Home / Internațional / Fraudă Electorală în America! (din nou) – Alegătorii din Pennsylvania au depus plângere penală împotriva Consiliului Electoral al Comitatului Delaware

Fraudă Electorală în America! (din nou) – Alegătorii din Pennsylvania au depus plângere penală împotriva Consiliului Electoral al Comitatului Delaware

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Noiembrie 20, 2022

Fraudă Electorală în America! (din nou) – Alegătorii din Pennsylvania au depus plângere penală împotriva Consiliului Electoral al Comitatului Delaware

 

Fraudarea alegerilor este regulă la globaliștii jidani din SUA. Poporul american este prizonierul lor. Am revăzut alegerile de la Sectorul I București, de această dată în Pennsylvania.

Democratii de (lui) Peste Ocean au invatat ceva din experimentul Clotilde și au depus pur si simplu buletinele în alta clădire, timp de 6 ore, ca să le poată aranja în voie. Trăiasca-le democrația, dar s-o țină naibii acolo, la ei! 

*

Observatorii electorali din Pennsylvania au depus o plângere împotriva Consiliului Electoral al Comitatului Delaware, după ce oficialii județului au făcut o ocolire în noaptea alegerilor cu buletinele de vot ale județului, pe care le-au dus într-o clădire închisă timp de șase ore. Observatorii electorali au fost împiedicați să intre în clădire în tot acel timp.

De asemenea, județul a șters după ziua alegerilor un numar de194 de înregistrări ale alegătorilor ale căror buletine de vot fusesera numărate.

Aceasta este definiția fraudarii alegerilor.

Păcat că nu mai avem un DOJ sau o forță de ordine care să investigheze astfel de acțiuni. Sunt prea ocupați să comploteze împotriva sprijinului lui Trump.

O moțiune de urgență pentru un ordin de restricție temporar pentru a întârzia certificarea rezultatelor la alegerile din 8 noiembrie din județul Delaware, statul Pennsylvania. a fost depusa, ieri, 15 noiembrie la Tribunalul pentru Caauze Comune.

Reclamanții Leah Hoopes, Gregory Stenstrom și Nicole Missino ar dori ca certificarea să fie oprită până la o audiere la care vor prezenta dovezi că județul a ocolit pe timpul noptii traseul electoral normal al buletinelor de vot fizice ale județului, pe care le-a depus timp de șase ore într-o clădire închisă – unde observatorilor electorali li s-a interzis intrarea – înainte de a le duce la centrul de numărare centralizat de la Wharf Building din Chester.

S-a raportat că buletinele de vot fizice și v-drive-urile au fost duse într-o clădire închisă fără observatori prezenți și ținute acolo timp de șase ore înainte de a fi duse la centrul de numărare. Acest lucru ar sparge lanțul custodiei si echivaleaza cu încălcarea legii conform căreia buletinele de vot merg direct la centrul de numărare.

Reclamanții spun că pot arăta în continuare ca buletinele de vot oficiale trimise prin poștă de alegători nu au fost verificațe și ca s-au șters cel puțin 2.778 de înregistrări ale cererilor de buletine de vot prin corespondență.

Iată documentul judecătoresc depus în județul Delaware.

One comment

 1. Mi-este tare teama ca fraudarea alegerilor va fi in final de neinvins de catre republicani !
  Iar Trump nu va fi reales !
  Daca va fi asa , sarim in aer toata planeta, condusi de schizofrenici !
  Tocmai citeam un articol de pe situl domnului profesor Ion Coja despre schizofrenia genetica descoperita la jidovii askenazi – treaba care explica enorm:

  Evreii sunt predispusi la schizofrenie
  16 noiembrie 2022|Textele altora
  Dumitru Buta
  27 aprobate
  Dumitrubuta189@yahoo.com
  79.115.35.75

  https://ioncoja.ro/evreii-sunt-predispusi-la-schizofrenie/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *