Home / Actualitate / După atacul împotriva lui George Simion, Dan Grăjdeanu, conducătorul Frăției Ortodoxe, anunță că intră în Alianță Pentru Unirea Românilor (A.U.R.)

După atacul împotriva lui George Simion, Dan Grăjdeanu, conducătorul Frăției Ortodoxe, anunță că intră în Alianță Pentru Unirea Românilor (A.U.R.)

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Ianuarie 27, 2022

După atacul împotriva lui George Simion Dan Grăjdeanu conducătorul Frăției Ortodoxe anunță că intră în Alianță Pentru Unirea Românilor (A.U.R.)

După atacul împotriva lui George Simion, Dan Grăjdeanu, conducătorul Frăției Ortodoxe, anunță că intră în Alianță Pentru Unirea Românilor (A.U.R.)

 

Frăția Ortodoxă este probabil cea mai mare organizație naționalistă militantă din România, având mii de membri, organizând tabere de muncă, ridicând case și biserici, participând la proteste pentru libertate și promovând mesajul naționalist creștin.

Iată anunțul făcut de conducătorul Dan Grăjdeanu, care este totodată un apel pentru toți simpatizanții Frăției Ortodoxe:

Frăția Ortodoxă poate fi urmărită pe:

7 comments

 1. Intrebare : intra doar el sau ia si …fratia ? Noi al avem pe Vladimir la nici 500 de Km. de Bucuresti si ne jucam de-a aliantele politice , ai dracului oameni ! Domnule Ciumetti , acum pe cinstite , ce are Sulla cu prefectura ? Eu pun mare pretz pe spusele dumneavoastra a sa inca va rog sa incercati a ma lamurii in aceasta problema . Ce legatura are o ORGANIZATIE NATIONALISTA care functioneaza asa cum functionau si Legiunile Arhanghelilor Mihail si Gavrila sau Garda de Fier in sensul ca si Fratia Ortodoxa ridica case pentru amarasteni sau biserici pentru credinciosii ce fiind prea multi nu au unde se marturisii , cu un partid al carui unic scop declarat este acela de-a conduce Romania pe calea…pe care vor ei ? S-a inscris Grajdeanu in AUR mare branza , cine-i garanteaza ca acele ” mii de membrii ” ai fratiei al vor urma orbeste !? Oare chiar poate un fost dresor de caini sa adune in jurul ideilor sale oameni gata sa-l urmeze iar aia de la AUR , ma refer la simpli membri AUR , ai vor accepta pe tipii acestia ce , spre deosebire de AUR , au o sorginte legionara nu intotdeana demna de lauda avand in vedere numele lui Bartolomeu Anania ?? Toti se lauda ca vor sa faca o politica benefica poporului roman , toti ne anuntza ca , ne vor trece strada chiar daca noi nu vrem si aici iar am o intrebare : DUMNEAVOSTRA DOMNULE CIUMETTI , CHIAR CREDETI IN PROMISIUNILE ACESTOR INDIVIZI ?

  • Eu judec pomul după roade. Ce rod as vrea să văd din partea A.U.R. este abrogarea legilor antiromânești. Dacă domnul Grăjdeanu are aceeași părere, este bine că a intrat în A.U.R. și sper că-i va atrage atenția lui Simion ca data viitoare când îi aduce Gâdea un fund de jidov să nu se repezească să-l pupe.

  • Poate nu vor intra in AUR toti fratii ortodocsi, dar sigur vor vota, sustine si apara AUR.

  • Pe lângă partidul AUR, trebuie să susținem și partidul Noua Dreaptă. AUR va intra în parlament în 2024. În schimb, pentru ND va fi greu să ia 5%, așa că trebuie să-i ajutăm la locale măcar să aibă și ei consilieri locali și județeni. Poate și primari. Trebuie să introducem acest partid în circuit. AUR este necesar, dar nu suficient. E nevoie de Noua Dreaptă

   • Mi se pare corect !
    Dar oare câte organizații, platforme, partidulețe și alte mișcări s-au mai format pe dreapta, absolut centrifuge ??

    Și câte sunt grijite și finanțate de „pravoslavnicii” rusnaci ???

    • Moishe, lasă-ne cu povestea cu rușii. Zău, chestia asta e fumată cam de 20 de ani. Toți care bagă bățul prin gard acum pentru război în Ucraina sunt numai jidani (ca de exemplu președintele Ucrainei și o mulțime de congresmeni americani). Ca să nu mai vorbim de Victor Roncea de la Activenews.

    • Și ca o completare. se înțelege din comentariul meu că Roncea ar fi jidan, în felul în care l-am formulat. Admit că nu există vreo afirmație de-a lui în acest sens sau o dovadă palpabilă, spre deosebire de ceilalți pe care i-am menționat în comentariul precedent, dar din comportament, stilul editorial pe care l-a impus la Active News de când s-a infiltrat acolo și din anturajul pe care-l are, sunt șanse mari să fie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *