Home / Problema Țigănească / FENOMENAL! Patrule Civile Împotriva Țiganilor la Cluj

FENOMENAL! Patrule Civile Împotriva Țiganilor la Cluj

Incorect Politic
December 11, 2019

Patrule Civile Împotriva Țiganilor

Naționaliști:

Au curățat autobuzele de cersetori, tigani si hoti de buzunare

Asociaţia Organizaţia Generală Voluntară pentru Prevenirea Faptelor Antisociale (O.G.V.P.P.F.A.) și-a mutat atenția pe fenomenul de cerșetorie din mijloacele de transport în comun din Cluj-Napoca.

Până acum, Asociația lucra în principal în Piața Avram Iancu, la slujbele religioase, unde menținea un climat de siguranță.

”În atenţia instituţiilor competente ale statului !!!

Activitatea asociaţiei O.G.V.P.P.F.A. a redus numărul de grupuri şi persoane cu instrumente (colindători), care apelează la mila călătorilor în mijloacele de transport în comun şi în jurul staţiile C.T.P. Am acționat pe liniile 30, 25, 6, 35.

Mulți dintre copiii cu acordeoane au coborât la prima staţie, câţiva au reîncercat să se urca în mijlocul de transport următor, dar şi acolo au fost întâmpinaţi de voluntarii O.G.V.P.P.F.A.

La activităţile menţionate au participat membrii voluntari O.G.V.P.P.F.A. cu nr. identificare legitimaţie, respectiv: nr.1, nr.3, nr.2, nr.15, nr.16, nr.110, nr.111, nr.112, nr.114.

Membrii voluntari ai O.G.V.P.P.F.A. sunt pregătiţi să observe, să sesizeze problemele observate sau provocările care vin din spaţiul public; direcţionându-le în vederea soluţionării acestora către instituţiile competente ale statului”, a precizat BUGA ALEXANDRU, Colonel de Poliţie în rezervă, Prim-Vicepreședintele Asociaţiei.

Patrule Civile Împotriva Țiganilor

One comment

  1. Sa actioneze si la intrarile in institutiile publice unde cersitul s-a transformat in “furat cu acte”.
    Sa-i opreasca si sa-i dea pe mana Politiei ROMANE!
    Stiim cine regizeaza si profita de bunatatea romanilor…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *