Home / Evenimente / Fă-ți timp! Pe 20 octombrie se judecă la CCR o contestație pe așa-zisa „stare de alertă”

Fă-ți timp! Pe 20 octombrie se judecă la CCR o contestație pe așa-zisa „stare de alertă”

Vlad Voicu
Incorect Politic
Octombrie 18, 2021

Fă-ți timp! Pe 20 octombrie se judecă la CCR o contestație pe așa-zisa „stare de alertă”

Fă-ți timp! Pe 20 octombrie se judecă la CCR o contestație pe așa-zisa „stare de alertă”

Via FreedomAlternative:

Pe 20 octombrie se judecă la CCR încă o contestație pe așa-zisa „stare de alertă” în baza căreia se perpetuează de 17 luni un regim dictatorial, imoral, inutil, iliberal și ilegal. Fă-ți timp cu 10 prieteni. Sau 1000. Și faceți o vizită miercuri dimineață (la 10:00) la Curtea Constituțională. Adu și un steag al României cu tine. Și o boxă, dacă ai. Crosa de golf nu-i încă necesară (dar s-o ai lustruită prin casă, totuși). Dar cel mai bine adu mai mulți prieteni.

Pe 4 noiembrie (în caz că pe 20 octombrie iese fâs) se judecă recursul la ÎCCJ la decizia Curții de Apel Cluj care a anulat ultimele 3 HG-uri ”de alertă” ale Regimului imoral, ilegitim și iliberal de la București. Aici neapărat ia-ți prietenii și mergi și salută juzii. Este esențial (indiferent cum va decide ÎCCJ) ca juzilor să li se reamintească (să sperăm că nu pentru ultima oară) că există Popor.

4 comments

 1. poate nu ati inteles:
  sedintele de judecata SUNT PUBLICE cu caracter SOLEMN!
  -accesul este PUBLIC;partea cu SOLEMN e lezata de obligativitatea mascarii,
  nu exista la noi obiceiul!
  pretentia celor prezenti TREBUIE SA FIE DE A PARTICIPA IN SALA DE JUDECATA FARA MASCA!
  -evident,mai ales judecatorii TREBUIE SA NU POARTE MASCA,
  nu e o intrunire a KKK.
  pentru amatori:CCR e in “casa poporului” arestata de SPP.

 2. dealtfel forte multe instante afirma IN MOD MINCINOS ca dau pronuntari in “sedinta publica”,probabil ca doar judecatorii in concediu pt. cresterea copilului(situatiunea dureaza totusi de aproape 2 ani) nu se fac VINOVATI
  DE BATJOCORIREA PROPRIULUI STATUT!efectiv toti s-au PATAT,nimic nu poate trece necesitatea pronuntarii in sedinta publica solemna(de atunci incep sa decurga termene),garantia justitiei drepte e data chiar de aspectul PUBLIC;ce este in dosar scris are caracter secret,daca nu stiati,DOAR CE SE VORBESTE IN INSTANTA ESTE PUBLIC-SI CONTEAZA!daca doriti sprijin chemati anturajul IN SALA DE JUDECATA!(prezenta ostentativa in afara salii de judecata poate fi considerata presiune politica,presiunea strazii!oprirea,impiedicarea participarii DORITORILOR la sedinta PUBLICA SOLEMNA DE JUDECATA ESTE FAPTA PENALA!cu alte cuvinte:instantele TREBUIE LUATE CU ASALT INAUNTRUL LOR!

 3. Dacă e proces colectiv, ceva mai bun s-ar putea face: înscrierea ca parte în proces.

 4. Vlad Voicu , pai Raed Arafat , taman ce-a declarat ca ” nu se-mpiedica in Constitutie ” iar dumneata iti faci iluzia ca , aceasta Curte Constitutzionala a Romaniei si hotararea ei vor insemna ceva pentru el ? Culmea e ca , ai faci si pe altii { aia care nu l-au citit pe maxtor } … sa spere , aiurea-n tramvai !

Leave a Reply

Your email address will not be published.