Home / Chestiunea Jidănească / Fiul de Bolșevic, Alexandru Florian, ajută A.U.R. să crească în sondaje acuzându-i de negaționism

Fiul de Bolșevic, Alexandru Florian, ajută A.U.R. să crească în sondaje acuzându-i de negaționism

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Ianuarie 4, 2022

Fiul de Bolșevic Alexandru Florian ajută A.U.R. să crească în sondaje acuzându-i de negaționism

Stiripesurse:

Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din România “Elie Wiesel” a condamnat, luni, manifestările “negaţioniste” ale AUR.

“Astăzi, un lider AUR, protejat de imunitatea parlamentară, a catalogat Holocaustul din România drept o ‘simplă lecţie’ sau o ‘temă minoră’ în sistemul educaţional. Genocidul, distrugerea unei comunităţi pe criterii etnice să fie oare un subiect minor ce poate fi expediat în cadrul unei lecţii în sistemul educaţional? (…) A nega Holocaustul, în spatele imunităţii parlamentare, nu face decât să întreţină ura antisemită, ale cărei consecinţe politice au dus la Holocaust. A nega Holocaustul este o expresie clară de a nega democraţia“, se arată într-un comunicat transmis luni AGERPRES.

Discursul public a făcut progres imens în ultimii doi ani de când avem parlamentari care au curajul să spună lucrurilor pe nume. Spre deosebire de o persoană publică care nu este parlamentar și care ar putea fi persecutat în baza legilor antiromânești inițiate la cheremul institutului terorist Elie Wiesel, pe parlamentari nu-i poți băga la pușcărie pentru cuvintele pe care le exprimă, pentru că au imunitate.

Alexandru Florian repetă placa instigării la ură doar pentru că un parlamentar A.U.R. a spus că holocaustul ar trebui să fie o lecție minoră.

Să ne oprim asupra acestei declarații.

Parlamentarul nu a spus “Jidanii ăia jegoși au mințit și ne-au extorcat de bani, iar noi facem lecții despre holobunga?!“, chiar și această replică ar fi o izbucnire a revoltei în legitimă apărare față de terorismul cultural pe care îl săvârșesc organizațiile jidănești, însă ar fi fost mai realistă interpretarea instigării la ură decât în declarația precedentă.

Parlamentarul n-a spus “După ce ne-au înecat țara în sânge acum au pretenții să le retrocedăm case, să le dăm pensie de urmași? Ar merita un nou canal pe care să-l sape toți urmașii așa-zișilor supraviețuitori ai holobungii.” care ar putea fi interpretată ca instigare la ură, dar cine decide dacă ura este în sine o emoție penală?

Parlamentarul n-a spus, ca pe stadion, “muie la jidani”, ci doar “Holocaustul ar trebui să fie o simplă lecție”, cum este asta instigare la ură?

Parțial sunt de acord cu Florian și Muraru, este nevoie de o materie separată despre jidani și holocaust, dar să fie predată în spiritul adevărului. Ar putea fi denumită “Chestiunea Jidănească” și ar fi destul material încât să dureze patru ani de liceu, iar elevii să poată alege această materie la bacalaureat.

Fiul de Bolșevic Alexandru Florian ajută A.U.R. să crească în sondaje acuzându-i de negaționismAdevărata față a lui Alexandru Florian

“A nega Holocaustul este o expresie clară de a nega democraţia”

Dacă democrația s-a construit pe edificiul tribunalului-spectacol de la Nurnberg, în care mărturiile despre un presupus genocid s-au smuls prin tortură, înseamnă că e o minciună aproape la fel de mare ca holobunga.

Negaționismul este un lucru firesc și necesar atunci când vorbim de crime imaginare sau învinuiri fictive.

Apoi mai e un aspect, acela al tupeului jidănesc, chutzpah. Alexandru Florian se leagă de niște declarații politice ale unor parlamentari români în timp ce el a dus o campanie de terorism cultural încercând să șteargă istoria națională, redenumind străzile și școlile care purtau nume de legionar, dând legi care să ne interzică să vorbim de bine despre legionari, etc.

În acest sens citiți și : Antiromânii au făcut o listă cu monumente, străzi și instituții pe care vor să le redenumească sau dărâme pentru că au nume de eroi legionari

Alexandru Florian încercând să redenumească străzile și școlile cu nume de legionar

Ce a spus defapt A.U.R. este de bun simț:

Alianţa pentru Unirea Românilor a transmis, luni, un comunicat de presă, în care susţinea că, în ultimii ani, se constată o “acţiune sistematică de subminare” a calităţii învăţământului din România prin ridicarea la rangul de materii a unor “teme minore sau care pot face obiectul unor simple lecţii în cadrul materiilor existente (ex. educaţie sexuală, istoria Holocaustului, etc.), în paralel cu reducerea importanţei acordate materiilor fundamentale pentru formarea noilor generaţii: ştiinţele exacte, Limba şi literatura română, Istoria naţională”.

O declarație cumpătată, moderată, mult mai blândă decât ar fi fost această declarație: “Materia despre holocaust este o flegmă pe obrazul neamului și o insultă la adresa sacrificiilor făcute de strămoșii noștri. Alexandru Florian e un gunoi, Muraru la fel, jeguri care n-au ce căuta în Grădina Maicii Domnului”.

În concluzie, derapajele tovarășilor Florian și Muraru, pe lângă faptul că sună ca niște plânsete de muiere, servesc la creșterea partidului în sondaje, electoratul și în general poporul treaz s-a săturat să primească lecții de la fii de bolșevici sau de la alogeni antiromâni.

Sfârșesc cu o caricatură dedicată lui Florian și angajaților de la institutului Elie Wiesel, care citesc în mod regulat acest site. La mulți ani să aveți, afară din țară!

Fața a lui Alexandru Florian când vede A.U.R. în sondaje

11 comments

 1. „Despre Antonescu însă nu pot să nu arăt că, oricum, a fost singurul în toată Europa care a cutezat să i se opună lui Hitler, să-i ţină piept într-o chestiune de onoare personală pentru acesta, în care nici Petain, nici cardinalii nu i-au spus nu. În vreme ce floarea aristocraţiei germane, generalii şi feldmareşalii acoperiţi de medalii şi decoraţii stăteau smirnă în faţa lui şi tremurau, iar el făcea spume la gură şi alerga urlând de la un capăt la altul al încăperii, Antonescu i-a ţinut piept în propriul lui bârlog de la Berchtesgaden; dârz, cu modestia cuvenită, a scăpat de la moarte câteva sute de mii de suflete de evrei.” (…) „Si pot afirma ca nici un evreu din Romania nu a fost predat nazistilor pentru a fi trimis in lagarele de concentrare din Germania sau din Polonia. Nici unul!” (Nicolae Steinhardt – „Jurnalul fericirii”)

  Președintele statului Israel, Shimon Peres, a declarat în ziua de 12 august 2010 la o conferință de presă la Palatul Cotroceni, în prezența Președintelui României, Traian Băsescu, următoarele: „Nu vom uita niciodată că, în perioada cea mai întunecată a Europei, în perioada nazistă, românii au salvat viețile multor evrei de aici – 400.000 de evrei – care au venit în Israel și au contribuit și contribuie la construirea Israelului; ei iubesc Israelul, dar nu și-au uitat iubirea pentru România, și-au păstrat cultura românească. Pentru acestea, doresc să mulțumesc poporului român și să spun că aceasta este o prietenie care nu se va termina și care va continua multă vreme în viitor, nu doar în istorie.”

  -Eminența Sa, Dr.Alexandru Șafran, a fost Rabinul Comunităților Evreiești din România în perioada 1940-1947 și apoi marele Rabin al Genevei. Ca primar, am avut șansa să-i ofer titlul de cetățean de onoare al Municipiului Cluj-Napoca, în 31 august 2000. La 28 martie 1995, în Parlamentul României, Rabinul Alexandru Șafran a rostit un magistral discurs din care am selectat următorul fragment: „Din acest punct de vedere, al deportării evreilor în Polonia, România se situează în rândul acelor puține țări europene cotropite de armatele lui Hitler, ca Bulgaria, Danemarca, Finlanda, care nu și-au trimis copii de obârșie evreiască să piară în gazul și în focul de la Auschwitz.” Deci, nici un evreu din România nu a fost ucis la Auschwitz. Așa a declarat fostul Rabin al Comunităților Evreiești din România, din perioada 1940-1947.

  Profesorul univ.dr.Alfred Hârlăoanu, fost șef al Comunității Evreiești din București a predat (timp de 30 de ani) limbi moderne la Academia de Studii Economice (ASE) și a scris cărțile: „Istoria Universală a Poporului Evreu”, „Istoria Biblică” și „Limba Ebraică – curs intensiv și texte sacre bilingve.” Reputatul istoric și lingvist Prof.univ.dr. Alfred Hârlăoanu, a prezentat, pentru prima oară, cu date și cifre din arhivele israeliene, care a fost contribuția evreilor români la edificarea statului Israel. Prof.univ.dr.Alfred Hârlăoanu a acordat un interviu ziarului „Ziua” în 5 martie 2013, în care s-a referit și la salvarea evreilor de către români, în Ardeal, după Diktatul de la Viena, din 30 august 1940. El a declarat că: „Dr.Șafran, aduce numeroase exemple în care intelectuali români și oameni simpli au încercat să salveze populația evreiască din România. Și cred că aici trebuie în primul rând menționată activitatea prof.dr.Raoul Șorban, care a reușit , în perioada 1940-1944 să salveze din ghearele horthyste circa 16.000-20.000 de evrei pentru acre a și fost desemnat în Israel Drept între popoare…A fost o acțiune cu totul ieșită din comun, unică în Europa, prin care toți cei salvați din Ardealul ocupat au fost îmbarcați la Constanța și au fost expediați în Țara Sfântă sau a rămas în țară.” Menționez că am avut șansa și onoarea să-l cunosc și să colaborez cu Prof.dr.Raoul Șorban și ca primar i-am înmânat titlul de cetățean de onoare al municipiului Cluj-Napoca. La Primăria municipiului Cluj-Napoca au fost lansate cărțile dânsului: „Chestiunea maghiară” și „Invazia de stafii”.

  -Fostul Rabin al Clujului, Moshe Carmilly – Weinberger într-un text memorialistic din luna mai 1988, scris la New York, cu titlul: „Ajutorul României în acțiunea de salvare a evreilor în timpul nazismului” a afirmat, între altele, că: „…prin mijlocirea lui Raoul Șorban, s-a realizat o largă cooperare, cu participarea lui Emil Hațieganu, a episcopului Iuliu Hossu, a lui Aurel Socol, a mai multor preoți greco-catolici și ortodocși, ca Titus Moga, Florea Mureșan, Vasile Aștileanu, Cosma, Stănescu și a altora, a lui Eugen Filotti, ambasadorul României la Budapesta, a consulului României la Oradea, Mihai Marin, a colonelului Mihai Gurgu, atașat militar – cu mașina căruia au fost trecuți peste graniță, în România, mai mulți evrei și neevrei, între ei Ernest Marton – și a colonelului Victor Cupșa din Turda, datorită căruia s-au obținut sute de documente de călătorie pentru evreii refugiați în România, a prof.dr.Coriolan Tătaru din Sibiu și a multor altora. Datorită acestei colaborări a fost mobilizată populația românească de-a lungul întregii frontiere româno-maghiare, care, în mod dezinteresat a facilitat trecerea graniței de către evrei.”

  -În cartea „O istorie a românilor”, având coordonatori pe Stephen Fischer-Galați, Dinu C.Giurescu, Ioan Aurel-Pop, Fundația Culturală Română, Centrul de Studii Transilvane, apărută la Cluj-Napoca în anul 1998, la pag.271 scrie că Mareșalul Ion Antonescu „are meritul de a fi salvat de la „Soluția finală” viața a circa 350.000 de evrei români…”. De reținut că, actualul Președinte al Academiei Române, prof.univ.dr.Ioan Aurel Pop, alături de ceilalți autori ai acestei cărți, a subliniat Adevărul că Poporul Român, sub conducerea Mareșalului Ion Antonescu a salvat de la moarte circa 350.000 de evrei români. Fără documente și fără argumente logice, regizorul și scenaristul Radu Jude s-a situat împotriva Adevărului și a culpabilizat pe nedrept Poporul Român, cel care a contribuit decisiv la înființarea statului Israel, în anul 1948.

  -În cartea „Dialoguri cu Raoul Șorban”, de Constantin Mustață, apărută la editura „Anotimp” din Oradea, în anul 2002, la întrebarea dacă a fost holocaust în România, prof.dr.Șorban a răspuns: „Nu! Holocaust a fost în Ungaria.” (pag.25). Raoul Șorban a susținut că Poporul Român i-a salvat pe evrei, în timp ce Ungaria a trimis la moarte, în numai două luni 618.000 de evrei. Această afirmație a făcut-o și la inaugurarea Muzeului Holocaustului din Washington. Opinia sa a fost susținută de Rabinii Alexandru Șafran și Moshe Carmilly – Weinberger. Dacă ar fi fost în viață cei doi mari Rabini și prof.univ.dr.Raoul Șorban ar fi fost pedepsiți cu închisoarea până la trei ani în baza Legii nr.157 din 2 iulie 2018, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea antisemitismului. O asemenea lege nu a fost adoptată în nici o altă țară din lume. Dimpotrivă, în primăvara anului 2018, Parlamentul Poloniei a adoptat o lege menită să apere imaginea țării și care pedepsește cu închisoare până la trei ani pe cei care atribuie „națiunii sau statului polonez” crimele comise de naziștii germani în Polonia ocupată. Legea a fost promulgată de Președintele Poloniei, Andrzej Duda, de origine Getă, din Neamul nostru Românesc.

  • Da cati “evrei” ai numarat tu ca a omorat Hitler?…
   A avut mai multi in armata decat comunistii din lagarele DE MUNCA unde munceau vreo 10-12 la suta… vizitati de Crucea Rosie in fiecare luna, unii eliberati si cu bani – pentru munca si buna purtare.
   Hitler a intins o mana de ajutor lui Antonescu sa eliberze Romanis de paraziti dar Antonescu era prea legat de jidani si dependent! ca sa nu ii pastreze pentru el.
   Acum s-a intors roata si e scos drept macelar de jidani …

  • Excelent excurs prin cele mai semnificative luări de poziție !
   Până la „marea resetare” a cursului de Istorie a Românilor pentru gimnaziu și liceu, acest compendiu de citate poate folosi orelor de istorie, dirigenție și etică/morală/logică din respectivele cicluri de învățământ !

 2. Conteaza pentru antiromânii de la Elie Wiesel ca Ion Antonescu a salvat de la lagarele de concentrare (acesta ar fi termenul, nu au existat lagare de exterminare) atatia evrei? Nu conteaza, desi pentru Ion Antonescu Elie Wiesel ar putea chiar emite o Medalie comemorativa, mai ales ca, ce ironie amara, Ion Antonescu a fost unul dintre marii persecutori ai legionarilor, pe care un psihopat ca Florian ii uraste la fel ca pe Hristos! Sa nu uitam nici de participarea directa a tanarului locotenent Ion Antonescu in reprimarea sangeroasa a Rascoalei din 1907, care, fapt fara echivoc, a fost mai intai de toate o revolta românească impotriva tiraniei arendasilor jidani. Ion Antonescu ramane unul dintre eroii tragici ai neamului românesc, fara doar si poate. Si poate martiriul sau, in urma unui proces ticalos initiat de aceiasi etnici pe care i-a ocrotit atat si dus la bun sfarsit de cozile de topor autohtone, e ajutorul Divinitatii pentru Mantuirea sa.

 3. La caschetele ce aveau acea stea cu cinci coltzuri cu secera si ciocanul nu se purtau { inca nu erau …concepute } acele legaturi aurite { nu pe-atunci cel putzin } care aveau rolul de- a mentine cascheta pe cap fie in caz de furtuna fie in caz de… Va rog sa refaceti fotografia respectiva : legatura era de un negru lucios si nu aurie ! Intrebare : ca Alexandru Florian este ateu , treaba lui , ca nu poate suferii romanii { el este nascut …crescut in Romania ? } iar treaba lui insa , sa ai pretentia sa faci legea in tara asta doar pentru ca niste imbecili niste lingai te-au asezat in fruntea unui ” institut ” recunoscut pe plan european cel putzin imi pare cam mult .Parerea mea este ca Florian trebuia demis de-acolo d e unde l-au fixat subalternii sau camarazii lui tata-sau cu multi ani inainte insa , cine s-o faca ?Ma asteptam ca macar neamtzul de la Cotroceni in calitatea-i de continuator al Forumului Democratic German { HOHA ca-s fosti nazisti toata ziua } s-o faca macar tinand cont ca ” forumistii ” au fost cei ce s-au ocupat cu deportarea jidanilor . Romanii lui Ion Antonescu aveau prea mult treaba sa apere cat mai multi evrei si sa-i scape d e moarte pregatita de catre neamurile lui Werner ..

  • Domnu’ Marian – ei cand se dau atei, o fac pentru Goym si nu pentru a fi sinceri – ca le da voie satanismul lor…
   Lupta cu FDG e fara castig: ei recunosc ca sint fiii … si cer mostenire “civila” (ce vina au copiii pentr faptele parintilor?) nu ca institutie “continuatoare” a celei care a fost.

   • Cer scuze că n-am înțeles: cînd vreau să scap de pir, îi tai doar frunzele sau îl scot cu tot cu rădăcină ?. Întreb pentru un prieten. Mersi.

 4. LEPRELE EURO -TROTZKISTE IN FRANTA : JOS LABELE DE PE MONUMENTELE SACRE ALE EUROPEI !
  LASATI RELIGIA CRESTINA SI CULTURA POPOARELOR EUROPEI IN PACE !

  ELE NU VA APARTIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  caroline gunderode 5 ianuarie 2022 la 1:49 pm – Raspunde
  Comentariul asteapta aprobarea.

  „CUM POTI SA AI UN PROFIL DE DROMADER SI SA TE CREZI CLOVIS ?”

  il intreaba ilustrul pianist si compozitor Stéphane Blet , pe polemistul Eric Zemmour, care se vrea musai pus in capul Frantei – supranumita „tara a catedralelor”……hahaha!

  Se naste o intrebare cheie: ‘EI AU ORNAT LA FEL, CU STEAGUL EUROPEAN, LUMINAND DE 1 IANUARIE 2022, SI MARILE MOSCHEI SI MARILE SINAGOGI , PRECUM AU FACUT CU BAZILICA REGILOR FRANTEI, SAINT DENIS ???’

  Unde sunt vedeniile !!! care le acopera, sufocandu-le, si monumentele lor sacre ? Sa le vedem si noi !

  Oricum, catedralele Frantei nu le apartin europenistilor !

  Jos labele de pe edificiile sacre ale Frantei!

  Caci suntem informati in „Valeurs actuelles”:

  Notre-Dame de Paris, Sacré-Coeur și Bazilica Saint-Denis iluminate în culorile Uniunii Europene
  (traducerea mea)
  Cu ocazia începerii președenției franceze a Consiliului Uniunii Europene, anumite monumente catolice au fost iluminate cu albastru, sâmbătă, 1 ianuarie. Steagul european care fusese arborat sub Arcul de Triumf a fost retras, dezvăluie Opinia.
  De actualvalues.com
  Publicat pe 2 ianuarie 2022 la 11:54 a.m.
  Bazilica Saint-Denis, necropola regilor Franței, iluminată în culorile Uniunii Europene. Credit foto: captură de ecran Twitter
  „Catre aparatele voastre de filmat! „Pe Twitter, secretarul de stat pentru Afaceri Europene Clément Beaune anunță culoarea: de la 1 ianuarie 2022, în multe orașe”, monumentele noastre se vor aprinde în albastru pentru a marca începutul președinției franceze a Uniunii Europene. O serie de monumente catolice au fost astfel iluminate sâmbătă seara. Este cazul Notre-Dame de Paris, Bazilica Sacré Coeur și Bazilica Saint-Denis – care adăpostește mormintele regilor Frantei. „Cu ocazia inceperii președinției franceze a Uniunii Europene, Bazilica și Stade de France au fost iluminate aseară în culorile drapelului european. # PFUE2022 @ Europe2022FR ” , a postat pe Twitter orașul Saint-Denis.
  În plus, steagul european care fusese arborat sub Arcul de Triumf a fost retras în noaptea de 1 spre 2 ianuarie 2022, după cum a dezvăluit colegul nostru Rémi Godeau, jurnalist la l’Opinion . Pe Twitter, Marine Le Pen a salutat „o mare victorie patriotică în zorii anului 2022”, crezând că „guvernul a fost nevoit să retragă steagul”. „Vă mulțumim mobilizării masive a tuturor iubitorilor Franței și ai Republicii daca il retrageti pe Emmanuel Macron”, a adăugat candidatul Adunării Naţionale la alegerile prezidenţiale. Ea și-a anunțat cu o zi înainte intenția de a depune contestație în anulare și suspendare provizorie în fața Consiliului de Stat. Clément Beaune răspunsese că steagul european va fi retras în „câteva zile”, iar steagul francez „reinstalat evident”, apărând o inițiativă deopotrivă „simbolică” și „temporară”. ”

  VEDETI BAZILICA – NECROPOLA A REGILOR FRANTEI SAINT DENIS LUMINATA PE POST DE VEDENIE EU , SI ORIPILATI-VA !!!
  https://www.valeursactuelles.com/societe/notre-dame-de-paris-le-sacre-coeur-et-la-basilique-de-saint-denis-illumines-aux-couleurs-de-lunion-europeenne/?fbclid=IwAR0esnLsc1273dh5KIuswSwi8xH7Yo-1Hqq2Z6EiPJCOIK49zwpUmHfrm5w

  ORIGINALUL:
  Notre-Dame de Paris, le Sacré-Cœur et la basilique de Saint-Denis illuminés aux couleurs de l’Union européenne – Valeurs actuelles

  Notre-Dame de Paris, le Sacré-Cœur et la basilique de Saint-Denis illumi…

  « À vos appareils photo ! » Sur Twitter, le secrétaire d’Etat aux Affaires Clément Beaune européennes annonce la…

  Notre-Dame de Paris, le Sacré-Cœur et la basilique de Saint-Denis illuminés aux couleurs de l’Union européenne
  À l’occasion du début de la présidence française du Conseil de l’Union européenne, certains monuments catholiques ont été illuminés en bleu, samedi 1er janvier. Le drapeau européen qui flottait sous l’Arc de Triomphe a été retiré, révèle l’Opinion.
  Par valeursactuelles.com
  Publié le 2 janvier 2022 à 11h54
  La basilique de Saint-Denis, nécropole des rois de France, illuminée aux couleurs de l’Union européenne. Crédit photo : Capture d’écran Twitter

  « À vos appareils photo ! » Sur Twitter, le secrétaire d’Etat aux Affaires Clément Beaune européennes annonce la couleur : à partir du 1er janvier 2022, dans de nombreuses villes, « nos monuments vont s’illuminer en bleu pour marquer le début de la présidence française de l’Union européenne. » Un certain nombre de monuments catholiques ont ainsi été illuminés samedi soir. C’est le cas de Notre-Dame de Paris, de la basilique du Sacré Cœur et de la basilique de Saint-Denis – laquelle abrite les tombes des rois français. « À l’occasion de la présidence française de l’Union européenne, la Basilique et le Stade de France se sont illuminés hier soir aux couleurs du drapeau européen. #PFUE2022 @Europe2022FR », a ainsi tweeté la Ville de Saint-Denis.

  Par ailleurs, le drapeau européen qui flottait sous l’Arc de Triomphe a été retiré dans la nuit du 1er au 2 janvier 2022, comme l’a révélé notre confrère Rémi Godeau, journaliste à l’Opinion. Sur Twitter, Marine Le Pen a salué « une belle victoire patriotique à l’aube de 2022 », estimant que « le gouvernement a été obligé de retirer le drapeau ». « Merci à la mobilisation massive de tous les amoureux de la France et de la République pour faire reculer Emmanuel Macron », a ajouté la candidate du Rassemblement national à l’élection présidentielle. Elle avait annoncé la veille son intention de déposer devant le Conseil d’État un recours en annulation et un référé-suspension. Clément Beaune lui avait répondu que le drapeau européen serait retiré dans « quelques jours » et le drapeau français « évidemment réinstallé », défendant une initiative tant « symbolique » que « temporaire. »

 5. -doar dan shova (psd) nu mai poate nega nimic:l-au trimis la studiu in new-york!

 6. dan shova – nume biblic- ALELUIA!

 7. Luați-le cetățenia: au terfelit-o

Leave a Reply

Your email address will not be published.