Home / Actualitate / Fleoarța Depravată Anca Pop a Murit în Sfârșit

Fleoarța Depravată Anca Pop a Murit în Sfârșit

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Decembrie 19, 2018

Anca Pop a Murit

Era cazul. Nimic de valoare nu s-a pierdut.

Încă o șuleandră dă colțul în mod spectaculos.

Celebra prostituată artistă Anca Pop, care probabil a fost beată și drogată la volan, a murit înecată după ce a plonjat cu maşina în Dunăre.

Anca Pop a Murit

Să fim recunoscători că ne-a scăpat de hidoșenii ca cele din videoclipul de mai jos:

Știripesurse:

Artista de 33 de ani, cunoscută mai ales pentru colaborarea cu Goran Bragovic, a fost scoasă aseară din apele Dunării, la câțiva kilometri de casa părinţilor, în Moldova Nouă.

În “cariera” sa de vedetă, curva hedonistă cântăreața a recunoscut la o emisiune televizată că e lezbi, și a venit chiar cu “iubita” ei.

Wowbiz:

Cântăreaţa a recunoscut cu nonşalanţă că îi este mult mai uşor să lege relaţii amoroase cu o femeie, decât cu un bărbat, şi venise însoţită chiar şi de iubita ei.

Într-o altă intervenție, unde s-a îmbrăcat ca și lady gaga, a recunoscut că a practicat ritualuri dubioase într-o junglă:

A colaborat și cu bozgorul homosexual Emil Rengle.

 

A fost încurajată de Jonathan Simkin, pe care l-a întâlnit în Canada pentru inițiere.

 

Apropo de șampanie, am una pregătită pentru când crapă Rengle.

Știripesurse:

Anca Pop avea o poveste de viaţă demnă de un film, genul dramă. Cunoscuta cântăreaţă susţinea că promova o viziune atipică asupra dragostei, refunzând normele societății și experimentând “tot ce se poate, ca act sexual”.

Nu-i de mirare că arată ca și o cârpă folosită după ce a călărit caruselul p*lii experimentând “tot ce se poate”.

Partea bună la acești “artiști” e că nu traiesc mult.

Faima și banii le strică mintea și o dau în excese, droguri, alcool și orgii care suprasolicită organismul și le reduce viața cu câteva decenii.

E caraghios să spui “Dumnezeu s-o odihnească” după ce și-a vândut sufletul pentru bani și faimă.

Anca Pop a promovat un comportament depravat, contribuind la pervertirea fetelor din toată țara, până când forțe nevăzute au intervenit și au mutat-o pe ultima și veșnica ei scenă, iadul.

 

15 comments

 1. mno e rau ca sper in adancul inimii sa fie un ritual satanic illuminati de sacrificiu? kekekekke *insert vlad tepes laugh*

 2. o aud urland deja
  “PAAARINTE AVRAAAAME”

 3. Cruce pe frunte, batjocură sinistră la adresa aromâncelor care își tatuau o cruce pt. a fi identificate drept creștine și a scăpa de violurile și haremurile turcești.

  Ori stricatele astea(în frunte cu Madonna și Lady Gaga), în loc să se apere așa cum au făcut multe eroine și martire, își desfac picioarele și lasă păgânul să le rușineze, pt. bani și „faimă” în industria jidovească de „entertainment”.

 4. Ati uitat cuvintele lui Iisus: “De aceea îţi spun: păcatele ei, care sunt multe, sunt iertate; căci a iubit mult. Dar cui i se iartă puţin iubeşte puţin.”” Cel fără de păcat dintre voi să arunce cel dintâi piatra asupra ei.” “De ce vezi paiul din ochiul fratelui tău, iar bârna din ochiul tău nu o iei în seamă? Sau cum poţi să zici fratelui tău: Frate, lasă să scot paiul din ochiul tău, nevăzând bârna care este în ochiul tău? Făţarnice, scoate mai întâi bârna din ochiul tău şi atunci vei vedea să scoţi paiul din ochiul fratelui tău.” “Nu judecaţi, ca să nu fiţi judecaţi. Căci cu judecata cu care judecaţi, veţi fi judecaţi, şi cu măsura cu care măsuraţi, vi se va măsura.”

  • daca am tine cont de cele de mai sus nu am mai putea sa facem nici un fel de jurnalism 😉

   • Bine că v-ați dat arama pe față. Nu vă pasă de creștinism sau de morala creștină, așa cum pretindeți, nu credeți nici în rai, nici în iad, singurul vostru dumnezeu e banul. Vreți doar să faceți senzație si bani. Bine că v-ați dat arama pe față.

    • Dragă Liliana,

     1. Dă-ți două palme.

     2. Site-ul n-are reclame, e finanțat din buzunarul nostru, facem 0 bani pe el, ba chiar suntem în pierdere.

     3. Nu judecaţi după înfăţişare, ci judecaţi judecată dreaptă. – adică nu orice judecată ne este interzisă, doar cea ipocrită. Versetul ce ni l-ai dat vorbește despre măsura judecății. În cazul fleoarței Anca Pop, când își vinde sufletul pentru bani și faimă, apoi purcede să strice tineretul printr-o muzică depravată, materialistă, satanistă, crezi că trebuie să fim mai toleranți cu “săraca” și să spunem aberații ca “Dumnezeu s-o odihnească” în timp ce își primește răsplata în gheena?

     4. Crăciun fericit, fie ca lumina nașterii Domnului să-ți lumineze calea și să-ți dea discernământ mai mult în anul ce vine.

 5. culmea este ca munca noastra la acest site este pro-bono (adica nu facem nici un ban) … 😉 dupa cum observati nu avem reclame pe site si nu acceptam donatii. artuncati cu noroi in directia gresita draga doamna *crestina*

 6. Fata asta si-a presimtit moartea. Ultima ei poza pe Whatsapp a fost cu un inger care cobora din ceruri ca sa ridice o sirena din apa, ultima poza de pe Instagram a fost cu ea uitandu-se la Dunarea in care a cazut cu masina, in urma cu cateva luni s-a filmat pe malul Dunarii spunand ca ar putea sa moara acolo si sa se dizolve langa ea. Toata viata a iubit Dunarea. Tot cu cateva luni inainte i-a scris surorii ei cum si unde voia sa fie inmormantata. Cu putin timp inainte sa moara s-a spovedit la o manastire ortodoxa si a fost inmormantata cu un preot ortodox. Va mai amintiti de talharul de pe cruce, despre cum s-a pocait el in ultimele clipe si Iisus i-a spus :”Astazi vei fi cu Mine in Rai”? Ati uitat vorbele lui Iisus: “Eu nu voiesc moartea păcătosului, ci ca păcătosul să se întoarcă de la calea sa şi să fie viu.” Ati auzit de Sfanta Taisia care, dupa o viata de desfranare, s-a pocait in ultima ora din viata ei? Inca mai credeti ca voi stiti tot atat de mult despre un om ca Dumnezeu si sunteti in masura sa-i judecati sufletul? Nu fiti atat de siguri ca Anca Pop e in iad, “crestinilor”.

  • Interesante informații, poate știa că va urma să moară. A avut 33 sau 34 de ani când a murit? Multe surse spun 33, dar am văzut și varianta cu 34. În vest multe ‘vedete’ au parte de morți bizare la vârsta de 33 de ani, se presupune că face parte din înțelegerea semnată cu cei ce dirijeaza industria, întrucât numărul 33 are semnificație ezoterică deosebită.

  • cauta Liliano pe internet si vezi nenumarate morti asemanatoare ale unor vedete de prin vest care au semnat in sange pact cu diavolul.. este o femeie parsiva si manipulatoare liliano.. acum ca stau sa ma gandesc mai bine… sigur nu ai semnat si tu ceva in sange ? 🙂

 7. Sper sa mori in chinuri groaznice, vierme nenorocit crestinopat, cum sa scrii o asemenea mizerie de nedescris despre minunatia de fata care a fost Anca? Ura voastra nu ii va invinge niciodata spiritul liber, dementilor, o iubesc enorm de mult si stiu ca nu sunt singurul, ea a fost iubire si bunatate, voi sunteti ce are mai rau lumea moderna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *