Home / Actualitate / Despre Ziua de Naștere a lui Marx și Ipocrizia U.E.

Despre Ziua de Naștere a lui Marx și Ipocrizia U.E.

Mortuz
Incorect Politic
Aprilie 16, 2018

Jean-Claude Juncker a decis să meargă la inaugurarea statuii lui Karl Marx, în Trier, festivitate organizată de primărie la 200 de ani de la nașterea lui. Motivând că a fost important în istorie și a schimbat soarta Europei.

Săptămâna trecută s-au împlinit 5 ani de la moartea Margaretei Thatcher și în tot acest timp absolut nici un birocrat european nu s-a gândit să ridice vreo statuie în cinstea ei. Una mai mică, așa, câtuși de puțîn, într-un colț de Parlament European măcar undeva.

Au încercat niște oameni prin Westminster să facă asta, în particular, pe banii și în orășelul lor, dar consiliul local (plin de marxiști inclusiv azi) le-a interzis lucrul ăsta, le-a spus că le dă amendă.

Marx e ok, e predat prin universități, e un model de urmat. Thatcher nu. Și lumea încă se miră când vede ce generație de imbecili spălați pe creier de SNSPA avem la televiziuni, în ziare, de ce apar gășculițe marxiste ce impun mizeria lor socialistă și patologia lor corectă politic în orice domeniu, oriunde te-ai uita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *