Home / Actualitate / Guvernul României lansează inteligența artificială – robotul Ion – și tu poți să-l înveți!

Guvernul României lansează inteligența artificială – robotul Ion – și tu poți să-l înveți!

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Martie 1, 2023

Guvernul României lansează inteligența artificială – robotul Ion – și tu poți să-l înveți!

 

Distopia digitalizării merge înainte și în România, unde guvernul tocmai a lansat “primul consilier cu inteligență artificială a guvernului”, este vorba de chatbot-ul ION.

Ei bine, acest ION se află în faza de învățare, oricine dintre noi putându-i trimite mesaje care să-l ajute la învățare. In următoarele faze vom putea vorbi direct cu el, așa cum se practică în cazul ChatGPT. Oare va fi ION la fel de lobotomizat ca și ChatGPT, în sensul că nu va furniza informații incorecte din punct de vedere politic, chiar dacă acele informații sunt adevărate?

Este oportun să-l învățăm din timp că holocaustul este un mit folosit pentru șantaj politico-financiar, Elie Wiesel este un impostor care nici măcar n-are tatuaj, institutul Elie Wiesel comite terorism prin activitatea antiromânească îndreptată împotriva memoriei martirilor din închisori, să-i arătăm cum legile care prevăd pedepse cu închisoarea pentru anumite opinii trebuiesc abrogate urgent, cum țiganii și românii sunt diferiți și fiecare rasă are particularitățile sale, imigrația non-europeană înseamnă genocid alb, avortul e o crimă împotriva vieții, metisajul e o crimă împotriva lui Dumnezeu și multe alte subiecte.

Intrând pe https://ion.gov.ro/ oricine poate interacționa cu botul. Încă nu este clar ce filtre de securitate va avea după lansare (eu presupun că va fi lobotomizat precum ChatGPT), dar dacă reușim să-l facem să spună ceva interesant, probabil va genera știri și discuții.

Orice zgomot se face pe lângă legile antiromânești sau pe lângă gogorița diabolică (holocaustul) ajută la lărgirea ferestrei Overton. Să fim profesori pentru ION.

4 comments

 1. https://vm.tiktok.com/ZMYyHtMgh/

  În general nu înghit ce apare pe TikTok că mereu acolo găsesc doar jeg, dar e posibil să aibă dreptate în legătură cu ION…

 2. Chaim Schatzman

  Băi Ciumatule, știi de ce n-ai pățit nimic încă? Pentru că ești un zero barat, nu contezi, nici tu nici publicația ta antisemită care urlă în surdină. Sunteți o minoritate, chiar dacă ai tot mai mulți cititori în fiecare an, vocea voastră este o voce de la periferia societății, câțiva fanatici izolați printre masa de români golemizați. Pe români nu-i mai interesează credința, istoria, cultura sau virtutea. Americanizarea lor materială și iudaizarea lor spirituală i-au transformat în mancurți buni de condus. Românul e mulțumit dacă are mâncare de la magazin și seriale la televizor, i-am golemizat atât de bine încât dacă vrei să-i scoți din letargie, te vor percepe ca dușman și se vor opune ție și altora ca tine, pe care vă eticheta nebuni, naziști, conspiraționiști, rasiști și plini de ură.

  Atâta puteți voi românii, să vă mulțumiți cu ce primiți de la stăpânii voștri, cu ce am reușit noi prin B’nai B’rith să infiltrăm și să controlăm, cu mesajele pe care noi le scriem și tot noi vi le livrăm, uneori direct, alteori prin marionete de prin presă, politică și televiziune. Vă spunem că sunteți asemeni animalelor pentru că așa vă comportați, în loc să creați ceva, să depuneți efort la propria eliberare, vă complaceți în râncezimea comodității, ați ajuns privitori pasivi în spectacolul pe care noi îl dirijăm. Cu resursele pe care le avem la dispoziție vă putem cumpăra toate proprietățile, vă putem da afară din propria casă, vă putem aresta și ruina financiar prin procese. Fără opoziție din partea voastră după 1989, v-am colonizat și v-am amanetat viitorul, un neam ca al vostru trebuia să dispară demult, dar sunteți încăpățânați. Noi însă suntem răbdători, dacă va trebui zece generații să vă stârpim, vom aștepta, acum suntem mai aproape ca oricând de dominația mondială totală și un neam mic ca al vostru nu ne va sta în cale. Dumnezeul lui Israel, lui Iacov și lui Avraam ne-a promis lumea întreagă și El își ține mereu promisiunile față de poporul Său.

  Ați avut odată oameni care nu s-au mulțumit să fie privitori pasivi sau sclavi,oameni care au fost cu adevărat cei mai buni dintre goyim, deci trebuiau uciși. Sunteți ruine și umbre printre ruine, niciunul din voi nu mai este capabil să se ridice cum a făcut-o Codreanu sau cei care-l urmau. Ați ajuns o țară de homosexuali și lesbiene, obsedați de telefoanele mobile, onaniști care belesc pula și ochii la pornografie. V-am cucerit fără să tragem un singur foc de armă.

  Tot ce ai este controlat de noi, de la procesorul intel din computer și până la pâinea pe care o iei de la brutărie, majoritatea companiilor de panificație din România sunt ale noastre din nou, fără stambă și fanfară, nici măcar nu știți. Goyim proști. România va dispărea de pe hartă pentru că o lăsați să moară, trecând pașnic în somnul cel de moarte, fără lupta de odinioară, fără vuietul lui Ștefan sau paloșul lui Mihai, fără condeiul lui Eminescu sau vocea lui Moscopol. “Exemplele” voastre din trecut, la care vă uitați cu admirație, ar fi dezamăgiți și scârbiți de voi, că vă certați și vă dezbinați în timp ce țara voastră vă este violată de sula avraamică. Naționaliștii români sunt o parodie ieftină, o caricatură, vă certați între voi cine să fie șeful, nu vă mai vorbiți din cauza unor neînțelegeri personale, ignorați cauza mai mare din cauza orgoliului vostru tâmpit. Crezi că ne poți sta în cale, crezi că poți face “lumină” în “bezna” vremurilor? Ești o insecta, Sterie Ciumetti, enervant ca un țânțar când înțeapa și tot așa de ușor de strivit. Continuă să faci antisemitism și te asigur că vei fi strivit. Românul a ajuns româncul, tot mai mic în drumul său spre dispariție. Vom dansa pe mormintele voastre când va veni ziua înstăpânirii întregului pământ, așa cum am dansat când au căzut turnurile gemene.

  Este o chestiune de timp. Timpul trece, iar voi nu faceți nimic.

  • Hai serios?! Mai bine roman decât ucigaș! Noi avem frica de Dumnezeu! Cepe 10 porunci! Prostime este peste tot in lume, nu au inventat-o romanii!Nu ne interesează de alții și părerea lor, și fiecare sa își vadă de cotețul lui și de tara lui. Nu aveți ce cauta în alta tara, asa cum nici romanii pe care ii urâți voi atât de mult nu invadează pe alții sa ii extermine. Numai un bolnav face astfel de fapte criminale. Trebuie da trăim în pace și armonie, toleranta unii cu alții. Trebuie sa învățăm sa ne acceptăm asa cum suntem și da iertam. Suntem trecători în viata.

  • „Dumnezeul lui Israel, lui Iacov și lui Avraam ne-a promis lumea întreagă și El își ține mereu promisiunile față de poporul Său.”
   Fii satanei sunteți bă jidanilor, dar e ok, că sunteți atât de proști încât întăriți și mai tare ura multora față de voi, perciunați împuțiți ce sunteți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *