Home / Actualitate / Emil Boc Vrea 5G și Distopie Tehnologică

Emil Boc Vrea 5G și Distopie Tehnologică

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
September 30, 2019

Emil Boc Vrea 5G

Emil Boc, fostul prim ministru al României și actualul primar al Clujului civilizat face declarații halucinante despre 5G.

ActiveNews:

România nu are timp să aștepte mai mulți ani până se va afla dacă tehnologia de internet 5G afectează sănătatea oamenilor, iar Guvernul trebuie să opereze cât mai rapid introducerea tehnologiei de internet 5G în România, a declarat, joi, fostul premier Emil Boc, în prezent primarul Clujului, informează Agerpres.

Care e raționamentul lui Boc pentru care merită să îți riști sănătatea implementând o tehnologie posibil nocivă pentru populație?

Primarul Clujului a prezentat implementarea tehnologiei 5G drept al treilea pilon al strategiei administrației sale de transformare a Clujului într-un oraș „smart” și s-a declarat un susținător „fără echivoc” al acestei tehnologii.

„Sper ca Guvernul, domnule ministru (către reprezentantul Ministerului Comunicațiilor, n.red.), să opereze cât mai repede cu putință acest lucru, din partea administrației locale pe care o reprezint aveți toată deschiderea, la Cluj la Florești a fost și primul loc unde s-a testat 5G, și știu dificultățile, știu unele păreri pe care le ascultăm, le respectăm, dar atât timp cât gradul de radiații, așa cum a fost măsurat, este sub cel permis de lege, a aștepta să vedem dacă în 2028 va avea sau nu un impact pentru sănătate, așa cum spun unii, cred că este greu de așteptat, și dacă nu ne vom mișca repede, oricum Asia și America se mișcă deja foarte repede, și dacă noi în Europa vom sta să filozofăm mai mulți ani vom pierde competiția cu viitorul“, a transmis Emil Boc în cadrul Smart Transformation Forum 2019.

Deci dacă nu ne otrăvim pierdem competiția cu viitorul. Suntem în lumea clovnilor.

Emil Boc Vrea 5G

Pe același raționament de ce mai testăm medicamente pe animale sau pe voluntari? Cum se produce un nou medicament ar trebui vândut rapid poporului, altfel se pierde timp și viitorul întârzie să apară.

Progresul este noul vițel de aur în fața căruia trebuie să ne închinăm și, dacă trebuie, să ne sacrificăm.

Este fantastic faptul că Boc are în continuare voturile clujenilor.

Totodată, primarul Clujului visează la o revoluție medicală datorată tehnologiei 5G, declarându-se entuziasmat de posibilitatea supravegherii de acasă a pacienților bolnavi, cu scopul reducerii costurilor din sistemul de sănătate.

„Apropo de 5G, ați văzut știrea cu ceasul acela smart care a salvat viața unui om care a căzut în prăpastie. Acesta va fi și viitorul lui 5G, când dispozitivele noastre vor fi conectate la sistemul de salvare, la urgențe, și dacă ai un infarct, ai o problemă, imediat îți alertează și familia și sistemul de urgență. Pentru sistemul medical va fi o revoluție dramatică, operațiile cu roboți, de la distanță, supravegherea de acasă a pacienților ca să reduci costurile medicale, sunt lucruri care cu siguranță se vor întâmpla”, a apreciat Emil Boc.

Supraveghere de acasă a pacienților bolnavi. Supraveghere constantă prin dispozitive smart, acesta este viitorul spre care alergăm într-o olimpiadă internațională.

Cine reușește să implementeze distopia tehnologică va câștiga “competiția cu viitorul”.

Emil Boc Vrea 5GCoasa este 5G, iarba sunt clujenii.

Deci este vorba de progres. Același progres în numele căruia bestiile bolșevice au ucis zeci de milioane de oameni.

Totuși unele țări occidentale pe care le percepem ca fiind civilizate nu se grăbesc să răspundă progresului global, care bate la ușă.

Reamintim că, deși Elveția a fost printre primele țări în care s-a implementat tehnologia 5G, mii de elvețieni au protestat, recent, cerând blocarea implementării internetului 5G. Totodată, a fost inițiată o strângere de semnături pentru organizarea unui referendum pentru anularea introducerii acestei tehnologii, după cum a informat ActiveNews la vremea respectivă.

Federația Doctorilor Elvețieni a atras și ea atenția asupra folosirii tehnologiei 5G, afirmând că „atâta vreme cât nu există nicio dovadă științifică asupra lipsei de impact asupra sănătății a creșterii nivelului de radiații, trebuie să existe reținere în a face acest pas”.

Pe lângă Elveția, în Bruxelles s-a interzis impelmentarea 5G tocmai din cauza riscurilor pentru sănătate.

Lui Emil Boc nu-i pasă.

El vrea progres cu orice preț.

5 comments

 1. Emil Boc e un prost fara masura, un imbecil chiar, care nu vede decat bani si ar da-o si pe mama sa la un bordel daca ar scoate bani din asta.
  Desi sunt studii facute si o documentatie vasta despre 5G, prostii din Guvern aserviti puterilor straine sunt orbi sau mai bine zis, fac pe orbii si nu tin cont de aceste dovezi.

  • Bine l-ați descris pe cretinoidul ăsta! Subscriu! E un monument de prostie, are rahat in loc de creier si când deschide gura împuțește totul in jur. Ăstia ca el fac umbră pământului degeaba. Dar iată, că Dumnezeul Iubire încă îi rabdă pe nemernicii și netrebnicii ca el, de care e plină țara.

 2. Emil Boc nu este nici medic nici om de stiinta, deci habar nu are despre sanatate sau stiinta. E total paralele cu tehnologia 5G si cu sanatatea.
  Este in schimb (probabil) politician smecher, care e preocupat un primul rand de averea sa si nu de interesul populatiei, asa cum vrea el sa se creada.
  Este si foarte abil in ai pacali pe clujeni ca le vrea binele.

 3. Ganditi-va ca acest obedient, spalat pe creier, a fost prim-ministrul Romaniei! Fara nici o analiza a riscurilor implementarii tehnologiei 5G, el vrea tehnologie 5G la Cluj! De asemenea specimene umane au nevoie stapanii coloniei numita Romania!

 4. Sacrifica o parte din clujeni pentru ai lui. Adica procedeaza "democratic", nu?

  Pentru beneficiile oarecare pe care unii le vor avea din implementarea acestei tehnologii, o parte a populatiei, cea cu sensibilitate electromagnetica crescuta, va fi sacrificata. Presupun ca domnul Boc si cei din familia dansului fac parte din prima categoria, a celor pentru care 5G inseamna doar avantaje nu si costuri inacceptabile, deci ii convine situatia. La fel ar sta lucrurile oare daca copii domnului primar ar trebui sa lase viata lor de acum in urma si sa se refugieze in vreo pestera sau un alt loc foarte izolat in care ar avea sansa sa duca o viata oarecum suportabila, daca ar reusi sa mai gaseasca asa ceva pe pamantul asta in curand, adica sa devina “refugiati electromagnetici”, ca sa nu o ia razna din cauza expunerii continue la radiatii foarte agresive? Cu ce drept ii expune statul roman, prin genul asta de indivizi, pe unii dintre romanii nascuti in Romania la ceva ce este fara nici un fel de exagerare o forma de tortura?! Toti cei care nu au trait genul asta de experienta nu au dreptul sa vorbeasca despre acest subiect, pentru ca sunt in necunoastere si e mai bine sa se abtina. Pentru cei care insista agresiv exista o solutie juridica legala – aplicarea principiului Nurnberg, care se refera la soarta experimentatorilor pe subiecti umani. Ramane sa gasim magistratii si medicii care au curajul sa il aplice in mod personalizat, fiindca doza de radiatii trebuie ajustata dupa sensibilitatea fiecaruia…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *