Home / Știrea zilei / Generalul Radu Theodoru și Statul Major al Comandamentului Vlad Țepeș

Generalul Radu Theodoru și Statul Major al Comandamentului Vlad Țepeș

Incorect Politic
Septembrie 13, 2023

Generalul Radu Theodoru și Statul Major al Comandamentului Vlad Țepeș

Sunt generalul maior aviator Radu Theodoru, veteran de război

Din însărcinarea Statului Major al comandamentului Vlad Țepeș, adresez un mesaj cetățenilor din România și românilor de pretutindeni.

Cetățeni ai Românie, români de pretutindeni. Statul Major al comandamentului Vlad Țepeș, analizând situația țării pe plan intern și extern a constatat:

1. Situația internă catastrofală este exclusiv opera păturii politicianiste majoritar incultă, coruptă, vândută centrelor de putere globalizatoare. Pătură generatoare de nepotism în masă care a acceptat și acceptă anularea instituțiilor fundamentale ale statului, armata, biserica, școala, justiția, sănătatea, adoptând la ordin străin legi anti-naționale cu urmări grave în demografie, în proprietatea rurală, urbană, în economie, cultură și spiritualitate.

2. Statul Major al comandamentului Vlad Țepeș, după analizele și evaluările întreprinse a ajuns la concluzia că România mai are resurse umane și economice capabile să realizeze practic un model românesc de țară salvator dacă cetățenii, tineretul în special, instituțiile de forță acționând sub același steag elimină prin vot actualul sistem înlocuindu-l cu un sistem socio-economic al meritocrației în care tradițiile verificate de istorie să beneficieze de aportul tehnico-științific modern în spațiul politic al independenței și al suveranității.

Români, treziți-vă ! Vă oferim o șansă a salvării. Partidele și asociațiile din țară și diaspora cu programe suveranist-naționale care au fost active în post-decembriadă, fie în spațiul civic, fie în cel politic prin organizarea taberelor de tineret cu programe educativ-patriotice, umanitare, excursii cu tematică documentară, cunoașterea țării și a istoriei acesteia, situri arheologice, excursii pe tematică documentară, recunoașterea țării și a istoriei acesteia, locuri ale marilor bătălii de apărare, case memoriale, reabilitarea de morminte ale eroilor, ale cimitirelor militare, organizatori de mari mitinguri și marșuri de protest împotriva abuzurilor administrative, terorii sanitare, provocărilor la război.

Parlamentari care au interpelat drastic, inițiatorii de legi anti-românești recomandate de Uniunea Europeană, sunt îndreptățiți și obligați moral:

• Să se solidarizeze într-o coaliție cu program comun care pe plan intern să schimbe imediat sistemul slugo-statului actual;
• Să înlocuiască conducerea Băncii Naționale și să orienteze sistemul economico-financiar spre spațiul BRICS;
• Să formeze un guvern de criză din specialiști, specialiști certificați prin opera lor tehnico-științifică, realizările lor practice și experiența de organizare și conducere;
• Să responsabilizeze toate funcțiile statului prin regulamente exacte și depunere de jurământ;
• Să anuleze toate legile anti-românești din economie, învățământ, administrație, sănătate și cultură;
• Să rezolve în regim de urgență problemele Ardealului;
• Să proclame neutralitatea României pe plan extern ;
• Să refacă sistemul alianțelor tradiționale reciproc avantajoase ;
• Să aducă în țară tezaurul înstrăinat la Londra ;
• Să activeze sistemul relațiilor economico-comerciale în zona balcanică și Euro-Asiatică ;
• Să impună interesele naționale în Delta Dunării și-n bazinul Mării Negre ( bazinul Mării Negre aparține riveranilor, fără excepție ) ;
• Să abroge relațiile subalterne cu Ucraina ;
• Să protejeze românii Transnistrieni ;
• Să recupereze teritoriile istorice răpite silnic de Ucraina, sau prin trădarea alogenilor din conducerea slugo-statului zis România ;
• Să reia relațiile economice, culturale cu Rusia, China și Iranul ;
• Să antameze negocieri cu Federația Rusă pentru anularea pactului Ribbentrop-Molotov ;

Români din țară și din diaspora, impuneți ferm diverselor orgolii, ambiții personale veleitarilor și demagogilor vocali [_________] necesare.

Eliminați drastic din spațiul politic eșecurile compromise ale vechiului regim, nulitățile cameleonice, agenții diversioniști. Impuneți în partidele și asociațiile voastre demersul pentru unire într-un partid politic capabil să-și asigure o majoritate lejeră necesară realizării unui program de țară, măcar pe timp mediu. Nu mai de voi depinde salvarea sau prăbușirea țării, a scoaterii ei din istorie. Gongul timpului românesc a bătut ora 23. Treziți-vă, uniți-vă și Dumnezeu ne ajută!

4 comments

  1. Un manifest remarcabil, doar că sunt tentată să dau doi bemoli. Unul pentru pledoaria în favoarea BRICS- ului , al doilea pentru îndemnul de a forma un partid.
    BRICS este o altă formă de coaliție, tot așa cum este ONU, și cu jucători de aceeași culoare ca a celor din ONU , ei fiind de fapt aceeași , în cele două organizații. În plus, un semnal enorm de alertă îl reprezintă pentru mine banca ce a dat numele acestei organizații, Goldmann-Sachs, care este o bancă Rotschild. Plus că numele băncii ce finanțează BRICS conține adjectivul NEW( BANK, NEW ORDER, etc.) . Nu am nici cea mai mică încredere în BRICS, în plus conducătorii acestor țări fac parte din supramasoneria internațională.
    În ce privește partidul, știm că această formă de organizare politică este jucăria preferată a bancherilor internaționali și a corporatocratiei ce conduce lumea, în mod absolut privat și fără nici cel mai mic drept la această demnitate, decît prin formula asasinatelor, a escrocheriei la scară extrem de largă, a jafului bogățiilor naționale și desigur a complicitatii militarilor de grad înalt , a forțelor de ordine din toate armele, a oamenilor politici, magistraților, administratorilor, profesorilor, doctorilor, etc. Partidele au fost întotdeauna jucate unul împotriva altuia, pe scena lumii, populațiile fiind spectatori în mod simultan cu victime.
    Acestea sunt motivele pentru care acest articol- manifest nu m-a cîștigat pe deplin.

  2. Iar glăsuiește bătrânul nostru drag, Radu Theodoru. Da’ ceilalți;care apar mereu pe sticlă; ceilalți ghenerăloi de hârtie, unde sunt ?!

  3. Gen. Radu Theodoru: Românii se vor ridica !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *