Home / Actualitate / Elevi și studenți români: Adevărul nu se teme de investigare! Suntem cu tine, Vasile Zărnescu!

Elevi și studenți români: Adevărul nu se teme de investigare! Suntem cu tine, Vasile Zărnescu!

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Februarie 18, 2022

Elevi și studenți români: Adevărul nu se teme de investigare! Suntem cu tine, Vasile Zărnescu!

 

Mai mulți elevi și studenți din România urmăresc cu atenție parcursul procesului colonelului Vasile Zărnescu, dat în judecată pentru “crima” de a fi publicat studii despre holocaust , conștienți fiind că precedentul acestui caz va afecta soarta tuturor Românilor din țară. Iată declarația lor:

“Suntem profund nemulțumiți de contradicția schizofrenică a democrației despre care auzim că este o formă de guvernare cu valori precum libertatea de exprimare și statul de drept, dar în realitate este o idolatrie cu dogme pe care nu ai voie să le examinezi. Dacă Vasile Zărnescu ajunge la închisoare pentru ceea ce spune și scrie, oricare dintre noi poate fi următorul. Este o chestiune de solidaritate și de onoare. Cerem dreptate pentru Vasile Zărnescu și facem un apel către alți tineri să se solidarizeze cu acest om, care, spre deosebire de politicieni, nu s-a dezis de ce a scris și nu a dat un pas inapoi, chiar dacă în joc este libertatea sa. Legile antiromânești pe baza cărora pot ajunge oamenii la închisoare pentru anumite idei exprimate în spațiul public trebuie abrogate de urgență! Suntem cu tine, Vasile Zărnescu!”

Partide Falimentare sau Cuiburi Radicale?

Faptul că de peste 70 de ani holocaustul este folosit ca măciucă politică și ca instrument de extorcare de bani a contribuit semnificativ la alimentarea așa-ziselor curente antisemite din societatea europeană. “Antisemitismul” este generat iresponsabil de cei care pretind să apere memoria unor morți, a unor victime,  sugrumând libertatea de opinie și cerând arestarea  “ereticilor” lumii moderne.

Reeducarea post-nurnbergiană continuă inclusiv la nivel național, prin implementarea materiei obligatorii de holocaust la liceu (2023), fapt care va genera și mai multă aversiune față de cei care propagă antiromânismul, deseori aceia fiind angajați la institute finanțate din bani publici, institute care “combat antisemitismul”, deci trăiesc dintr-un veritabil terorism cultural antiromânesc. Nu mai menționăm etnia lor.

Capcana mare în care A.U.R. poate cădea este să permită deturnarea direcției sale din zona intereselor suveraniste-românești spre un filosemitism autodistructiv, un fals naționalism mai bine descris prin sintagma național-sionism. Liviu Dragnea a avut și el încredere într-o firmă israelită de PR pentru campania electorală și a pierdut, încrederea pusă într-un grup ostil intereselor noastre este falimentară. Strategia A.U.R. prin care își moderează discursul pentru a face pe plac presei mercenare este falimentară.

Asociațiile militante se dezvoltă organic dintr-o nevoie de implicare a tinerilor bărbați în viața cetății lor, o chemare a destinului pe care tineretul naționalist o percepe și o înțelege la un nivel profund, care îi determină să își pună viața în slujba unei cauze demne de numele lor.

Straja Neamului:

https://t.me/strajaneamului

3 comments

 1. Parerea mea : ceea ce omul acesta col.ret. Zarnescu a scris in urma unor studii poate fi sustinut , poate fi demonstrat { si nu ma-ndoiesc de asta } cu acte cu dovezi si-atunci chiar nu-i inteleg pe astia d e la ” JUSTITIE ” ce au cu el caci…iar va fi dovedita buna lui credinta ! Ar mai fi ceva anume , faptul ca mai multe organizatii extremiste s-au lipit in jurul acestui proces dorind neaaparat notorietatea pe spinarea unui om chinuit pe care unii incearca sa-l umileasca cu orice pret . Sa nu uite acele organizatii extremiste ca , datorita unora ca ei , datorita ideilor si actiunilor unora ca ei a fost posibil ca sa apara mitul holocaustului datorita caruia sufera azi cel pe care pretind ca-l sprijina .

  • Pentru “ei”, realitatea obiectiva = ADEVARUL= “proof of facts”… nu conteaza!
   Pentru “ei”, important este ce “simt”, ce isi imagineaza, deghizat sub forma “common knowledge”, adica propaganda Talmudista, indoctrinarea Goym. Cum zicea Lenin, negand realitatea – “simt ca este asa”… Sau cum spuneau marxisti americani la audierile pentru nomializarea la Curtea Suprema a lui Kavanaugh, depre aberatiile boarfei din CAlifornia – “trebuie s-o credem”!

   Negarea realitatii obiective se cheama SCHIZOFRENIE.
   =======================================
   I. CONSTITUTION OF THE INTERNATIONAL MILITARY TRIBUNAL

   Article 21.

   The Tribunal shall not require proof of facts of common knowledge but shall take judicial notice thereof. It shall also take judicial notice of official governmental documents and reports of the United Nations, including the acts and documents of the committees set up in the various allied countries for the investigation of war crimes, and of records and findings of military or other Tribunals of any of the United Nations.

Leave a Reply

Your email address will not be published.