Home / Actualitate / George Soros Finanțează Vice cu 250 Milioane de Dolari

George Soros Finanțează Vice cu 250 Milioane de Dolari

Incorect Politic
Mai 20, 2019

Via Buciumul

George Soros Finanțează Vice

Compania Vice Media a primit o finanţare printr-un împrumut în valoare de 250 de milioane de dolari din partea unui grup de investitori între care se numără şi George Soros, arată Variety

Finanţarea a fost acordată de 23 Capital, o companie financiară care care susţine întreprinderi din domeniile sportului, muzicii şi divertismentului, cu participarea Soros Fund Management, Fortress Investment Group şi Monroe Capital.

“Odată cu această investiţie de capital, planurile de dezvoltare pentru Vice se pot accelera, permiţându-ne să punem în aplicare noua viziune strategică a companiei”, spune un reprezentant al Vice.

George Soros Finanțează Vice

La începutul acestui an, compania Vice s-a confruntat cu o scădere a profitului şi a fost nevoită să concedieze aproximativ 250 de angajaţi…

…În urma acuzaţiei că în cadrul companiei femeile sunt primite cu ostilitate, Vice a renunţat la mai mulţi şefi asupra cărora plana suspiciunea de hărţuire sexuală. Compania a acceptat în luna aprilie să plătească în jur de 1,9 milioane de dolari pentru a rezolva printr-o înţelegere o acţiune în instanţă, firma fiind acuzată că plăteşte în mod curent salarii mai mici femeilor decât le plăteşte bărbaţilor.

2 comments

  1. Revista evreiasca mizerabila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *