Home / Educativ / Eugen Delcea – Ce este criza Coronavirus si ce se urmărește?

Eugen Delcea – Ce este criza Coronavirus si ce se urmărește?

Alexandru Sicleru
Incorect Politic
Aprilie 30, 2021

  Eugen Delcea - Ce este criza Coronavirus si ce se urmărește

    CORONAVIRUS

    INFO 

    PANDEMIE

 

      Despre  CORONAVIRUS s-au scris multe si se vor mai scrie multe, printre care si multe minciuni, pe care Oculta Mondiala le vrea adevaruri.  S-a spus peste tot in lume, prin intermediul mass-mediei mincinoase ca, China ar fi cauza declansarii coronavirusului. Trebuie spus din start ca: China a creditat  SUA cu peste 5000 de miliarde dolari si nu are nici un interes sa falimenteze SUA. O sa vedem din cuprinsul acestui articol, ca nu China este autoarea coronavirusului. Timpul scurs pana acum , ne da voie sa tragem niste concluzii, concluzii pe care scriitorul Eugen Delcea ni le ofera mai jos:

“Coronavirus  face si el parte din ofensiva Ocultei impotriva Omenirii inceputa odata cu Lovilutia europeana din 1989,  dupa ce, pe 14 iulie(1989), iudeo-masonul de grad 33 Mitterrand a serbat cu mare fast 200 de ani de la criminala Lovilutie franceza prin care evreii au dobandit prima “ impamantenire” din istorie.

Ce a urmat(adica dupa 1989) se stie foarte bine  si i-a avut la baza pe iudaicii Bush(Sr. si Jr), Gorbaciov, Papa Ioan Paul II(Katz), Soros(agent Rothschild), Mitterrand, Kohl, Eltan: lovilutiile din Europa de Est, bombardarea Irakului, disolutia provocata a URSS, colapsarea  economica a Rusiei(datorata lui Soros si “specialistilor “iudaici in privatizarea urgent-dezastruoasa) si aparitia pleiadei de miliardari evrei promovati de Eltan, divizarea Cehoslovaciei, subjugarea iudaica a “lagarului” socialist si dominion- area Americana(dupa bombardarea si disolutia Jugoslaviei, cu aparitia statului Kosovo), cedarea suveranitatii si catre UE, distrugerea Gemenilor(11.09.01) si atacul generalizat la drepturile cetatenesti, ocuparea Irakului(Saddam – agent CIA) si Libiei(Gaddafi – agent MI6 si CIA),razboiul interminabil din Afganistan(bogata in resurse), “primavara araba” etc.

Din 2008, s-a intrat intr-o alta etapa, cea a testarilor pentru faza finala. Planul este divers si s-au aruncat pe “piata” diverse “Agende”asa-zis ecologice(criminale!), planul mixajului rasial cu mahomedani(planul Kalergi)  dar si tinta ramanerii doar a 500 milioane locuitori pe Terra. Grav si elocvent pentru subordonare este ca ONU   a avizat toate aceste proiecte totalitare!!!

     “Tinta 500”nu este o diversiune, ci unul din scopurile finale!

Scopul terminus este dominatia finala de catre o “Elita” iudaica, iar aceasta nu poate face fata de 7 miliarde de locuitori extrem de diversi  ori …prea ganditori….

De ce oare doar 500 milioane? Nu sunt prea putini? Nu!!

Dr.Subhash Kak, un professor de inginerie a computerelor de la Universitatea din Oklahoma, avertizeaza ca inteligenta artificiala si robotii vor provoca o “ epidemie” de sinucideri pe planeta noastra.

   Asta,deoarece majoritatea oamenilor vor ramane fara locuri de munca, dupa ce vor fi inlocuiti cu masini mai pricepute si cu costuri de operare mici.

Kak a spus ca Omenirea va intra intr-o “ distopie “a somajului, in care doar 500 de milioane de locuri de munca vor mai fi disponibile in lume. In acest moment, populatia  planetei este de 7,6 miliarde.

        Potrivit lui, vehiculele autonome vor lasa o treime din populatia planetei fara loc de munca.A stfel, numarul celor care vor consuma alcool, droguri si vor intra in depresie va creste accelerat.

Primele joburi care vor disparea vor fi cele ale soferilor, deoarece acestia vor fi inlocuiti in curand de sistemele autopilot de pe masini, potrivit lui Elon Musk.

Un asemenea somaj imens, daca se produce si pe termen scurt, poate crea probleme imense statelor, mai intai celor dezvoltate, in care vor fi implementate noile tehnologii.”

In ultimii ani se discuta de venirea unor crize , cum ar fi celei a apei si a hranei. Se pune problema urmatoare: ce s-ar intampla daca sursele de apa(in primul rand)  si de hrana in unele tari(sau pe continent, Africa) s-ar reduce dramatic ori ar disparea!!!

     Aici trebuie sa spunem ca cele mai judicioase retele hidrografice din lume le au Franta si Romania. Intelegem deci, agresiunea economica asupra Romaniei, sursele de apa fiind strategice pentru intretinerea unui popor.

“Oculta are tehnologia pentru a crea un razboi mondial al apei dar acesta poate deveni incontrolabil. Pentru ca a mai avut miscari care s-au intors impotriva ei( de ex. Internetul),  Oculta prefera vaccinarile, pe care le poate controla prin slugi.

    Gratie unor americani curajosi,  Omenirea a aflat intentia Ocultei de a ne controla prin implantarea de microcipuri cu scopuri diverse: supraveghere, control financiar, mental si al sanatatii, moartea sociala si chiar fizica, cu ajutorul satelitilor.

Trebuia gasita o alta metoda, pentru a le implanta ocolind impotrivirea “ mancatorilor inutili”(asa caracteriza evreul H. Kissinger pe goymi) sau chiar pentru a le provoca decesul “ fara vina”. Evident vaccinarea, Kissinger o mai promovase, in America Latina, in anii ’60.

Stiinta criminala  a evoluat, de peste 15 ani microcipurile pot fi implantate prin vaccinare(primii cobai, animalele)iar satelitii ii pot activa in scopurile amintite. Astfel, Omenirea poate fi decimata selectiv…

Acum exista sistemul de recunoastere faciala(inventat de un roman nenorocit!) si, fiti siguri, si a microcipului fiecaruia!

 Din 2008, s-a intrat in etapa testarilor. S-a inceput cu o criza mondiala provocata mediatic. Scopul: finantarea bugetara a unor banci iudaice. S-a testat reactia mondiala la o criza economica/bancara.

A urmat testarea omenirii si a organelor de ordine la o revolta mondiala generalizata, in 2011. Evident provocata si coordonata global, dovada modul identic de manifestare.

Cei din Oculta nu au aratat un IQ prea ridicat, dandu-se de gol si provocandu-i pe americani, multi afland atunci de Oculta…Habar nu aveau ca FED nu e o Banca Nationala, ci una din Bancile iudaice!

A urmat testarea pandemiilor. A eficientei biologice a virusilor, a reactiei globale la propaganda si mortalitate(populatie si institutii). Cei doi vectori au fost principali in teste dar s-au urmarit si efecte economice, sociale  si politice, in sine si pentru studiu.

Fireste, s-a inceput cu atacul la animale:vite, porci aviare.

Trebuie sa facem o paranteza, fiindca   sunt cateva idei care trebuie lamurite. Nu erau virusii anti-umani pregatiti? Cand  ai creat E-bola si SIDA ca Armata Americana, cand ai deja antidotul la SARS(Tamiflu),ca secretar al apararii(iudaicul Donald Rumsfeld), evident ca Armata Americană are in stoc multe pandemii(arme biologice) din care Oculta trebuie doar sa aleaga, functie de scopurile urmarite…

O noua dovada de IQ redus: oferirea antidotului Tamiflu  cand pandemia parea la apogeu si acuzatia americana ca toate pandemiile ar fi inceput in China, desi ziaristi arondati Ocultei au demonstrat ca primele cazuri fusesera inregistrate in SUA.

     Inclusiv in cazul Coronavirus! Acesta ar fi…coroana virusilor, o alta idiotenie( de marketing) ce arata sursa. Desi , el a fost descoperit  inca din 1964, cand actiona pe animale…

Oculta iudaica detine sau controleaza mijloacele media cele mai importante din lume iar prin ele influenteaza (direct sau prin mimetism de prosti sau de suflete slugi) mass- media, site-uri, bloggeri si internauti din toate tarile globului.

   In realitate, se pare ca si acest virus “coroana”a facut primele victim  in SUA si a fost “ plantat” in China de militarii americani:

*(…)prin publicarea unui material video, Robert Redfield declara ca unele cazuri de deces din SUA, dinaintea pandemiei coronavirusului, ar fi fost cauzate, de fapt,  de corona virus.

(…)tragicul virus ar fi ajuns laWuhan cu ocazia Jocurilor Militare Mondiale, care au avut loc in luna octombrie a anului 2019.

(…)in timpul Jocurilor Militare Mondiale, mai multi reprezentanti din SUA au fost spitalizati cu (…) pneumonie rara*.

      Pierderile suportate de China – peste 200 miliarde dolari.

     Straniu: 20.000 de militari americani debarca deja pe 7 aeroporturi europene (cu armamentul aferent) pentru aplicatia(cu 35.000 militari) programata pentru aprilie 2020, Euro Defender 20!!!

In 18.03.20, presa raporta ca Italia inregistra peste 35.000 de cazuri, iar 2978 de pacienti au decedat, iar in China au decedat 3241 de personae, insa au fost inregistrate 81.102 cazuri. La nivel global, s-au inregistrat 212.616  oameni infectati cu coronavirus.

Dintre acestia, s-au vindecat peste 86.000 si s-au inregistrat 8727 de decese. Din care, 6219 in China si Italia.( Toate aceste date sunt inregistrate la nivelul zilelor 18/19.03.20)

In China, pentru ca epidemia a fost depistatadin

decembrie 2019 si intr-un oras(Wuhan) cu 11 milioane locuitori, in Italia pentru ca afost tratata inconstient, in stil latin specific iar populatia este cea mai imbatranita dupa Japonia.”

…………………………………………………………….

Aici trebuie spus ca, foarte multi(daca nu majoritatea) au murit din cauza celorlalte boli(comorbiditati) si au fost incadrati ca decedand de coronavirus. De altfel, un roman asistent medical in Italia scria pe un site de sport ca”toti erau de peste 70 de ani si deja terminati cand ajungeau la noi”. Acelasi lucru s-a petrecut si in Romania, in cazul SARS, ca sa se confirme alarmismele Ocultei prin OMS. Exista dovezi din toata lumea ca nu au murit copii, ca acestia sunt doar purtatori imuni. In toata lumea s-a declansat isteria si s-au luat masuri extreme:sportul si economiile paralizate ,izolarea totala etc, etc. Dar sa vedem scopurile pentru care s-a declansat aceasta “ pandemie”. Dl. Delcea ni le arata mai jos:

 • test pentru o pandemie decisiva(populatie, state);
 • monitorizarea totala, in felul asta “pandemia”fiind motivatia;
 • indatorarea statelor la Marea Finanta prin acoperirea pagubelor private(cetateni, firme, etc), rezultate din blocarea activitatii;
 • falimentarea firmelor mici si a cetatenilor;
 • izolarea si desocializarea oamenilor(uniti sunt periculosi!);
 • crearea neincrederii generale(in semeni, marfa, etc)si a nesigurantei zilei de maine;
 • eliminarea banilor fizici, care asigura independenta oamenilor(propaganda pentru platile virtuale este foarte agresiva!);
 • crearea premiselor pentru o criza economica mondiala;
 • generalizarea bratarilor electronice, ca un prim pas spre microcipul(nanocipul) subcutanat; senatorul PMP Lucian Iliescu deja a cerut acest lucru Ministerului de Interne in 18.03.20.

 

Cel mai mare pericol si important scop al Ocultei este insa altul: dupa atatea pandemii “ratate”, vom fi ca in povestea cu Ionica si lupul sau ca cei de pe “Titanic” – vom petrece nepasatori cand Marea Pandemie ne va lovi!!! Nu se va intampla mai devreme de 2-3 ani. E nevoie de acumularea informatiilor, de analize si de pregatiri vaste, pentru a nu da gres.

Daca alte metode nu vor aduce subordonarea generala sau vaccinarea globala, Omenirea va fi lasata sa uite de teama pandemiilor, sa constituie mase mari si va fi lovita de un virus mai parsiv. Unul cu o perioada de incubatie mai lunga si imprastiere mult mai rapida si nedepistata, dandu-se iar vina pe cei nedoriti: chinezi, arabi, etc.

 

Armata Americana are o experienta de 100 de ani in astfel de arme biologice iar cei alesi(la propriu) vor fi avertizati sau imunizati din timp. Ca presedintele American infestat in 1919 si singurul din lume insanatosit dupa ciuma cu 100 milioane de morti. “De vina” este … antidotul!

 

In nici un caz nu ne va salava “samariteanul” Bill Gates care s-a jurat ca va investi 200 milioane dolari in eradicarea  pandemiilor, pentru ca iata ce declara in urma cu cativa ani:

*(…)daca am face o treaba foarte eficienta cu noile vaccinuri, cu asistenta medicala, cu serviciile de sanatate si control al reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar 15%!*, adica Bill Gates spune pervers ca, daca am face vaccinuri peste vaccinuri, am reduce asistenta medicala a populatiei si am controla  natalitatea  prin avorturi, asa am putea reduce populatia omenirii.

 

In cartea sa”Coronavirus.Info. Pandemie”, scriitorul Eugen Delcea arata ca bacteriile si virusurile sunt arme de nimicire  in masa, inca din preistorie!

 

“Pandemia Covid 19” face parte din actiunile Ocultei stabilite in 1985 pentru cucerirea puterii globale, visata de peste 2000 de ani. Se dovedeste din nou ca, in pofida surselor financiare immense si a “ papusilor” plasate in cele mai mai mari functii, la nivel mondial si national, Oculta nu este perfecta, ba dimpotriva a demonstrat  naivitate si chiar prostie, specifica suficientei celui ajuns care isi alege colaboratorii dintre scursurile societatilor! Sa vedem ce spune in continuare dl. Delcea:

 

**”Custozii” care ii dirijeaza, dupa ce au redus in mod direct Omenirea pamanteana…, au dovedit o incredere mai mult decat naiva in niste decrepiti investiti cu conducerea oculta a Terrei iar acestia s-au facut din nou de ras in fata stapanilor cu coada sau cenusii…<trebuie spus aici ca prin “stapanii cu coada” se inteleg reptilienii  – civilizatie pe baza de sulf – iar prin cenusii se inteleg “ omuletii cenusii” – civilizatie pe baza de siliciu>

      “Pandemia” COVID 19 a fost si inca este o succesiune totala de cretinisme, de la un capat la altul!! Ea este o continuare a altor cretinisme non-stop, din anii ’70 incoace… Cretinisme in fata “ stapanilor” si in favoarea Omenirii.

        Pentru a le intelege trebuie sa stim mai intai scopul tuturor actiunilor. SCOPUL FINAL:puterea completa si totala asupra Omenirii, a Custozilor, prin intermediul unor “papusi” terestre. Conform Legii Universale a Non-Interventiei, nu au voie sa se implice in evolutia civilizatiei unor planete, deoarece intreaga lor rasa va fi exterminata!

SCOPURI INTERMEDIARE:

 1. Custozii nu s-au implicat in ce se intampla pe Terra(in mod direct);
 2. Omenirea CARBONICA(666 reprezinta semnificatia elementului de baza al vietii; atomul de carbon are 6 electroni, 6 neutroni, 6 protoni; Oculta demonizeaza  prin 666 creatia lui Dzeu – OMUL), este o Creatie agresiva(asa se vrea a fi definita) care poate “ infecta” intreg Universul, deci Viata Carbonica este un experiment nereusit;
 3. Reducerea Omenirii la 500 milioane locuitori “alesi”; metode in decursul timpului: razboaie(popoarele migratoare contra arienilor creati de pleiadeenii Creatori de Omeniri pasnice),catastrofe “naturale”(corpuri ceresti dirijate, vulcani reactivati, cutremure provocate, “Potopul” etc); virusuri si pandemii provocate; boli noi prin frecvente, psihice etc.
 4. “Cainii” Custozilor sa aiba un “os de ros” timp de milenii :visul de a devenii stapanii planetei, printr-o religie;
 5. Posedarea avutiilor Terrei prin intermediul slugilor;
 6. Ocuparea functiilor esentiale ale planetei prin slugi;
 7. Atragerea unor slugi ale slugilor(prin masonerie, coruptie);
 8. Desfiintarea monarhiei ereditare si a Bisericii Ortodoxe lasate de pleiadeeni;
 9. Crearea unor organisme suprastatale, care sa duca la desfiintarea  nationalismului si a statelor si sa asigure realizarea planurilor la nivel mondial;
 10. Conducerea intregii planete prin slugi ocultate;
 11. Crearea unor pericole si catastrofe mondiale(economice,”naturale”,”pandemice” etc.) care sa duca la crearea unui Guvern Mondial.

Lista este in ordinea importantei descendente.

Epidemii si pandemii exista din preistorie.  Organismul uman si sistemul sau imunitar sunt PERFECTE pentru momentul Creatiei. Mai mult, sistemul imunitar al Omului a dovedit ca se descurca si in cazul unor “ agresori” inexistenti in “program”.

IN CONCLUZIE, VIRUSURILE CARE L-AU “ DAT PESTE CAP” PENTRU UN TIMP ERAU CREATE DE UNII CARE II STIAU FOARTE BINE MODUL DE FUNCTIONARE SI DE “LUPTA”! ET sau pamanteni instruiti…**

 

BIBLIOGRAFIE

 

 • INFO. PANDEMIE – Eugen Delcea
 • MAREA TRADARE A ROMANIEI, vol. VII – Eugen Delcea
 • SECRETELE TERREI, vol. I-IV – Eugen Delcea

 

 

 

 

8 comments

 1. dupa intrarea in Nato armata romana a fost fortata sa desfiinteze arma de razboi bacteriologic

 2. Radio Davos “next pandemic is around the corner”
  https://telegra.ph/Profetii-de-la-Davos-Summitul-despre-guvernarea-tehnocratica-globala-GTGS–2021-04-25

  N.J. Rothschild “urmatoarea criza o sa fie fulgeratoare”

  Merkel fiica lui Hitler
  https://www.hltv.org/forums/threads/1514281/merkel-hitlers-daugther-confirmed

 3. “China a creditat SUA cu peste 5000 de miliarde dolari si nu are nici un interes sa falimenteze SUA.”
  -puteti sa mai subliniati de 3 ori:dollaru e MADE IN USA!
  (chinezii le mai dau ceva gratis,ca la drogati,doza fatala).
  -mai bine comentati ca ceausescu s-a lepadat de creditori-iarasi,gresala comunista fatala(nu a vrut sa fie la comun cu creditorii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

 4. Cornel-Dan NICULAE

  Îl vorbeşte de rău dl. Eugen Delcea în cartea a doua din „Bibliografia“ acestui articol („Marea Trădare a României“, vol.VII, publicată relativ recent) pe jurnalistul decedat Marius Albin Marinescu, directorul publicaţiei „Justiţiarul“? Întreb pentru că am găsit în cuprinsul acestei cărţii două capitole: primul «”Justiţiarul” – un ziarist respectat. Şi de Iliescu!», urmat apoi de «Cine mi-a dorit moartea a murit. Repede!» (voi verifica în câteva zile, punctul de vânzare carte din Bucureşti fiind închis până după Paşte). Mă gândesc că dl. Delcea a rămas supărat pentru un articol preluat în Justiţiarul în 2017, în care nu este prezentat elogiativ, intitulat „Falsificarea culturii identitare – obiceiuri, tradiţii şi originea limbii române“ (postat la https://www.justitiarul.press/11705-2/) Ar fi păcat! Şi uluitor! Şi îmi cer scuze dacă mă înşel. Chiar sper să mă înşel.

 5. Deschideti acest link si la minutul 24 si 48 de scunde incepe scena cand James Bond este « vaccinat » cu NanoCIPul pentru a fi monitorizat oriunde pe glob :
  https://vezionline.net/spectre-2015.html 28 minute si 48 secunde
  Nanotehnologia exista si nu este SF, dar putini oameni stiu ce inseamna.
  Specialistii rusi au facut autopsie cadavrelor celor morti de « Covid » si au gasit sange inchegat in vene.
  Concluzia lor a fost ca NU EXISTA NICIUN VIRUS !!!
  Sub influenta microundelor 5G care sunt asemeni microundelor din cuptoarele cu microunde, dar cu frecventa de 125 de ori mai mare, sangele se incheaga in vene si nu mai transposrta oxigen in organism si la creier, si oamenii mor.
  Toata mascarada cu Pandemogolania are ca scop isterizarea populatiilor pentru a cere vaccinul salvator, fara sa stie ca cer sa li se implanteze CIPul Nanometric 666.
  Pentru ca satanistii pot monitoriza si parametrii bio ei pot oricand apasa pe DELETE si omul vaccinat moare instantaneu.
  https://vezionline.net/spectre-2015.html la min 24 si 48 sec.TREZIREA !!! DISTRIBUITI sa se afle ADEVARUL !!!

 6. Radiatiile cuptorului cu microunde, interzis in Rusia din ’72 pentru ca emite si radiatii X, are o frecventa de 2,4 GHz. Mancarea se incalzeste pentru ca moleculelele de apa din orice aliment sunt supuse acestui flux electromagnetic. Telefonia 4 G pe care o folosim functioneaza cu 6 GHz, dar telefonul are cativa watzi fata de cuptorul cu microunde care are 1400 w.
  Tehnologia 5G are o plaja de frecvente cuprinsa intre 70 Ghz si 300 GHz, de 125 de ori mai mare.
  Pasarilemoarte gasite pe strazile din Atena fiind mici au fiert la propriu sub influenta acestor radiatii.
  Curtea Suprema a SUA le-a interzis reptilienilor Bill Gates, Faucci si Soros sa continue vaccinarea universala si unele tari au intrerupt-o, dar pentru ca exista un embargo informational in toata Europa, se fac a nu sti de hotararea CS a SUA si vaccineaza idiotii in continuare.
  https://1scandal.com/etats-unis-la-cour-supreme-annule-la-vaccination-universelle/
  https://www.youtube.com/watch?v=TNjjOaP1COo
  https://www.incorectpolitic.com/o-mare-victorie-pentru-omenire-si-libertate-curtea-suprema-a-statelor-unite-a-anulat-vaccinarea-universala-pe-care-o-preconiza-banda-lui-bill-gates-si-a-celorlalti-talhari-mondialisti/
  Deschideti acest link si la minutul 24 si 48 de scunde incepe scena cand James Bond este « vaccinat » cu NanoCIPul pentru a fi monitorizat oriunde pe glob :
  https://vezionline.net/spectre-2015.html 28 minute si 48 secunde
  Nanotehnologia exista si nu este SF, dar putini oameni stiu ce inseamna.
  Specialistii rusi au facut autopsie cadavrelor celor morti de « Covid » si au gasit sange inchegat in vene.
  Concluzia lor a fost ca NU EXISTA NICIUN VIRUS !!!
  Sub influenta microundelor 5G care sunt asemeni microundelor din cuptoarele cu microunde sangele se incheaga in vene si nu mai transposrta oxigen in organism si la creier, si oamenii mor.
  Toata mascarada cu Pandemogolania are ca scop isterizarea populatiilor pentru a cere vaccinul salvator, fara sa stie ca cer sa li se implanteze CIPul Nanometric 666.Pentru ca satanistii pot monitoriza si parametrii bio ei pot oricand apasa pe DELETE si omul vaccinat moare instantaneu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.