Home / Actualitate / Europa Occidentală va Deveni in 20 De Ani o Regiune Islamică

Europa Occidentală va Deveni in 20 De Ani o Regiune Islamică

Mortuz
Incorect Politic
Aprilie 17, 2018

Europa Occidentală va Deveni in 20 De Ani o Regiune Islamică

Erdogan şi oamenii lui au dreptate (link1) (link2).

Solidaritateeuropeană:

Europa de Vest va fi în curând islamică şi nu trebuie să fii mare filozof pentru a înţelege acest lucru, ci numai să ai ochii, urechile şi raţiunea deschise către ceea ce se întâmplă în lume.

Faptul că Europa Occidentală va deveni, în scurt timp, maxim 20 de ani, o regiune islamică, este astăzi o certitudine: modificările dramatice ale stucturii populaţiei, poziţia aparatului de stat-elite-media în raport cu localnicii şi migratorii şi îndoctrinarea masivă a tinerilor cu ideologia nihilistă autodistructivă bazată pe vină de a fi alb, ura pentru albi, şi necesitatea înlocuirii civilizaţiei creşține „supremaciste”, sunt liniile de forţă ale acestui proces.

Scriu despre acest subiect de peste 4 ani şi, dacă la început, eram privit nu neîncredere, chiar cu suspectarea alergatului după senzaţional, tot ceea ce s-a întâmplat după 2013-14 a confirmat deducţiile şi previziunile mele. În acelaşi timp, din studierea fenomenelor şi evenimentelor, la rândul meu am adus unele retuşuri ipotezelor, concluziilor şi afirmaţiilor iniţiale, cum ar fi, de exemplu, celor privind declanşarea actelor teroriste împotriva populaţiei occidentale de către jidadişti: de fapt, după cum a devenit foarte clar între timp, organizarea acestora ţine de structurile serviciilor secrete şi militare locale, după tiparul operaţiunilor „steag fals” (vezi precedentele de acest tip din Europa, de exemplu cele grupate sub denumirea generică „Operaţiunea Gladio”.

Am să fiu sincer cu voi, iscăm să facem parte forțați la un război civil în întregul continent dacă se tot continuă planul de înlocuire. Fiecare semen care v-a fost alături din tinerețe va dispărea în viitor, pământurile lor fiind cucerite de jihadiști de lumea a treia.

Noi tot zicem că n-o să se întâmple în țară, dar în loc să luăm exemplul celorlalte țări est-europene și să ne mobilizăm, guvernul nostru ne împinge mai mult în groapa asta fără fund a Occidentului.

Pentru cât timp vom mai lenevi până vor începe minoritățile să reprezinte o amenințare pentru noi?

Bate ceasul sorții, dragi români.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *