Home / Uncategorized / Experții în Egalitatea de Gen

Experții în Egalitatea de Gen

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Septembrie 22, 2017

Caleaeuropeana:

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că, până în 2020, 70% din instituțiile din România vor avea experți în egalitatea de gen.

Țineți-vă bine.

“În România, suntem pe deplin angajați în susținerea unei abordări integratoare a egalității de gen ca element-cheie pentru promovarea politicilor sensibile la problematica egalității de gen și ca un instrument puternic de protecție și sprijin pentru victimele violenței domestice“, a spus Iohannis la lansarea “Raportului comun HeForShe 10x10x10 Impact Champions”, care promovează egalitatea de șanse între bărbați și femei, primul discurs din seria celor trei pe care urmează să le susțină miercuri la ONU, alături de alocuțiunea din cadrul evenimentului organizat de România – Educația pentru Pace – și a intervenției naționale în cadrul sesiunii Adunării Generale a ONU.

El a aratat ca din 2015, cand Romania s-a alaturat initiativei HeForShe Impact Champions, s-au produs o serie de progrese semnificative in ceea ce priveste egalitatea de gen.

Cum a arătat?

Wew flăcăule…Se vede că l-a obosit politica, dă semne că nu vrea un al doilea mandat.

Omul ăsta nu are scrupule, își afirmă slugărnicia pe față, a spus-o chiar el că este slugă la americani.

 

“Decât a ruşilor, tot e mai bine aşa..”

In acest context, seful statului a mentionat unul dintre angajamentele de impact puse in practica in Romania, si anume crearea unei noi profesii – expertul in egalitatea de gen.

Acum absolvenţii facultăţii de Litere vor avea locuri de muncă în plus.

Păcat pentru McDonalds, vine competiția.

Dacă Iohannis le dă locuri de munca în instituții, experții în egalitate de gen nu vor mai trebui să lucreze în mediul solicitant al pregătirii de fast-food.

Nevoia de a implementa aceasta noua profesie a venit in urma intelegerii faptului ca numai un efort institutionalizat ar duce la schimbarea concreta si cuantificabila a mentalitatii. Am realizat faptul ca trebuie sa transformam aceasta initiativa intr-o abordare la nivelul intregului guvern”, a spus Iohannis.

Adică vor o politică de partid la nivel de stat.

Dacă nu impunem “linia progresistă a partidului” în instituțiile statului, nu ajungem din urmă occidentul.

În Suedia deja experții în egalitate de gen au raportat rezultate spectaculoase, țara fiind pe primul loc în Europa la numărul de violuri.

La câți experți au, înțelegem că dintre viol și violență domestică ei consideră violul ca fiind răul mai mic.

Retorica asta nu-i foarte solidă.

Iohannis a reamintit că din anul 2015, când România s-a alăturat inițiativei HeForShe Impact Champions, s-au produs o serie de progrese semnificative în ceea ce privește egalitatea de gen. De altfel, pe 27 septembrie 2015, șeful statului a susținut, la ONU, intervenția națională în cadrul Reuniunii mondiale a liderilor privind realizarea egalității de gen și capacitatea femeilor, acesta fiind la acel moment unul dintre cei 8 lideri mondiali semnatari ai petiției HeForShe, campanie inițiată în 2014 de UN Women.

experții în egalitate de gen

Reamintire că Iohannis este cel mai bun dintre goyim.

 

În contextul discursului de astăzi, șeful statului a menționat unul dintre angajamentele de impact puse în practică în România, și anume, crearea unei noi profesii — expertul în egalitatea de gen. Iohannis a menționat că, până în prezent, 1.100 de oameni din administrația publică locală și centrală au fost pregătiți ca specialiști în egalitatea de gen.

Pentru început 1.100 mi se pare prea puțin.

Sunt zeci de mii de absolvenți de facultate și cozile de la KFC sunt tot la fel de mari.

Ideile lui Iohannis au un caracter profund deconstrucționist.

“Până în 2020, 70% din instituțiile publice naționale și locale din România vor avea experți în egalitatea de gen“, a spus șeful statului, adăugând că în prezent se lucrează la o Nouă strategie privind promovarea egalității de gen și prevenirea și combaterea violenței domestice pentru perioada 2018-2020 și la Planul de aplicare a acesteia.

O temă tot mai puternic mediatizată, violența domestică. Cu cât ne apropiem de campania electorală o vom auzi mai des.

Apelul la feminism speră să aducă la urne o minoritate care deocamdată este indiferentă fața de viața politică.

Discriminarea implică existența unei victime.

Mereu în spatiul public se insistă pe tema discriminării și mesajul se modeleaza în jurul argumentelor  emoționale.

Presedintele Iohannis a indicat ca aceasta strategie se va concentra pe formarea unei retele nationale de experti in acest domeniu.

Se formează stânga radicală în România.

Oare experții în egalitate de gen vor fi și din servicii? Sa fie din DSS, SRI, SPP, STS, DGIA, DIM-J2, DCISM, DGIPI, DOS, ONG-uri neafiliate oficial sau dintr-o organizație care (înca) nu e publică?

Marea Adunare Feministă de la București

El a precizat ca in noiembrie va acorda inaltul sau patronaj in calitate de presedinte al Romaniei si de campion Impact HeForShe unei conferinte pe teme de antreprenoriat si capacitarea economica a femeilor, care va fi organizata la Bucuresti impreuna cu Organizatia Internationala a Francofoniei.

“Aceasta conferinta va reprezenta o oportunitate pentru 400 de femei de afaceri francofone din 80 de tari din intreaga lume de a se implica in dezbatere si de a impartasi experiente si bune practici. Ca urmare a acestui eveniment, va fi creata o retea-platforma, care sa le permita participantilor sa continue dezbaterile incepute la Bucuresti”, a indicat seful statului.

Speculez că până pe 8 martie le vine ideea organizării unui eveniment dedicat femeilor în care să le vorbească despre importanța egalității de gen prin implicarea lor în viața politică.

Sau să se prezinte public experții în egalitate de gen.

Cu siguranța la urne vor fi și femei.

Vom vedea cum le spune conștiința vremurilor să voteze.

 

Cine Nu Sare Nu Vrea Schimbare!

Va invit pe toti sa va asumati aceasta provocare, deoarece nu exista niciun sector de activitate in care o abordare integratoare a dimensiunii de gen nu este necesara! Asadar, haideti sa schimbam lucrurile impreuna!”

Se aude la fiecare protest pro-Iohannis.

Cine nu sare nu vrea schimbare!

Defapt despre ce a fost protestul de dinainte de alegeri? Mai ține cineva minte?

Tinerii au fost îndemnați să iasă la în stradă, prin intermediul rețelelor de socializare. Motivul era vag, “împotriva corupției” pentru că “corupția ucide”.

Pe stradă, protestul a căpătat un caracter vădit politic, devenind o manifestație anti-ponta, pro-iohannis.

Nu se striga împotriva tuturor partidelor politice, nu se spunea ca sunt aceiași mizerie.

Se striga împotriva PSD, împotriva Bisericii, și în pauzele dintre “Klaus, Klaus, scapă-ne de Mickey Mouse”, se mai striga “cine nu sare nu vrea schimbare”.

Cine vrea schimbare nu țopăie in mijlocul pieții ca un bolund.

Cine vrea schimbare face.

 

 

 

 

 

 

One comment

  1. Egalitate exista doar in matematica.
    Domnule Iohanis va poftim sa plecati in țara dumneavoastra impreuna cu toti non românii care au votat cu dmvs …tradatori de neam .
    Femela încă din antichitate a fost inferioară bărbatului si sa nu uitam argumentul biblic (femeia a fost creată din BĂRBAT )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *