Home / Educativ / Experimentul detectării undelor Bluetooth la cei vaccinați

Experimentul detectării undelor Bluetooth la cei vaccinați

H.P.
Incorect Politic
Ianuarie 12, 2022

http://

O experiență

Via HoratiuMP:

Pentru asta, nu trebuie să fiți vaccinat și să aveți la dispoziție un smartphone care detectează aparate cu coduri Bluetooth. Nu trebuie să purtați cu dvs. niciun ceas inteligent conectat sau căști Bluetooth. Parcați mașina într-un loc natural sau în centrul unei parcări neaglomerate, în aer liber, fără nimeni pe o rază de 40 de metri, pentru a nu polua experiența.

Începeți o primă căutare pentru noi dispozitive Bluetooth pe smartphone-ul dvs., pentru a verifica dacă nu apare nicio adresă MAC. Apoi semnalează-i unui prieten vaccinat, situat în afara perimetrului, să se apropie și să înceapă o nouă căutare pentru dispozitive Bluetooth pe smartphone-ul tău. Va apărea adresa sa MAC unică. Apoi cereți-i să se întoarcă unde era, adresa lui MAC va dispărea. Reporniți în mod regulat căutarea de îndată ce se oprește. Puteți începe de la capăt cu mai mulți vaccinați.

http://

Identitatea digitală a vaccinaților se schimbă în fiecare zi, după un algoritm specific, pentru a evita copierea acestora! Experimentul l-am repetat de multe ori cu vaccinați Pfizer și Moderna și se pare că vaccinurile rare nu returnează un cod, nici după două vaccinări, uneori anumite coduri, depistate anterior, dispar, cauza rămâne de stabilit.

O persoană vaccinată poate efectua și singură acest experiment, în aceleași condiții, doar că atunci când începe să caute dispozitive Bluetooth, codul său va apărea oriunde s-ar afla și se va schimba în fiecare zi. Cum a fost posibilă această performanță ?

Metodele moerne de miniaturizare care au dus la nanoparticule, tehnologia inteligentă a microcipurilor face posibilă producerea de cipuri de o zecime de milimetru sau mai puțin, așa cum specifică producătorul Hitachi. Dimensiunea acestor cipuri permite injectarea lor printr-un ac de seringa fara nici o problema.

Flacoanele folosite pentru vaccinare contin mai multe doze. Diluarea cipurilor în lichidul vaccinului ar duce la riscul de a aspira mai multe jetoane în același timp, ceea ce nu ar fi neapărat o problemă prin faptul că s-ar activa doar unul, prin dezactivarea și prin federarea celorlalte cipuri. Pentru a putea injecta un singur cip, probabil ar trebui să fie plasat în seringi sau ace. Dar există mulți furnizori și ar deveni dificil să păstrezi această practică în secret.

La aspirarea lichidului de vaccin, (serului vaccinal experimental) cipurile din interiorul seringii sau acului se diluează în lichid și apoi se injectează cu vaccinul în mușchi.

Cum funcționează apoi ?

Atâta timp cât microcipul rămâne în afara corpului, acesta este inactiv, dar de îndată ce este injectat în mușchi, cipul este activat prin radiofrecvență. Mulți încearcă să justifice prezența grafenului în vaccin, concentrându-se pe proprietățile sale toxice, sau pe o capacitate de inteligență digitală care ar acționa asupra fiziologiei organismului. Toxicitatea sa este recunoscută, dar ar putea fi un efect secundar la unii, necăutat de oamenii de știință care au dezvoltat vaccinul.

Proprietățile electrice ale grafenului ar putea justifica prezența acestuia. Grafenul, odată injectat în corp, ar avea proprietatea de a activa cipurile, care le-ar emite semnalul Bluetooth, generând un cod de marcare. Eliminarea treptată a grafenului, prin mecanismele naturale ale organismului, ar necesita reinjectarea regulată a grafenului, pentru a menține cip(ele) activ(e). În timpul injecțiilor multiple, în același corp se găsesc, așadar, mai multe cipuri, iar primul cip injectat trebuie deci să dezactiveze sau să federalizeze următoarele cipuri, memorând în același timp numărul de injecții, pentru a genera un singur cod per subiect inoculat.

Extermination, satanisme, puçage et contrôle. « Pourquoi imposer violemment cette vaccination inefficace ? Afin de mettre en place l’identité numérique et le contrôle total des populations. Quand la totalité des populations sera vaccinée/pucée, l’ensemble des systèmes de contrôle sera activé, à travers des lecteurs de puces discrets, placés dans tous les lieux publics, des objets connectés et tout autre système permettant de détecter les puces Bluetooth (Smartphones, télévisions, PC, tablettes, etc.). Toute personne qui ne possèdera pas de puce valide, ou en fonctionnement, sera facilement localisée. Vous serez donc considérés comme asocial ou terroriste et arrêté, afin d’être inoculé de force, après un séjour de rééducation dans un centre « citoyen »…la chasse aux non-vaccinés est lancée, ils devront céder, de gré ou de force, afin que ce vaste plan de contrôle des populations se mette en place. » NDLR : 51% des Français veulent persécuter…

Are rețeaua 5G un rol în toată această experiență ?!?

Nu suntem, probabil, decât la un început de drum, sau o experiență care nimeni nu știe cum va evolua. Nici măcar cei care o practică, pentru că va depinde foarte mult de reacțiile și comportamentul pe termen scurt și mediu al celor care participă la această experiență.

4 comments

 1. Parintii mei sunt amandoi vaccinati cu J&J si ii pot detecta pe Bluetooth. Deci si J&J e verificat.

 2. https://en.wikichip.org/wiki/7_nm_lithography_process

  Zice că într-un pătrățel cu latura de 0.1 mm încap vreo 2 de milioane de tranzistori, suficient pentru un procesor și câteva zeci de kiloocteți de RAM, dar unde e restul? Cipurile care se implantează sunt mult mai mari, au o bobină care generează curent sub acțiunea unui câmp electromagnetic și o cutiuță de sticlă. Am discutat de curând cu cineva care și-a făcut o teză de doctorat tocmai despre cipuri din astea RFID, știu și unde e teza dar nu dau adresa, din motive evidente. Bobina are 28 de spire și pasul de 55 de micrometri iar cutiuța de sticlă are lungimea de 6 mm și diametrul de 1 mm.

  În orice caz, sunt sigur că pe cipurile din vaccin rulează sistemul de operare GNU/Linux însoțit strict de programe libere inclusiv BIOSul, că altfel Richard Stallman n-ar fi acceptat în nici un caz să-i fie injectate. Eu însă tot nu le vreau. Am văzut însă că mai scrie și prostii la el pe sait, ca de exemplu:

  https://stallman.org/archives//2021-nov-feb.html

  “Abortion pills […] The US must allow people to get these pills without a prescription, by mail”

  Nu cred că e nevoie să comentez. I-am trimis un email, dar nuș ce să zic, că la ultimele 30 de mesaje nu mi-a mai răspuns…

 3. Sa fac ceva pe vaccinurile lor NU MA VACCINEZ OPUN REZISTENTA 100% VACCINATI-L PE ARAHAT CRIMINALUL ALA ISLAMIZAT SIRIAN SI DAJAN.

 4. “Haideti ca am elucidat si treaba cu bluetooth si intepatii. Mi-a zis cineva acum ceva vreme, dar eu nu am luat in seama. Si am facut cu propriul telefon proba, normal ca n-a mers. Omul mi-a spus ca detectarea aia cu bluetooth a sarmanilor oameni injectati nu se mai poate decat de pe dispozitive huawei…s-au pe orice dispozitiv dar nu cu blth propriu, ci cu o aplicatie data jos, speciala pt blth. Aceasta scaneaza absolut tot…la o distanta de 50m si chiar si mai mult.

  Zis si facut. Si intr-adevar se confirma! Probabil sunt mai multe aplicatii, alta de ex iti expune userul doar ca “unknown name”, fara a-ti mai da vreo data tehnica de identificare, asa cum aparea in clipurile pe care le stim. Insa cea recomandata catre mine e o aplicatie care expune tot. Apar toate acele grupuri de 2 caractere -cifre sau litere, cu cate “:” inserate.

  aplicatia este
  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.findmybluetooth.headset.headphones.devices

  mai aveam 2 telefoane mai vechi huawei prin casa, acestea fiind evident cu pachetul google in soft si… nu arata nimic, decat dispozitivele “comune”, nu si altceva. Cred ca referirea la huawei era despre dispozitivele mai recente, care nu mai au contract cu google… si nu au mai putut fi manipulate la blth telefonului.

  Asadar, am dat pe aplicatia nou instalata si mi-au gasit mai multi “useri” cu acele coduri ciudate, care nu indica niciun dispozitiv, ci doar eventual oameni. Am gasit dupa cateva momente 4-5, apoi daca am stat peste 1 min, mi-a gasit vreo 18-19…

  Verificati si voi. Doamne ajuta!”Marius T

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *