Home / Educativ / Hainele “la modă” sunt arme de distrugere în masă îndreptate împotriva organicității civilizației creștine

Hainele “la modă” sunt arme de distrugere în masă îndreptate împotriva organicității civilizației creștine

Incorect Politic
Iulie 7, 2022

Hainele "la modă" sunt arme de distrugere în masă îndreptate împotriva organicității civilizației creștine

Hainele “la modă” sunt arme de distrugere în masă îndreptate împotriva organicității civilizației creștine

Via STRATINFO:

Iată-ne ajunși în fața unei dileme care poate influența viitorul civilizației noastre

Această puzderie de produse marchetate și calibrate să acapareze mintea și sufletul copiilor. Vorbim despre haine, dar nu despre “ținute” care te pun în valoare pentru ceea ce ești, ci despre niște cârpe promovate pe toate rețelele de influență controlate în lumea occidentală, urmărind un rezultat unic: capitalizarea personalităților prin orientarea precoce a comportamentelor afective în raport cu piața de dorințe.

Copiii, în special adolescenții, sunt ținta de predilecție al acestor majore textile, care de fapt sunt o filială a Băncii globale. Aici nu vorbim de economie, ci de faptul că aceste firme beneficiază de o imagine globală dominantă, strategic încrucișată de industria pedo-criminală din Los Angeles și a lor sistem non-valoric de vedete, super-eroi, rebeli, îngeri și demoni… în serviciul Marelui Capital transnațional.

Nu vreau neapărat să abordez latura sociologică al acestui fenomen unic în istoria civilizației ortodoxe, însă doresc să trag câteva semnale de alarmă.

Articolele de vestimentație la “modă” sunt folosite pentru a induce un anumit comportament psihologic, un fel de a percepe, înțelege și relaționa cu lumea înconjurătoare. De fapt, aceste produse sunt folosite pentru a influența acceptabilitatea maselor la viitoarelor inginerii sociale convenabile agendei transumaniste, a cărui substrat este moartea Europei și, mai în general, a civilizației creștine. Bineînțeles că în spatele acestor mișcări subversive se află poporul deicid, care își încheie epopeea antihristică prin sacrificiul Dreptei turme.

Cel puțin, asta urmăresc!

Fără devierea de la clasicism și tradițional, nici o inginerie socială nu ar fi fost posibilă. Toate stricăciunile provocate civilizației creștine au fost precedate de etapele consimțământului condiționat de piața de dorințe. Fiecare etapă globalistă este dependentă de Marketing. Logică elementară: fără TV în fiecare încăpere din locuințe, dispar și prostituatele pasive care ne educă copiii în spiritul vulgarității și a dependenței materialiste…

Alt exemplu este LGBT care nu întâmplător este promovată pe plan politico-mediatic, însa moda și capitalizarea spațiului afectiv lucrează la celălalt capăt, închizând astfel capcana.

Cert este că singuri copiii nu pot lupta împotriva pieței de dorințe. Progresismul vestimentar este o unealtă de distrugere în masă, care acționează precum picătura chinezească asupra copiilor. Rolul părinților nu este acela de “yesmani” în fața copiilor, iar copiii nu trebuie să crească în ideea că părinții sunt doar unealta propriilor dorințe. Părintele trebuie să aleagă ce este bun sau rău pentru copilul său. Părintele bun este acela care practică discriminarea împotriva “lumii moderne”. Părintele trebuie să fie un filtru între copil și Capital, altfel Capitalul devine un filtru între copil și părinte. Nu cedați de dragul modernității inclusive, care încearcă tocmai să șteargă personalitatea copiilor, pregătindu-i la pachet să devină niște slugi consumatoriste fără discernământ, personalitate și liber arbitru. În realitate se urmărește ca imaginea, forma în detrimentul fondului, să se suprapună fibrei politice organice, nevoia de continuitate și de afirmare civilizațională.

Da!, hainele la “modă”, alături de comportamentele convenabile sau corectitudinea politică, sunt arme de distrugere în masă îndreptate împotriva organicității civilizației creștine.

Strategia o aplică fiecare cum poate, sacrificiile pot părea insurmontablie, dar nu avem de ales. Ori noi, or ei…

Radu Ileagu

4 comments

 1. Albul Razboinic

  Toate hainele si adidasii si echipamentele de sport au devenit plastice cu niste culori deplasate, sterse, parca vad niste tineri degenerati cand vad acele haine. Si asta la marci scumpe, care erau candva foarte bune.

  La fel si jucariile, tot felul de pocitanii colorate – aluzie la ciori si lgbt.

 2. Au reusit jidanii sa-I îmbrace pe toti în blue jeans…. groaznic!

  • Cu sau fara Levi’s sunt niste pantaloni buni de tăvaleală, de toate zilele, de toate sezoanele și de toate buzunarele. De banii pe care ii dai pe o ie iti iei 3 perechi de jeans!
   Au ei evreii multe bube in cap dar asta chiar nu este!

 3. Iei amenda daca porti tricou cu Zelea Codreanu?
  https://www.youtube.com/watch?v=rKexj5zZkHA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *