune o rugăciune la căpătâiul lor. Rânduielile sfinte nu pot fi rupte, nu vom lăsa Dictatura sa se instaureze din nou sub diferite pretexte!

Nu puteti opri la nesfârșit lumea sa meargă la Biserică, la mormintele moșilor și strămoșilor. Incetati acest teatru al măștilor și al măsurilor care încalcă drepturile fundamentale ale omului și ale românilor implicit.

Libertatea de a fi Român este Sfântă și a fost cucerită prin „tonele de sânge” ce s-au vărsat pentru Ea, asa cum bine spune Generalul Radu Theodoru. Această Libertate nu va putea fi îngrădită la nesfârșit de decizii politice sau de „stări de urgență”. Urgența reală este Ea, Libertatea. Urgență reală, daca tot vorbim de sănătatea populației, este dotarea spitalelor și confiscarea marilor averi obținute fraudulos, nu dărâmarea Palatelor Libertății zidite cu sângele și oasele Eroilor, ci confiscarea palatelor fărădelegii construite prin furt și trădare de Țară. Nu plecati, voi ce vremelnic conduceți România, capul în fața dușmanilor omului, ci în fața Oamenilor, căci în slujba lor sunteți! Nu vă rugăm acest lucru, ci il afirmăm în fata voastră. Nu va rugam sa ne „dati” libertate, căci ea nu e un bănuț în plus la un drept sindical sau vreo pensie specială, ci un Drept înscris în identitatea noastră Națională. Buletinul acestei Identități nu l-ati facut voi, ci Voievozii acestui Pământ și toți Eroii care-au căzut în războaie si toti acei care în 1989 și 1990 au ieșit în stradă și au luptat, și au fost răniți și au văzut sânge pe pantofii lor purtand in brate răniti ori au murit, pentru ceea ce voi vreti acum sa ne luati din nou, pentru Libertate.

Am cunoscut dictatura și ne-am răsculat împotriva ei. Am spus de atatea ori de-a lungul Istoriei ca vrem Libertate și ne-am castigat-o de fiecare dată. Am căzut și ne-am ridicat oricât de greu ne-a fost. Cenusa imperiilor și a tiranilor a fost de fiecare dată „gloria” lor, iar Lumina Învierii lui Hristos a Biruit.

Vine Înălțarea, Libertatea!

Mergem cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!

One comment

  1. Dupa Inviere…multi viteji s-arata! Dupa non-combatul de pana acum, miscarea nationalista din România ar trebui sa mai lase frazele mari deoparte, dupa cum s-a vazut cam fara acoperire, admițand ca am stat cu capul la cuite, cuminti si infricosati, la fel ca majoritatea oamenilor. Ochii trebuie atintiti numai asupra lui Hristos si a curajului de care a dat dovada (da, curaj, despre asta se vorbeste mai putin, Iisus Hristos a dovedit curaj omenesc indurand fara cracnire tortura fizica si Rastignirea, fara sa scoata un sunet de revolta dar si fara sa dea un pas inapoi, fara sa faca cel mai mic compromis).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *