Home / Educativ / Guvernul nostru, Genocidul vostru, “dragi români”!

Guvernul nostru, Genocidul vostru, “dragi români”!

Ioan Sperling
Incorect Politic
Octombrie 21, 2021

Via Vrăbiuțe:

Sincer nu cred în „dezastrul” care are loc în țară „dragi români”! Și nu o fac pentru că în ultimi doi ani am mai tot auzit povestea asta, cu morți peste morți, cu camioane militare pline de cadavre, cu cozi uriașe în fața fiecărui pat din ATI, în care oricum doar se moare! Deznodământul poveștilor a fost de fiecare dată același; lockdown și vaccinare, de vreo trei patru ori până acum (depinzând de locația povestitorilor)!

Mor 500 de români pe zi se spune! E o cifră mare, care îngrozește, dar cine a verificat-o?  Arahatul din Germania, Drosten a recunoscut ca a umflat intenționat cifrele ca să ne sperie! (video l-am postat la vremea aceea intre timp a fost șters!) De aceea, nu prea cred dacă un neamț face asa ceva cu propriul popor că un arab, sau alt neamț, s-ar abține, fată de un popor străin!

Pe de altă parte câți români mureau pe zi până acum, fără „pandemie„? Nu de alta dar, dacă îi scoatem pe cei care mor din alte motive dintre cei 500, tabloul s-ar putea să nu mai fie așa îngrozitor! Unde mai pui ca și despre morții de covid, fară covid, a circulat o poveste?

În toată nebunia care ne înconjoară mie mi se pare că pe nimeni nu surprinde că aceeași oameni ne conduc, spre același dezastru! De doi ani, folosesc toți aceleași măsuri, care doar prelungesc agonia! Nici-unul dintre ei nu este tras la răspundere, sau nici-unul dintre ei nu demisionează, facând loc cuiva mai competent!

Dragii de români” au înteles că Johannis și “guvernul meu” chiar „opoziția mea”, doresc „vaccinarea” tuturor, chiar dacă asta nu rezolvă „pandemia„, ci o complică și mai mult!
E  vremea ca de acum să înteleagă „dragii de politicieni” că noi nu ne „vaccinăm”! Punct!

Și e vremea să răspundă împreună cu „sfinții medici” de moartea celor 500 pe zi, care nu mor că nu sunt vaccinați, sau nu sunt destule paturi, spitale, ci pentru ca nu sunt tratați corect, ci cu o „schemă” validată ca ucigașe!

Dacă India poate să o scoată la capat cu „pandemia” fără paturi suficiente la ATI și fară o rată mare a „vaccinarii„, doar folosind ivermectina, sunt convins ca am putea și noi … dacă am dori-o!

Guvernul „nostru” cu toate lacrimile lui de crocodil, știe aceasta și ca atare faptul că refuză sa o facă, se cheamă GENOCID și suntem îndreptățiți să ne apărăm viața și neamul!

Ajunge!

6 comments

 1. Intrebare: genocid, genocid dar sa-l stim si noi; Da’ de ce bre?
  Pai e simplu numai ca toti stiu si tac ca lasii: Romania si romanii nu trebuie sa mai existe. Pe aceste meleaguri va fi Noul Israel.
  O sa ziceti: asta e nebun! Vom trai, cei care vom mai trai si vom vedea.
  Pentru restul tarilor ioropeene este in curs planul Coudenhove-Kalergi, si unde se poate (Australia, Noua Zeelanda, Canada) instaurarea unor regimuri fasciste cu control total al populatiilor ca in China comunista.
  E clar dl.Ioan Sperling?

 2. Drosten nu este neamt ci un germanofob inrait ca si Merkel sau Van der Leyen sau haitele care ucid ucid ucid in corpore caci reptilele nu sunt numite si definite in specificul lor de cryptoucigasi sectanti !

  CUNOASTE-TI DUSMANUL , MAI INTAI, DACA VREI SA FACI CEVA!
  ALTFEL STAI SI DORMI CACI PLANUL LOR ESTE SA NE EXTERMINE GRADAT .
  CA SA NU NE RASCULAM .

 3. TOTI CONDUCATORII FRANTEI AU FOST SI SUNT FRANCMASONI !
  TOATE RELEURILE LOR SUNT FRANCMASONI .

  CHIAR CREDETI CA IoHANNIS E NEAMT ?

  HAI SA FIM SERIOSI!

  NU-L PUNEA BRN’AI BRITHUL IN CAPUL ROMANIEI DACA ERA NEAMT !

  CAT DE PROSTI SA FIM SA CREDEM CA E NEAMT ???

  • Acum câtiva ani atrageam atentia ca in tara noastra are loc un genocid asupra bolnavilor cronici de hepatita C care mureau cu miile pentru ca guvernul nu se putea decide ce medicament vindecator sa cumpere. Le-a trebuit un an sa o faca!
   Am scris la toate ziarele, televiziunile pe nimeni nu a interesat! Avocatul poporului (Ciorbea) mi-a raspuns spunand ca i-a intrebat pe cei incriminati si aia au spus ca nu am dreptate!!!!
   Astia suntem noi! Nu ne trebuie straini sa ne extermine, o facem singuri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *