Home / Internațional / Generalul Flynn și lovitura de stat din America

Generalul Flynn și lovitura de stat din America

Calistrat Atudorei
Incorect Politic
Decembrie 13, 2020

Articol publicat pe 12 decembrie.

După ce ieri, 11 decembrie 2020, Curtea Supremă din Statele Unite (SCOTUS) a respins procedural cererea formulată de statul Texas, de alte 18 state și de președintele Trump însuși, de a examina reclamația de fraudă electorală îndreptată împotriva statelor Georgia, Wisconsin, Philadelphia și Michigan, speranțele a milioane de oameni nu doar din SUA, ci din întreaga lume, păreau că s-au năruit. Pentru că este clar că de soarta alegerilor din Statele Unite depinde acum parcursul pe termen lung al întregii umanități.

Să o spunem deschis: frauda uriașă de la alegerile din SUA, pentru care există un munte de dovezi, efectuată cu complicitatea unui mare număr de politicieni corupți și a mass-media, arată fără doar și poate că în America a avut loc o lovitură de stat! Iar gruparea care urmărește să preia atât de brutal puterea în SUA plănuiește de fapt să preia conducerea întregii umanități. Este aceeași grupare ocultă care a orchestrat sinistra înscenare a „pandemiei”; cea care urmărește să instituie controlul total al populației prin intermediul rețelelor 5G și al „orașelor inteligente”. Este aceeași „elită” care a plănuit vaccinarea în masă (cu un ser ce conține substanțe toxice și nanocipuri); care pune la cale de zeci de ani majoritatea războaielor și a loviturilor de stat; care manevrează vaste rețele de trafic de copii, pedofilie și trafic de organe. Ei sunt cei care pervertesc sistemele educaționale, culturile naționale și – sub masca globalizării – urmăresc instaurarea Guvernului Mondial și a „Noii Ordini Mondiale”. Ei sunt cei care fac parte din ceea ce denumim ca fiind Deep State, Guvernul din Umbră, Complexul Militar Industrial, Oculta Mondială și care activează în grupări precum Bilderberg, Comisia Trilaterală, Clubul de la Roma, etc. De aceea știm cu toții că dacă acești psihopați, care sunt organizați în grupări oculte de factură masonică, ar învinge în statul cel mai puternic din lume, ar reuși apoi cu cea mai mare ușurință să își extindă dominația asupra întregii lumi.

Iată însă că din inima evenimentelor cele mai fierbinți ne-a parvenit astăzi, 12 decembrie 2020, un mesaj de încredere în puterea Binelui, Adevărului și Dreptății. Iar acest mesaj a venit din partea celebrului general Michael Flynn, care a vorbit la un miting din capitala Statelor Unite, Washington. Trebuie spus că în pofida a ceea ce mass-media mincinoasă nu doar din America, ci din întreaga lume ne spune, majoritatea americanilor au ajuns să îl iubească pe Donald Trump. Generalul Flynn a reamintit miilor de oameni adunați în Washington că Noi, Poporul (WeThePeople) nu putem fi opriți nici de Curtea Supremă trădătoare, nici de Fake News Media și a asigurat cetățenii că „VOM ÎNVINGE!”.

Cu onestitatea care îl caracterizează, Generalul Flynn a vorbit oamenilor într-un mod simplu și direct, din adâncul inimii. Este profund semnificativ că el și-a început discursul prin rostirea rugăciunii „Tatăl Nostru”. A denunțat apoi fără menajamente acțiunile criminale ale Deep State, care reprezintă acum inamicul public nr. 1, care nu mai poate să se ascundă în tenebrele din care provine. Iată câteva dintre afirmațiile rostite de Flynn pe parcursul celor 20 de minute cât a vorbit:

Nu doar întreaga populație a Americii, dar întreaga lume ne privește acum cu foarte multă atenție. Ceea ce am cerut noi Curților de Justiție nu a fost altceva decât transparență. De ce nu vor să examineze dovezile? Pentru că au ceva de ascuns! Dar există și alte căi de a restabili dreptatea, lucrăm la aceasta chiar acum. Fiți siguri că Adevărul va triumfa! Noi suntem cei care vom învinge pentru că noi luptăm pentru Adevăr! Aici nu mai este vorba doar despre Donald John Trump. Este vorba despre drepturile și țara noastră. Dacă m-ar întreba cineva cine va fi următorul președinte și mi-ar cere să evaluez pe o scară de la 1 la 10 care sunt șansele, știți ce aș răspunde? Pe scara 10 va fi Trump!

Ca o interesantă coincidență (sincronicitate), exact când generalul Flynn a început să vorbească despre Trump, deasupra mitingului a făcut câteva ture chiar elicopterul prezidențial, în care se afla Donald Trump, spre încântarea și amuzamentul mulțimii.

Flynn a comparat Deep State-ul cu o fortăreață ai cărei ocupanți au impresia că pot fura și supune poporul american, dar a promis că zidurile acestei infame fortărețe vor fi dărâmate. Plin de încredere, el a repetat că „Nu vom renunța niciodată! Vom învinge!”.

Flynn și-a încheiat discursul îndemnând oamenii la rugăciune deoarece „Nimic nu poate rezista puterii rugăciunii!”.

În finalul mitingului a luat cuvântul printr-o legătură online arhiepiscopul Carlo Maria Vigano, care a îndemnat oamenii să reziste în lupta cu „Fiii Înunericului” din Deep State și a reamintit că ne aflăm în mijlocul unei bătălii spirituale, a cărei cea mai puternică forță este rugăciunea.

Discursul lui Flynn și a celorlalți vorbitori a fost transmis în direct de postul de televiziune Trunews.

Este util să știm că Michael Flynn este comandantul unui serviciu foarte special de intelligence, pe care mulți îl asociază printre altele cu existența ‘armatei digitale’, Q-Anon. Neîntâmplător, el a fost numit de Trump, încă de la începutul mandatului său, în poziția de Consilier al Președintelui pe probleme de Securitate Națională. Întrucât Deep State știa încă din 2016 de valoarea strategică excepțională a lui Flynn, a căutat să îi blocheze activitatea prin acuzația stupidă că ar fi conspirat cu Rusia pentru alegerea lui Donald Trump. Ca urmare, de la începutul lui 2017 Flynn a fost oficial pus sub acuzare și scos din administrația Trump. Deși această conspirație (Russia Hoax) s-a dovedit după trei ani a fi lipsită de orice temei, hărțuirea lui Flynn în justiție și limitarea prerogativelor sale a continuat. Dată fiind situația, Donald Trump a pus de curând, în data de 25 noiembrie 2020, capăt acestei mascarade, fără a mai aștepta finalizarea procedurilor juridice firești, amânate la nesfârșit de judecători fideli Deep State-ului. Tocmai pentru că acum Trump are mare nevoie să îl aibă din nou pe Flynn complet operațional.

Într-un interviu recent, generalul Flynn afirma că ceea ce a făcut Deep State Americii, cu această fraudă electorală, este absolut grotesc. El a precizat însă că „soldații digitali” vor lua măsuri foarte curând și astfel multe informații vor fi expuse. Dar, explica el, este nevoie de o nouă platformă pentru Adevăr, ca alternativă pentru  presa corporatistă. „Și se va face! Trebuie să ne menținem încrederea și răbdarea!”.

Deși pentru mulți pare greu de crezut, logica faptelor ne conduce la concluzia că roata evenimentelor se va răsuci, într-adevăr, și foarte curând istoria lumii va lua o fericită întorsătură. Nu va fi nevoie să așteptăm prea mult pentru a verifica această previziune. Data limită până la care vom ști cum stau lucrurile este 20 ianuarie 2021, data inaugurării în funcția de președinte al Statelor Unite pentru mandatul 2021-2024.

Publicat și pe Geopolitika.

4 comments

 1. Bunul Dumnezeu să îi ajute pe acești luptători ,cu forțele întunericului,dar și pe noi.

 2. Clasici în viață – Primarul PNL Gheorghe Falcă:

  https://brighteon.com/c80d1e2f-e113-4c80-98c7-647c92b61093

  • Carolina gunderode

   Se rascoala Spaniolii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Nu-i de gluma !

   Spaniolii sunt cinstiti si foarte credinciosi !
   (Cioran ii tinea la mare stima, chiar si in ultima parte a vietii sale !)

   Mesajul generalului Beca care a șocat globaliștii este:

   „Nu există altă opțiune decât să începem să împușcăm 26 de milioane de fii de cățea”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   (Traducere mecanica din Concept Veritas, National Journal . Schlagzeilen – NJ Headlines 135, (miercuri 09 decembrie 2020))

   “Va fi o lovitură de stat în Franța, precum și în Spania. Poliția și-a încălcat demult loialitatea față de Macron. O lege a urii împotriva poliției, așa-numita lege anti-rasism, a trebuit să fie retrasă de Macron, altfel întregul aparat al poliției ar fi aruncat totul și casta globalistă ar fi fost lăsată în mâinile gloatei furioase. De asemenea, armata fierbe.

   Mass-media globalistă de teroare tremură. MSN a titrat în 6 decembrie 2020 : „Poliția franceză„ insultată ”își aruncă cătușele în semn de protest”. Și apoi continuă: “O poliție furioasă din toată țara și-a aruncat public cătușele în semn de protest pentru că s-au simțit jignite de acuzațiile de rasism. Un ofițer de poliție din Paris a fost citat de Le Parisien pe 4 decembrie 2020 spunând:” Acest guvern a nicio coloană vertebrală. De îndată ce 20.000 țipă pe străzi, guvernul lasă poliția în ploaie. “” Alaltăieri, Macron a retras legea antiracistă împotriva poliției.

   Generalul Beca (SPANIA ):

   Generalul Beca: „Împușcă 26 de milioane de fii de cățea …”
   În Spania lucrurile sunt puțin mai clare și mai grele, de obicei spaniole, fără ipocrizie, cinstite și directe. Generalul maior în retragere al Forțelor Aeriene Spaniole, Francisco Beca, avea un grup WhatsApp cu mai mulți ofițeri superiori ai Forțelor Aeriene care discutau răscoala de război împotriva sistemului globalist Sanchez. InfoLibre a fost primul mediu care a spus că majoritatea celorlalți ar fi preferat să suprime discuția privind lovitura de stat, deoarece răscoala împotriva sistemului devine din ce în ce mai populară în Spania în fiecare zi.

   Mesajul generalului Beca care a șocat globaliștii este:

   „Nu există altă opțiune decât să începem să împușcăm 26 de milioane de fii de cățea. Forma republicii este mai accesibila pentru noi, ne oferă mult mai multe oportunități de a repeta manevrele din 1936. Spania este plină de oameni neguvernabili. cultivarea nu este posibilă cu stânga, asta este trist, dar realitatea spaniolă. Se pare că cancerul trebuie eliminat. Doar ideea lui Primo de Rivera [luptător pentru libertatea național-socialistă] a adus pace și prosperitate Spaniei. Societatea spaniolă este divizată Cele bune sunt mai lașe astăzi decât cele rele. Deci, nu mai rămâne decât repetarea istoriei [războiului civil]. Nu vreau să te descurajez, dar cuvintele singure nu vor schimba nimic astăzi. ” ( Spains News, 02.12.2020 ) Beca a cerut, de asemenea, ca sediul „Adunării Naționale Catalane” separatiste să fie bombardat la Barcelona.

   Așa-numitul ministru al Apărării, Margarita Robles, a înaintat discuția către procuror. Nimic nu va ieși din el, deoarece Spania este un butoi cu pulbere, o scânteie este suficientă și totul este aruncat în aer. Chiar și FAZ-ul globalist a fost șocat până la os. FAZ îl citează pe ministru după cum urmează: “Declarațiile sunt îngrijorătoare, mai ales într-o situație politică complicată cu o criză de urgență, pandemie și economică”. FAZ continuă:numit totalitar. După cum a raportat un membru al grupului de chat la radio, o posibilă lovitură de stat fusese deja dezbătută în martie cu sprijinul regelui. Cel puțin de la ascensiunea partidului populist de dreapta Vox, climatul politic din Spania a devenit mai agresiv “. (FAZ, 7 decembrie 2020, p. 3)

   În cazul în care președintele Donald Trump va câștiga războiul împotriva globaliștilor, lumea se va schimba cu o viteză vertiginoasă. Sistemul satanic american al globaliștilor va da loc unui sistem național de confort în foc. Mii vor fi arestați și lichidați. Trump știe că, dacă nu ia măsuri, dușmanii lui o vor face împotriva lui. L-ar ucide cu cruzime, fără nicio îndoială.

   Poate, dragi prieteni și cititori, ați observat că industria minciunii locale a atârnat destul de profund subiectul lui Trump și al „victoriei electorale a lui Biden”. Da, conform regulilor codului electoral, Trump ar fi trebuit să lase deja Casa Albă „câștigătorului alegerilor” Biden. Dar Biden nu va intra și marea discuție că armata l-ar alunga imediat pe Trump dacă se pierd alegerile nu este vizibilă.

   Ieri, statul Texas a făcut ceva unic în istoria americană, depunând un proces de 154 de pagini împotriva Pennsylvania, Georgia, Michigan și Wisconsin pentru alegeri neconstituționale la Curtea Supremă a SUA. Procesul susține că statele au modificat neconstituțional legile electorale, tratând și înșelând alegătorii inegal. Relaxarea măsurilor de integritate electorală ar fi declanșat nereguli semnificative de vot. ( Proces, 154 pagini )

   În această dimineață, lumea globaliștilor spune că presa a bătut la unison, „Curtea Supremă a respins cazul lui Trump”. Un strigăt de jubilare din rândul oamenilor răi, al oamenilor din sistem – și al unei contriții disperate printre mulți susținători ai lui Trump. Dar nu ar putea fi procesul din Texas, deoarece Trump nu era „reclamant” la acea vreme. A fost un proces la Curtea Supremă din Pennsylvania. Trump și-a liniștit susținătorii: “Nu are nimic de-a face cu mine. Știri false ca întotdeauna”. ( Twitter )

   Trump Slayer
   Și apoi a urmat adevăratul ciocan. Președintele Trump s-a alăturat oficial procesului din Texas. Pentru prima dată apare ca președinte în calitate de reclamant. Mai important, și alte state se alătură aparent procesului împotriva celei mai mari fraude electorale din toate timpurile. Trump astăzi pe Twitter : “Ne vom alătura procesului din Texas (plus multe alte state). Acesta este marele lucru. Țara noastră are nevoie de o victorie!”

   Cu aceste dovezi și cu acești reclamanți, poate jumătate din „Statele Unite” – în adevăratul sens al cuvântului – nu va fi ușor pentru Curtea Supremă să confirme în mod concludent gigantica fraudă a globaliștilor.

   Ar putea exista alegeri parțiale în cele patru state cheie, de data aceasta fără sistemele de fraudă electorală, dar sub forma unui vot vechi și bun la secția de votare. Acest lucru ar duce la o victorie gigantică a lui Trump. Consecințele? De neimaginat. Am fi martorii celui mai mare pir simbolic mondial din istoria omenirii.

   Trebuie să fie clar pentru oricine are o fracțiune din creier că atunci vor cădea și zidurile din Europa. În Spania, armata preia conducerea pentru a stabili un ordin al poporului fără corupție, național. În Franța, este probabil ca armata să preia controlul, iar în Italia trădătorii și Conte sunt arestați și puși după gratii pe viață. În Polonia și Ungaria, totul ar trebui să fie oricum „navă limpede”. Rusia se va desprinde de China satanică și va încheia un pact cu Trump-America.

   Și ce zici de merkeliștii noștri? Lasă-te surprins!

   Desigur, sataniștii speră să scape de frauda electorală și să-l plaseze pe lacaiul plătit de chinezi Biden în Casa Albă. În numărul nostru din 2 decembrie 2020 am scris: „Dar cu cât durează mai mult pentru a se produce prăbușirea lumii totale, cu atât sunt mai mici șansele ca sistemul Merkel să supraviețuiască. Anularea economică totală care se întâmplă din martie poate dura doar o vreme.” De asemenea, a fost planificat ca președintele american Donald Trump să fie eliminat pentru această lovitură de stat. Dacă această companie nu merge bine, Trump rămâne în funcție și îi elimină pe globaliști, atunci totul a fost în zadar pentru Merkelisten. ”

   Este adevărat că totul nu a mers așa cum planificaseră globaliștii. Până în iulie / august d. J., economiile Europei ar fi trebuit distruse în totalitate în cursul blocării anihilărilor violente, în special în RFG. Dar în mai, prinții suverani au câștigat împotriva lui Merkel, care nu înțelegea deloc acest context și a pus capăt blocării de teama unui colaps economic total. Orizontul tău mental nu îți permite să recunoști planul Merkel.

   Dar acum, iarna, Merkel a reușit să obțină noul blocaj de anihilare cu testele de fraudă PCR și industria mondială în unanimitate în spatele ei. Merkel a început cu minciuna liniștitoare că a fost doar un blocaj parțial, deoarece nu doreau să distrugă total puterea economică. Dar acum se îndepărtează de asta. Bombardarea totală a cadrului nostru economic rămas este în prezent abordată.

   Diavolii din redacțiile industriei mediatice mincinoase încep să bată: „În a doua etapă, din 24 decembrie până cel puțin 10 ianuarie, viața publică din toată Germania se va odihni în mare măsură și se aplică un„ blocaj dur ” Necesitățile zilnice, închiderea, călătoriile de vacanță și întâlnirile mai mari ar trebui evitate, iar contactele sociale din afara gospodăriei ar trebui reduse la minimum. Activitățile comune în care oamenii vorbesc cu voce tare ar trebui evitate. Oricine se întâlnește cu persoane din grupuri de risc ar trebui să fie cu zece zile înainte. Respectați carantina. ” (FAZ, 9 decembrie 2020, p. 2)

   Deci, așa arată rampa planificată în viitoarea teroare totală. Adunările umane nu ar mai trebui să aibă loc, deoarece oamenii ar putea face schimb de idei și astfel să pună în pericol minciunile sataniștilor. Toată lumea cunoaște pe cineva care știe ceva, toată lumea știe ceva care îi interesează pe ceilalți și ar putea expune sistemul. Asta nu mai trebuie să aibă loc. Izolarea totală până când domnia mondială a terorii este la locul său, bazată pe sărăcie și mizerie. Acesta este planul. Și dacă nu va reuși imediat, „pandemii” suplimentare vor fi declanșate împotriva umanității, promite Bill Gates.

   Merkel Gates
   Vă sună prea teoria conspirației? Atunci, lasă-l pe Bill Gates să te convingă personal. Marele satanist, la fel ca mulți alti copii ai satanistilor, el ar fi putut avea influenta asupra sacrificarii in masa, în masele sale satanice , admite în mod deschis că va exista pandemii până când toate „ 17 goluri ale Marii Reset “ au fost atinse. FAZ este martorul nostru:
   “Bill Gates se așteaptă ca șase vaccinări să fie aprobate în primul trimestru.” Scopul este de a scoate aceste lucruri cât mai departe posibil în 2021, astfel încât pandemia din țările în curs de dezvoltare să se încheie cândva în 2022 “, a spus Gates, americanul care deține propriile sale lumi Development Foundation, a recunoscut totuși că îndeplinirea celor 17 obiective de dezvoltare durabilă (ODD) ar fi mai dificilă până în 2030. Gates a criticat guvernele cu care lucrează: „În cazul Coronei, nu s-a făcut suficient. Nu trebuie să uităm că va exista o altă pandemie. Guvernele trebuie să se „pregătească” pentru lucrurile rele care ar putea veni. ” (FAZ, 9 decembrie 2020, p. 20)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *