Home / Internațional / F*te-capra Își Fac de Cap

F*te-capra Își Fac de Cap

MNR
Incorect Politic
Noiembrie 15, 2018

Credeați că numai oamenii sunt victime ale atacurilor sălbaticilor invadatoari?

F*te-capra Își Fac de Cap

Pe lângă copii, femei și bărbați abuzați sexual, hărțuiți sexual, violați în grup, și săracele animale au avut parte de *îmbogățire culturală*.

De exemplu în Pakistan, topul căutărilor pe internet arată cam așa: sex cu copii, viol, sex cu animale, sex cu cămila, sex cu măgar, sex cu câini, sex cu cai.

Și tot în Pakistan au fost destule cazuri când proprietarii animalelor violate și-au omorât din onoare animalele. (în lumea islamică, dacă o femeie este violată ea este vinovată pentru că s-a expus sau a ieșit neînsoțita, apoi omorâta pentru onoare)

Țările musulmane sunt în top când vine vorba de căutări legate de zoofilie:F*te-capra Își Fac de Cap

Sex cu porci:  1) Pakistan 2) Egipt 3)Arabia Saudită

Sex cu măgari: 1) Pakistan 2) Iran 3) Arabia Saudită

Sex cu câini:  1) Pakistan  2 (țară non-musulmană) 3) Arabia Saudită

Sex cu pisici:  1) Pakistan 2) Iran 3) Egipt 4) Arabia Saudită

Sex cu cai:  1) Pakistan 2) (țară non-musulmană) 3)Turcia

Sex cu vaci: 1) Pakistan 2) Iran 3) (țară non-musulmană) 3) Arabia Saudită

Sex cu capre:   1) Pakistan

Sex cu animale: 1) Pakistan 2) Maroc 3) (țară  non-musulmană) 4) Iran 5) Egipt

Sex cu șerpi: 1) Pakistan 2) (țară non-musulmană) 3) Malaezia (are populație musulmană)  4) Indonezia 5) Egipt

Sex cu mainute: 1) Pakistan 2) (țară non-musulmană) 3) Indonezia 4) Malaezia

Sex cu urși:  1) Pakistan  2) Arabia Saudită

Sex cu elefanți:  1) Pakistan 2) Arabia Saudită

Sex cu vulpi: 1) Arabia Saudită 2) (țară non-musulmană) 3) (țară non-musulmană) 4) Turcia )

F*te-capra Își Fac de Cap

În multe țări musulmane este ceva normal ca o gașcă de adolescenți sau tineri să violeze în grup un animal. Este un ritual de inițiere la fel ca și masturbarea.

Iată un exemplu din Maroc, unde 15 băieți violează un măgar și ajung în spital pentru că se îmbolnăvesc.

În lumea islamică există o vorbă: pelerinajul la Mecca nu este complet dacă nu faci sex cu cămila.

Mulți *erudiți* islamici se ceartă când vine vorba despre interpretarea Coranului, unii sfătuiesc femeile și bărbații să se spele după ce fac sex cu animale, alții declară că este blasfemie. Practic fiecare interpretează după dorințele sale sexuale.

Evident că au apărut nenumărate cazuri de *îmbogățire culturală* și în Europa.

Un fermier german a prins un bărbat *cu pielea închisa la culoare* violându-i o oaie. Rănile au fost atât de severe încât animalul a fost eutanasiat.

F*te-capra Își Fac de Cap

În Grecia, în tabăra de refugiați de lângă Skaramagka, a fost găsit trupul unui câine ce fusese violat. Tot în Grecia în taberele de refugiați au fost omorați câini de plăcere sau pentru a fi mâncați.

F*te-capra Își Fac de Cap

Nici cu orcile africane situația nu este mai bună. În Africa zoofilia, canibalismul, violarea bebelușilor albinoși pentru a te vindeca de SIDA, violul în grup sau execuțiile de plăcere sunt ceva normal.

Poliția din Freiburg a arestat în urma probelelor ADN un bărbat de 23 de ani din Eritreea pentru abuzul sexual. El abuzase oi, capre și 3 femei.

Tot în Germania, o fetiță a descoperit la grădina zoologică din Berlin un sirian de 23 de ani violând un ponei.

F*te-capra Își Fac de Cap

Deci, până la urmă, ce importăm noi în Europa?

5 comments

 1. >sex cu serpi
  >sex cu elefanti
  ???
  Si cum Pakistan e pe primul loc tot timpul… mai putin cand e vorba de vulpi.
  Ce lume frumoasa

  • da, pe langa asta sunt tara cu cea mai pare problema cand vine vorba de pedofilie. este ceva ingrozitor. opium+sex cu copii (mai ales baieti) …. tarile islamice sunt in top si la cautari legate de sex cu copii si filme porno gay, gore si violuri. cred ca o sa scriu un intreg articol despre religia pacii si cautarile pe internet….

 2. Jidovimea e mai brează în chestiunea asta?, mai ales turcomanii veniți din Asia Centrală, unde aveau ca alimentație carne crudă de sub șa, lapte crud de iapă și sânge de la animale și oameni. Nu pricep de ce indienii și perșii sunt pe primele locuri, sunt arealuri de cultură și civilizație străveche invadate și subjugate de sălbaticii mahomedani.

  Oare care e sursa acestor aberații? În cea mai mare parte a Africii negre și la popoarele semite, femeile libere sunt proprietatea bărbaților înstăriți cărora le sunt atribuite din fragedă pruncie(„civilizația” Talmudului și Coranului consideră fetițele mature la 3 ani și băieții la 9 ani), prin căsătorii aranjate și adeseori consanguine, și duc o viață infernală, încuiate în casele nababilor, interzicându-li-se munca și chiar îngrijirea propriilor copiii(dacă o mamă e „impură” până la 40 de zile și nici n-are voie să-l alăpteze, ce speranță de viață și sănătate va avea copilul?); nu mai zic de situația sclavelor-cadâne, sclavilor și eunucilor. În aceste condiții, 3/4 din bărbații liberi nu pot să ducă o viață normală și să-și întemeieze o familie, homosexualitatea este pedepsită cu moartea, așadar devin niște depresivi frustrați care preferă să moară în accidente de muncă și mai ales în războaiele duse de bogați.

  Așa se explică aberațiile sexuale la ei acasă și violurile atunci când intră într-o țară nemusulmană. Se năpustesc asupra femeilor ca și cum ar fi ieșit dintr-o închisoare de-o viață.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *