Home / Internațional / Fostul Șef al Serviciilor Secrete Germane, Hans-Georg Maassen, Despre Imigrația în Europa

Fostul Șef al Serviciilor Secrete Germane, Hans-Georg Maassen, Despre Imigrația în Europa

Carolina Gunderode
Incorect Politic
Ianuarie 15, 2020

Pe YOU TUBE se afla acest film, interviul luat lui Hans-Georg Maassen, jurist cheie, dat afara de Merkel ; el fusese “President des Verfassungschutzes” = presedintele serviciilor secrete (cuvant cu cuvant in germana inseamna directia de protectie a constitutiei dar vad ca moderatorul foloseste termenul de sef al serviciilor secrete).

El acuza mediile ca exercita manipulare si falsificare de stiri in mod intentionat atunci cand folosesc cuvantul “refugiati” (Fluchtlinge) pentru ceea ce el socoteste a fi victimele unor contrabandisti de oameni,care  deci practica incalcarea legii (citam din traducerea mecanica integrala a articolului de mai jos):

“În calitate de expert juridic {Maassen este specialist juridic in legi germane si internationale pentru refugiati deci stie suprem de bine  ce spune }   care a ajutat la crearea alineatului de azil din paragraful 1 al Legii fundamentale 16a, el a constatat că toți cei 2,07 milioane de solicitanți de azil „eligibili” din 2012 (cu reunificarea familiei cel puțin 10 milioane) Azilul a fost acordat cu încălcarea Legii fundamentale, deoarece toată lumea provenea din „țări terțe sigure care nu au dreptul la azil în baza Legii fundamentale” . Și toți cei care vin ca așa-numiți refugiați “nu sunt refugiați, pentru că sunt aduși din Africa sub-Sahariană pe coasta Africii de Nord și pe bărci de cauciuc pentru a fi preluate de ONG-uri. Acesta este un serviciu de transfer” (trafic de nave cu contrabandă), deci judecati si dumneavoastra. 

Deci, un „serviciu de taxiuri pe apă”, așa cum îl numește Alice Weidel, de la AfD. Bătălia verbală dintre Lanz și Maassen a izbucnit asupra cuvântului „serviciu de transfer”. Lanz a încercat să împingă înainte cu morala lui Schleimer, altfel dovedit, dar a fost întotdeauna aruncat înapoi de Maassen. Maassen a rămas cu parerea lui: “Nu sunt refugiați. E contrabandă, este un serviciu de transfer .

Traducere mecanica – originalul este in josul paginii  +filmul cu interviul in discutie.

Emisiunea dintre Lanz și Maassen în fața unui milion de audiențe de televiziune

Regimul de persecuție al lui Merkel scoate masele de oameni din circulație pe două probleme și le aruncă în temnițele lor: Holocaustul și migrația. Șeful serviciului secret concediat de Merkel, Dr. Hans-Georg Maassen, care a acuzat-o public pe Merkel în 2018 că i-a persecutat politic pe germani cu false acuzații (alungarea străinilor), a luptat genial pentru noi la televizor. În cadrul emisiunii, el a confirmat clar că suntem rezistenți, și nu Merkel și sistemul ei. Deci, naționalii au fost întotdeauna persecutați nevinovat. Deci, trăim într-o țară persecutată, pentru că niciunul dintre așa-numiții refugiați sau solicitanții de azil nu are dreptul să fie aici, Dr. Maassen.

“Solicitanții de azil sunt în mod greșit cu noi ca solicitanți de azil. Nu sunt refugiați, este contrabandă, un trafic de naveti de contrabandă”, a spus Maassen. Lanz s-a predat, determinând-o pe Merkel să sufere o înfrângere împotriva adversarei sale Maassen. Lanzul istovit a renunțat la cuvintele: „Mă ucizi, domnule Maassen!”

Iată documentația completă (cu prof. A. de Zayas) videoclipuri și documente text

Lanz a condus lupta în numele lui Merkel, Maassen pentru că ne-am desfășurat și i-am eliberat pe nemți! Ceea ce a arătat Hans-Georg Maassen la System-Lanz este admirabil. Aproape nimeni din AfD ar fi înduioșat-o atât de mult, cu atât mai puțin Maassen, ar fi luat ofensiva și a blamat întregul sistem.

Pe 17 decembrie 2019, șeful serviciului secret intern „Verfassungsschutz”, Dr. Hans-Georg Maassen, un oaspete al cunoscutului sistem anchorman al televiziunii, descris de mulți drept cruda personajului sistemului, Markus Lanz (ZDF). 

Aparent, Lanz a avut sarcina de a distruge Maassen în fața unei audiențe de milioane, deoarece aparițiile sale publice provoacă îngrijorare pentru sistem. Intenția a fost să-l aducă pe Maassen cu moralul obișnuit al sistemului, să-l facă să-și ceară scuze, să bâlbâie că acestea și acele cuvinte nu au fost menite. Imediat ce sistemul a determinat un rezistor să-și ceară scuze sau să-și slăbească cuvintele, adversarul este învins, pentru că în subconștientul maselor s-a predat.

 Deoarece nimeni nu respectă capitulatorii, Orice alt lucru a lucrat cu Dr. Hans-Georg Maassen nu. Cu o inteligență mare și curaj necunoscut oamenilor care ies din sistem azi, Maassen a fost nedeterminat. Nu numai că a susținut, dar a luat atacul. Atacul lui Lanz nu numai că s-a prăbușit în prima ofensivă, a trebuit să se îndepărteze din nou de contraatacurile lui Maassen. 

Maassen nu a preluat niciun cuvânt din declarațiile sale publice, care îl au în ele, dar a acuzat sistemul de denunțare deliberată (încadrare) pentru a genera o anumită viziune asupra lumii care trebuie să se termine catastrofal pentru noi, germanii. Maassen a precizat că milioanele de solicitanți de azil, milioanele de „refugiați”, au fost primite fără autorizație. În calitate de expert juridic care a ajutat la crearea alineatului de azil din paragraful 1 al Legii fundamentale 16a, el a constatat că toți cei 2,07 milioane de solicitanți de azil „eligibili” din 2012 (cu reunificarea familiei cel puțin 10 milioane) Azilul a fost acordat cu încălcarea Legii fundamentale, deoarece toată lumea provenea din „țări terțe sigure care nu au dreptul la azil în baza Legii fundamentale” . Și toți cei care vin ca așa-numiți refugiați “nu sunt refugiați, pentru că sunt aduși din Africa sub-Sahariană pe coasta Africii de Nord și pe bărci de cauciuc pentru a fi preluate de ONG-uri. Acesta este un serviciu de transfer” (trafic de nave cu contrabandă), deci măsurați. Deci, un „serviciu de taxiuri pe apă”, așa cum îl numește Alice Weidel, de la AfD. Bătălia verbală dintre Lanz și Maassen a izbucnit asupra cuvântului „serviciu de transfer”. Lanz a încercat să împingă înainte cu moralul lui Schleimer, altfel dovedit, dar a fost întotdeauna aruncat înapoi de Maassen. Maassen a rămas cu ea: “Nu sunt refugiați. E contrabandă, este un serviciu de transfer . ” Apoi Lanz s-a predat, a fugit la jurnalistul de sistem Olaf Sundermeyer și a mărturisit: „Poți să mă faci, domnule Maassen”.

După opt minute, Lanz a început să-l împingă pe Maassen într-un colț cu tema migrației „Alungarea străinilor”, din care nu ar trebui să mai poată ieși.

Lanz: “Din nou un mic rezumat. Cum te raportezi la septembrie [2018] în Chemnitz?”

Maassen: “Așa că am fost șocat de republică în ceea ce privește septembrie. Președintele Oficiului pentru Protecția Constituției este, să zicem, un șef important al agenției. Dar nu este cel mai important om din republică despre care trebuie să se îndrepte totul și care Chiar dacă președintele Oficiului pentru Protecția Constituției face o greșeală și cine nu face greșeli, nu trebuie să-l raportezi definitiv. Deci, Republica a fost cu capul în jos din cauza a patru sentințe pe care le-am dat. cinci propoziții. Purtătorul de cuvânt a izgonit una. Și atunci mi-am spus, dacă patru propoziții sunt suficiente pentru a exploda o mare coaliție, voi reține acum, fără mai multe propoziții.Nu am oricum puterea de a-mi interpreta propozițiile. “

Lanz: “Acest interviu BILD a fost o greșeală?” [interviul în care Maassen a contrazis-o pe Merkel că nu există urme împotriva străinilor.]

Maassen: “Nu! Nu a fost o greșeală, am făcut-o intenționat și deliberat. De asemenea, am prezentat sentințele ministrului la vremea respectivă.”

Lanz: “L-ai prezentat pe Horst Seehofer?”

Maassen: „La vremea respectivă, i-am trimis un mesaj text”.

Lanz: “Și răspunsul lui?”

Maassen: “De acord. Nu am spus că este vorba despre ziarul BILD. Am spus, domnule ministru, asta este pentru presă.”

Lanz: „Dar face diferența dacă acordați ziarului BILD un interviu sau altui ziar”.

Maassen: “Stai, face o diferență pentru tine. L-am dat în BILD pentru că am fost cu Julian Reichelt de la ziarul BILD în seara aceea. De aceea i-am dat. În caz contrar, l-aș fi dat unui alt ziar. “M-am dus la Reichelt pentru că avea sens pentru că l-am întâlnit în seara aceea.”

Lanz: „Puteți suna oricine oricând”.

Maassen: “Dar a fost foarte ușor în acea seară. Ministrul Seehofer a inventat fraza:„ Migrația este mama tuturor problemelor “…”

Lanz: “Este corect?”

Maassen: „Acum deschide un butoi nou”.

Lanz: „Întreb doar”.

Maassen: “Nu, asta nu este mama tuturor problemelor, este altceva. Putem vorbi și despre asta, ai vrea să auzi?”

Lanz: “Da, te rog”

Maassen: “Mama tuturor problemelor, din punctul meu de vedere, este că politica din Germania urmărește o gândire mai doritoare decât un simț al realității. Văd că în politica de migrație, văd că în politica climatică, unde realitatea nu este percepută ca realitate așa cum sunt eu și mulți alții îi văd. Vreți ca realitatea să fie diferită și văd asta ca o mare problemă. Dar, eliminarea eliminării energiei nucleare, eliminarea treptată a combustibililor fosili și doar bazarea pe o tehnologie pe care nu o avem încă, încă Nimeni nu a încercat-o și că într-o țară industrializată din inima Europei, trebuie să spun că acesta nu este doar un risc. Cred că nu mai asumăm realitățile pe care le avem aici atunci când migrează. “

Lanz: “Este o problemă serioasă? Nu este un lucru bun dacă politica în sfârșit îndrăznește să facă față unor provocări serioase? Nu negați schimbările climatice, deoarece umanitatea avem o adevărată provocare. Deci, nu este un lucru bun dacă politica continuă un punct, ne plângem atât de des încât politica nu dezvoltă viziuni, nu dezvoltă o idee despre locul în care se deplasează “.

Maassen: “Nu vreau să spun asta. Haideți să vă luăm problema climei. Nu am fost niciodată un susținător al energiei atomice, deoarece am crezut că, dacă aveți energie atomică, trebuie să o gândiți prin intermediul depozitului AZ. Dar nu ați ajuns niciodată atât de departe. Ei bine, dacă ieșiți din energia nucleară din cauza asta, dar energia nucleară elimină treptat combustibilii fosili și se bazează doar pe o tehnologie pe care încă nu am avut-o pe care nimeni nu a încercat vreodată, într-o țară industrializată, o țară puternic industrializată din inima Europei Trebuie să spun că nu este doar riscant, nu cred că vom începe cu realitățile pe care le avem aici și asta mă preocupă
La fel ca în cazul migrației. Am luat 2,07 milioane din 2012. Numai ca solicitanți de azil. Există, de asemenea, reîntregirea familiei 
(1), există și toți oamenii care au venit ilegal. Și doar pentru a spune că suntem capabili să integrăm pe toți, trebuie să spun că voi judecați realități Realitățile sunt diferite. Și dacă nu percepi realitățile ca realități, nu vei putea rezolva problemele. “

Lanz: “Ați spus ceva în legătură cu care aș dori să știu cum se înțelege. Ați spus: „ Nu m-am înscris la CDU acum 30 de ani, pentru ca la un moment dat să vină în această țară 1,8 milioane de arabi vine ” .Care este propoziția asta?

Maassen: “Care este întrebarea?”

Lanz: “Întrebarea este: de ce vine o asemenea propoziție nediferențiată de la cineva ca tine, cineva de inteligența ta, cineva de calibrul tău?”

Maassen: deși în jurul nostru există doar țări terțe sigure. Toate țările sunt țări terțe sigure. Și 16a, paragraful 1 GG, spune: „LEGEA DE ASILU NU ÎȚI FĂCĂ CEI CARE VINE DE LA UN STAT SIGUR”. Așadar, trebuie să spun, nu m-am înscris la CDU în momentul în care 2,07 milioane de solicitanți de azil sau pentru a-l pune pe scurt, 1,8 milioane de arabi, vin în Germania “.

Lanz: “De ce atât de arătat. Spuneți cei 1,8 milioane, știți cum sună? Suna ca un discurs AfD, deși știu unii oameni afD care nu ar spune deloc acest lucru.”

Maassen: “Îți spun o dată, dacă vrei să fii observat în public, trebuie să exagerezi din când în când. Am observat și eu anul acesta.”

Lanz: “Merită?”

Maassen: “Ce merită?”

Lanz: “Merită să fii atât de arătat și apoi să fii observat?”

Maassen: “Am făcut 34 de evenimente în acest an. Nici măcar nu am vrut. Dar oamenii au venit doar la mine … Și atunci oamenii îmi spun: ” În sfârșit, cineva spune ce vreau să spun, dar Nu îndrăznesc să spun asta . ” Ei spun că el o vorbește și vorbește text simplu, el vorbește astfel încât oamenii să o înțeleagă. De aceea am spus-o. De aceea am primit serviciul de transfer, de exemplu vorbit . pentru că preconizata luat oamenii , practic , pe care să – l pronunță. și că , de asemenea , discutate, dl Lanz. și nu se întoarce problemele sub covor. “

Lanz: “Te citez pentru că vorbești despre asta . Nu te convinge că este o problemă de salvare pe mare. Acești migranți nu sunt naufragiați și nu sunt refugiați. În calitate de străini care doresc să imigreze, ei s-au urcat pe bărcile contrabandistilor pentru a evita o navetă. Serviciul care urmează să fie adus în Europa . „Barci pentru refugiați ca serviciu de transfer? Spuneți asta pentru că alți oameni vor să-l audă?”

Maassen: “Nu, spun asta pentru că sunt foarte îngrijorat de această situație. Depinde de încadrare (2) .Depinde de cuvinte. Sunt naufragiați, sunt refugiați? Sunt oameni care sunt salvați în suferință sau este vorba de contrabandă. Mă ocup de câțiva ani cu criminalitatea organizată și știu că majoritatea banilor crimei organizate nu se fac cu droguri, ci cu oameni. Acești tineri sunt ademeniți din satele din Africa sub-Sahariană și sunt conduși de camioane peste Sahara până la marginea coastei, ambalate pe bărci vechi și apoi îmbrăcate cu bărci de cauciuc. Nu este o primejdie în joc. Mai degrabă, oamenii sunt expuși în mod deliberat. Aceștia sunt suspendați în mod intenționat cu scopul ONG-urilor sau al armatei, apoi le ridică. ȘI ACEST ESTE UN SERVICI DE TRANSPORT. “

Lanz: “Când vorbești despre încadrare , SHUTTLE-SERVICE către Europa, problema este că nu este vorba de a nu descrie probleme, de a nu numi lucrurile clar, dar fără a incita resentimente. Și dacă folosești astfel de cuvinte , sună atât de lipsit de respect, atunci este un limbaj care cred că cineva din greutatea ta, iar cineva care a făcut această treabă și, de asemenea, din inteligența ta, nu ar trebui să spună așa ceva. “

Maassen: iar miile de oameni jalnici sunt aduse în suferință, în mod deliberat puse în suferință. Și ne ajutăm pentru că nu rupem afacerea. 

Lanz: “Domnule Maassen, prindeți omul greșit. Am vorbit aici de mai multe ori despre cursa mizeriilor.”

Maassen: “Atunci nu vorbi despre refugiați și suferință. Apoi vorbește despre contrabandă.”

Lanz: „Vorbesc despre cuvinte precum serviciul de transfer.

Maassen: “Vorbesc despre cuvinte precum contrabandă și serviciu de transfer, nu sunt refugiați . Sunt migranți. Să fim de acord doar că folosim cuvintele potrivite . Refugiat este cineva recunoscut ca persoană îndreptățită la azil sau ca refugiați de război civil. “

Lanz: “Serviciu de transfer pentru bărci pentru refugiați. Este vorba despre ce imagine a oamenilor și a propriei noastre umanități pe care dorim să le transmitem de fapt atunci când folosim astfel de cuvinte. Știi foarte bine când folosești astfel de cuvinte că ești la un moment dat. Cu siguranță, obțineți anumite aplauze. Vorbim despre șanțuri care se deschid, vorbim despre o diviziune a societății , despre o brutalizare a limbajului. Cred că încadrarea, așa cum o numiți, nu funcționează în acel moment “.

Maassen: “Domnule Lanz, avem o societate profund împărțită. Impresia mea este că se înrăutățește în fiecare zi. Și problema este pur și simplu din cauza încadrării dvs .. Și dacă am folosit bărci de refugiat, a fost abia târziu. Au fost multe mai devreme pe piața politică decât mine. Tranșeele erau deja setate. Trebuie să denumim problemele “.

Lanz: „Ești un avocat excelent”.

Maassen: “Mulțumesc, dar nu puteți judeca asta deloc . [Wuuummm, fulgerând cu această lingușire ieftină, ca o ultimă încercare de a-l face pe Maassen să ceară] … Vreau să vorbim despre probleme. Nu am face-o astăzi vorbim despre serviciul de transfer dacă nu aș fi folosit acea frază , doar că vorbim despre problema de bază, nu suntem refugiați, putem numi salvare pentru migranți , din păcate suntem în Germania, în punctul în care trebuie să folosiți un truc atât de ieftin, ca să spunem așa, pentru că oamenii nu mai vorbesc între ei și pentru că oamenii nu mai sunt dispuși să numească problemele “.

Lanz: „Nu poți face un număr atât de ieftin”.

Maassen:  Faceți și un număr ieftin, deci nu în acest turneu, domnule Lanz. Ar trebui să schimbăm subiectul, arătați epuizați?”

Lanz: „Mă ucizi”.

Apoi Lanz s-a refugiat la Sundermayer.

De la minutul 29:40: Maassen a încercat încă o dată să recupereze ceva teren cu inventatul „vânătoare” de la Chemnitz împotriva lui Maassen. Dar Maassen era încă la fel de solid ca o stâncă în surf.

Maassen: “De ce mass-media a raportat despre vânătoarea care nu a avut loc duminică? Nu știau că ar putea fi vânătoare miercuri sau câteva zile mai târziu. De ce a făcut-o Tagesschau cine a realizat un videoclip Antifa despre toate lucrurile? Care sunt legăturile dintre Antifa și Tagesschau? Și în opinia mea, acestea sunt întrebări justificate pe care un președinte al SUA trebuie să le pună atunci când întreaga lume raportează despre goana în Chemnitz în zilele următoare Japonia, NYT a raportat despre asta, au raportat cu toții despre vânătoare. Așadar, trebuie să mă întreb, care a fost motivația pentru mass-media germană să vorbească despre vânătoare de luni? “

Lanz: “Domnule Maassen, dacă spuneți că nu există nicio dovadă din punctul dvs. de vedere pentru – și nu vreau să pun la îndoială asta aici – de ce speculați atunci pe cealaltă parte, deschideți următorul butoi, ca să zic așa și spuneți , „Pot doar să presupun că o dezinformare deliberată a fost risipită pentru a putea distrage publicul de la o crimă” “?

Maassen: “Domnule Lanz, aceasta este o întrebare. Și nu trebuie să-mi puneți întrebarea, ci domnului Kniffke din Tagesschau . Dacă spuneți că au fost urmăriți și folosiți acest videoclip și nu au existat vânătoare, atunci trebuie să jurnaliștii au pus întrebarea, de ce au raportat asta? 

Lanz: „Răspunsurile sunt dificile și nu sunt tăiate în lemn precum cuvinte precum SHUTTLE-SERVICE”.

Avem nevoie de ajutorul tău pentru a ține pasul financiar și pentru a le mulțumi susținătorilor noștri fideli că putem oferi informații eficiente
Luptăm pentru oameni și acasă.

Cu sprijinul dvs. financiar, vom continua campania de conștientizare

Maassen: “Dar răspunsurile nu sunt doar să privim departe și să vorbim despre refugiați ca serviciu public, în loc să spunem că sunt migranți. Trebuie să ne confruntăm cu problema migrației. Și nu faceți asta chiar acum. Dacă am putea să ne reunim, astăzi am fi cu un pas mai departe. Dacă ați admite: MEDIA A FĂCUT O MISTAK, AU VĂZUT DESPRE REFUGI ȘI MIGRANȚI, au vorbit despre fetițe și mame și despre mulți, mulți tineri care sunt bărbați VREM SĂ FĂM UN MISTAKE ȘI CĂ TREBUIE SĂ FĂRĂ REALITATE, atunci aș spune, de asemenea, că nu trebuie să vorbim despre SERVICIUL SHUTTLE. Cel puțin nu despre acest cuvânt, aș veni apoi cu un alt cuvânt. 

Lanz: “Mulțumesc foarte mult pentru o discuție plină de viață.”

Maassen dă numerele falsificate ale sistemului. Dar, cu 2,07 milioane de solicitanți de azil „eligibili”, cel puțin alte 8 milioane au venit ca reîntregire a familiei. Ilegalele au fost cel puțin alte 2 milioane. Deci, cel puțin 12 milioane din 2012.

Încadrare: păcălește pe cineva, acuză pe cineva greșit. „Încadrarea” este o strategie de comunicare în care producătorii de media clasifică un mesaj specific printr-o alegere selectată de cuvinte și subiecte și influențează astfel modul în care destinatarii primesc mesajul și în ce asociații se formează. Acest lucru afectează percepția realității. Încadrarea încearcă să influențeze modul în care este privit un lucru sau cum gândește cineva despre un lucru. Producătorul media decide ce cadru vrea să folosească.

Originalul:National Journal: Das Kräftemessen zwischen Lanz und Maaßen vor einem Millionen-Fernsehpublikum

Nota redacției: Textul prezintă  greșeli și exprimări confuze din cauza traducerii mecanice. Neavând personal pentru a efectua traduceri, soluția temporară pentru texte importante este publicarea lor sub această formă, traduse mecanic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *