Home / Știrea zilei / Florin Dobrescu Mărturisește: “Urmașii bolșevicilor conduc institute pentru studierea unui holocaust care nu a existat în România!”

Florin Dobrescu Mărturisește: “Urmașii bolșevicilor conduc institute pentru studierea unui holocaust care nu a existat în România!”

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
August 28, 2021

Florin Dobrescu Mărturisește: Urmașii bolșevicilor conduc institute pentru studierea unui holocaust care nu a existat în România!

Florin Dobrescu este secretarul fundației Ion Gavrilă Ogoranu care se ocupă cu păstrarea și cinstirea memoriei rezistenței armate anticomuniste din România. A studiat arhivele, a publicat documentare, a participat la lansări de cărți și evenimente patriotice, anul acesta a organizat comemorarea de la Sâmbăta de Sus, unde a ținut un discurs incendiar despre bolșevicii care încă ne conduc.

În țara cu cea mai amplă și îndelungată rezistență armată anticomunistă, după 31 de ani de la căderea oficială a regimului comunist nu există un muzeu al rezistenței, al suferinței din periaoda comunistă în București. Deținuții politici, atâția câți mai sunt și copiii lor sunt batjocoriți la instigările celor ai căror în urmă cu 70 de ani veniseră pe tancurile sovietice și care acum conduc institute pentru studierea unui holocaust care nu a existat în România!, a declarat Florin Dobrescu în aplauzele mulțimii adunate la Sâmbăta de Sus.

Urmăriți tot discursul în clipul de mai jos:

Salutăm curajul lui Florin Dobrescu cu convingerea că strămoșii primesc mărturisirea sa cu zâmbetul pe buze și cu bucuria că nu i-am uitat și nu ne este frică.

Sufletul morților, a martirilor și a eroilor acestui neam îi întăresc pe cei ce înfruntă furtuna vremurilor, răzbind spre biruință.

14 comments

 1. Urmasii bolsevicilor conduc nu numai “institutul pentru studierea victimelor holocaustului “inventat”si exagerat de mediatizat dar ei conduc si politica externa si interna a Romaniei fie direct cum este cazul SRI fie prin alogeni – Iohannis, Orbana & comp.
  Din pacate foarte multi “cetateni de origine romana” care a sprijinit si profitat de “instaurarea oransduirii socilaiste” sunt si acum principalii profitori si TRADATORI DE TARA SI NEAM! fie ei generali, academicieni, preoti, analisti politici sau “neica nimeni”, carora putin le pasa de cei care s-au jertfit pentru Tara si Neam!
  Singura sansa pentru a ne Salva Tara este sa dam cursindemniului Eminescian “La arme Popor Roman, la arme” pentru instaurarea “dictaturii militare strict controlate de popor” a caru obiectiv imediat si permanent trebuie sa fie REINTREGIREA, SUVERANITATEA SI INDEPENDENTA ROMANIEI! altfe Romania va fi dezintegrata ca stat si Poporul Roman va disparea ca Neam! !

 2. Draga Sterie,

  Recomanda-i musai Domnului Florin Dobrescu sa consulte zbaterea pentru recuperarea arhivelor romane din muntii de depozite ale Israelului cu documentele confiscate din arhivele noastre, duse in Israel in secret !
  “Israelul doarme pe munti de arhive ilegal confiscate ” spunea nemuritorul Maresal al istoriografiei romane contemporane, profesorul Gheorghe Buzatu, caruia Israelul nu i-a permis niciodata sa le consulte !!!Unde a incercat dar nu au reusit sa patrunda spre a demonstra nevinovatia poporului roman fata de evrei, nici profesorul Gheorghe Buzatu, nici profesorul Ion Coja care de ani multi, de cand a avut documente pretioase in mana, se zbate inutil sa le poata consulta la Arhivele Evreilor din Romania, unde au existat si au disparut registrele cu declaratiile individuale despre suferintele reale – nu imaginare – ale fiecarui evreu care a dat declaratii scrise, care au disperut caci demonstrau ca nu a existat holocaust in Romania!
  Sterie, iti trimit material in acest sens pentru Domnul Florin Dobrescu !

 3. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Cinste mărturisitorului român Florin Dobrescu! Dacă 100 de români vor mărturisi public jertfa înaintașilor noștri, asemenea lui Florin Dobrescu, România va merge înainte.
  Rețineți: 100 de români curajoși vor schimba fața României. A spus-o evreul Richard Wurmbrandt la Tîrgu Ocna în fața Sfântului închisorilor, Valeriu Gafencu.
  Dumnezeul Neamului Românesc și al tuturor neamurilor pământului să-l ocrotească pe Florin Dobrescu!

  • De acord…insa fara Wumbrandt – sigur nu ai citit ce a publicat in strainatate – acolo nu exista nici un Gafencu, nici un crestin – adica, ortodox – care sa-l fi salvat de la moarte dandu-si viata pentru aproaple lui din inchisoare…, s-a salvat singur!
   Nu stiu cum sa-ti trimit fotografiile paginilor din cartea gasita de mine in Canada….

   • gheorghe August 28, 2021 at 2:19 pm
    ”Nu stiu cum sa-ti trimit fotografiile paginilor din cartea gasita de mine in Canada….”

    Măcar scrie-i titlu, o poate găsi, careva.

    Succes

   • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

    @ gheorghe Nu sunt iudeofob. Dacă evreul Wurmbrandt a făcut fapte bune, trebuie recunoscute. Sunt nevoit să reamintesc că acest Wurmbrandt s-a dus în Congresul american și a ținut un discurs care a prezentat realitățile din temnițele comuniste (a se citi Jurnalul lui Mircea Eliade). Numai în urma unui astfel de demers, România a fost obligată să elibereze deținuții politic, inclusiv legionarii închiși de Ion Antonescu. Să nu uităm că tot evreul creștin Wurmbrandt a organizat manifestații ample în SUA pentru eliberarea preotului ortodox Gheorghe Calciu Dumitreasa. A fost o mare înfrângere pentru Securitatea comunistă.

   • Mai procurați-vă un exemplar sau două și găsim modalitatea să o trimiteți în țară!

   • Richard Wurmbrand a fost un jidan împuțit, care a fost agent al NKDV-ului și al Cominternului. Penru că a fost găbjit de Sigguranța Statului, a fost racolar ca informator al Serviciului Secret de Informații (S.S.I.). După lichidarea acestuia, jidanii veniți pe tancurile sovietice și instalați la conducerea României au scotocit în arhiva S.S.I. și, firește, au dat și de rolul lui R. Wurmbrand și l-au băgat repede la „mititica”. Ca să-și piardă urma, ca orice jidan care se respecă, se „convertise” la baptism. Pentru Istoria românismului, este regretabil că Valeriu Gafencu a fost păcălit de fariseismul funciar al neamului lui R. W. și i-a cedat pastila salvatoare. Pentru detalii, vedeți aici:
    https://ziarulnatiunea.ro/2013/03/13/pastorul-wurmbrand-mit-si-adevar/

 4. Ce a uitat sau a omis pur si simplu CAMARADUL { caci , al cunosc personal } Florin Dobrescu sa spuna , a fost , nu ca ” urmașii bolșevicilor conduc institute pentru studierea unui holocaust care nu a existat în România!” ci si ca , aceeasi urmasi ai acelorasi bolsevici , au condus si Institutul Pentru Studierea Arhivelor Securitatii si CNA si alte comitete si comitzii infiintate in Romania imediat dupa…” Revolutia ” din Decembrie 1989 . Asta pentru a nu reamintii faptul ca dr. Rafila fost pe la ” sanatate ” este urmasul unui ofitzer superior din fosta { poate si actuala } Securitate sau ca Presedintele Camerei Deputatilor este fiul si urmasul , el si frate-sau europarlamentar …tot asa , al unui fost ofitzer de securitate . Poate c-a considerat ca nu-i locul atunci…sa de mai multe amanunte insa , eu cred ca , daca uitam astfel d e amanunte ” marunte ” atunci , abia atunci ne meritam soarta . Cum spunea “cienva ” : ” CE BLESTEM PE CAPUL ROMANILOR SA ALEAGA INTRE DOI COMUNISTI ” . P.S. Klaus Werner Johannis …al cui urmas o fi caci , in biografia domniei sale nu este specificat inainte de 1989 decat faptul c-ar fi fost , Inspector Scolar sau …ceva SECRETAR PCR la Inspectorat .

 5. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Iată și mărturisirea de credință a Patriarhului Daniela, de pe vremea când era un umil mitropolit al Moldovei și Bucovinei. Pentru finii cunoscători, prea mulți ca să-i pot enumera până la zece, propun o fotografie memorabilă și două nume Dan Ilie Ciobotea și prințul Dimitrie Sturdza (neapărat cu d înainte de z). Prietenii știu de ce!!!
  https://www.mediafaxfoto.ro/Preview.aspx?Id=832363

 6. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  În timp ce unii români se dau de ceasul morții cu apărarea naționalismului, musai ortodox pentru că altfel nu-i naținonalism adevărat, prea-investitorul Patriarh Daniela mai binecuvintează niște contracte de sute de milioane ale finuțului său.
  https://www.national.ro/dezvaluiri/axa-dascalu-daraban-catedrala-neamului-si-romexpo-tribut-lui-erdogan-715766.html
  https://www.national.ro/dezvaluiri/iohannis-si-patriarhul-razboi-pe-romexpo-703439.html

 7. Vă mulțumesc pentru frumosul material dedicat Fundației Ion Gavrilă Ogoranu.O precizare, vă rog: Nu sunt președinteler, ci secretarul Fundației Ion Gavrilă Ogoranu. Președintele Fundaiei este dl Coriolan Baciu, executoprul testamentar al lui Ogoranu și ucenic apropiat al acestuia, fiu de deținut politic.

 8. Stimate domnule profesor Florin Dobrescu,
  Vă doresc mult succes în procesele pe care vi le-au intentat dușmanii poporului român. NU uitați că dușmanul nr. 1 al Românilor este iudaismul! Vedeți și aici: https://www.incorectpolitic.com/colonel-vasile-zarnescu-jidanul-este-antihristul/.
  În completare, vedeți și aici:
  Karl Marx, Zur Judenfrage, pe https://www.amazon.com/Zur-Judenfrage-German-Karl-Marx/dp/8026854705
  http://www.mlwerke.de/me/me01/me01_347.htm;
  https://www.marxists.org/romana/m-e/1844/problema.htm ;
  K. Marx-F. Engels, OPERE, Ed. Politică, București, 1960, vol. 1, pag. 382-412; https://www.marxists.org/romana/m-e/1844/problema.htm; https://www.amazon.com/Zur-Judenfrage-German-Karl-Marx/dp/8026854705; cf. și: Karl Marx, A WORLD without JEWS. Philosophical Library Inc., New York, 1959, pag. 45.
  Dumnezeu să ne ajute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *