Home / Articole Promovate / Dragi Iudei, Totul Merge Conform Planului

Dragi Iudei, Totul Merge Conform Planului

Urzica
Incorect Politic
August 9, 2018

Articol preluat dintr-un comentariu lăsat de Urzica, editat și cu diacritice.

Dragi Iudei, Totul Merge Conform Planului

În prezent, antisemiții sunt persecutați, la fel cum erau persecutați creștinii în Roma antică.

E doar un semn că ideile lor sunt pe cale să devină populare.

La fel cum creștinismul a devenit popular după nici 300 de ani.

Se întâmplă un lucru interesant.

Tot ceea ce vechea generație consideră TABU, tânăra generație va fi fascinată de aceste idei și va îmbrățișa acest tabu din spirit de rebeliune.

Copii de 12 ani, care aud mereu în presă despre “antisemitism” “naziști” – vor fi fascinați de aceste idei.

E simplă psihologie: tot ce îi INTERZICI unui copil, el vrea să facă.

Cu cât mass-media face un bau-bau din naziști, antisemiți — cu atât copiii vor fi mai fascinați.

Acești copii de 12 ani – peste 10 ani vor deveni adulți de 22.

Noua generație nu e spălată pe creier cu holocaustul și nu le pasă. Nu s-au uitat la lista lui Schindler.

E nevoie de câteva generațîi, însă ideile antisemite vor deveni populare, cu cât internetul demască nelegiuirile evreilor.

În România nu există antisemitism, fiindcă avem o populație evreiască minusculă.

Însă, după cum spuneam, revoluția va veni din SUA. Și va acapara lumea.

E simplu. Legea a 3a a lui Newton.

“Când un corp acționează asupra altui corp cu o forță (numită forță de acțiune), cel de-al doilea corp acționează și el asupra primului cu o forță (numită forță de reacțiune) de aceeași mărime și de aceeași direcție, dar de sens contrar. Acest principiu este cunoscut și sub numele de Principiul acțiunii și reacțiunii.”

Orice fac evreii împotriva populației albe – toate atacurile… negreșit va apărea o forță de reacțiune egală.

Deschiderea granițelor, criză refugiaților, imigrația necontrolată, persecutarea populației albe în mass-media, agenda anti-white, exploatarea populației prin bănci, atacurile etc. etc. tot ce fac iudeii vor duce la o forță egală de REACȚIUNE.

Dragi Iudei, Totul Merge Conform Planului

Dragi iudei,

Continuați să faceți ceea ce faceți

Roțile s-au pus în mișcare… și toate acestea vor duce la o forță de REACȚIUNE.

Continuați să atacați, să arestați, să cenzurați.

Ne ajutati foarte mult.

Totul merge conform planului.

Creștinismul nu ar fi devenit religia oficială în Roma, dacă nu erau mai întâi persecutați. Romanii s-au simțit vinovați pentru persecuția creștinilor, atunci când au descoperit adevărata filosofie a lor, încât o mare parte a populației a îmbrățișat creștinismul.

Antisemiții nu sunt oameni răi – așa cum ne prezintă versiunea oficială.

Sunt oameni nobili, patrioți, morali, cărora le pasă – și care și-au dat seama că am fost înrobiți de o rasă de paraziți psihopați și mincinoși.

În momentul în care populația o să își dea seama că antisemiții nu sunt oameni RĂI, așa cum îi prezintă mass-media.

Ideile antisemite o să fie adoptate de majoritatea populației. O să se simtă vinovată, că a nedreptățit niște oameni buni, care spuneau adevărul.

Așa cum în Roma antică, atunci când romanii și-au dat seama că creștinii au idei generoase și nobile – s-au simțit vinovați pentru persecuții, pentru nedreptățile comise împotriva creștinilor…. și au simțit imensă simpatie pentru creștini.

Nero le spusese că sunt o sectă periculoasă care au dat foc la Roma. Erau prezentați ca “cei răi”. Când minciunile au fost expuse, populația a simțit SIMPATIE față de creștini.

Dragi Iudei, Totul Merge Conform Planului

Dragi iudei,

Continuați ceea ce faceți. E perfect. Totul decurge conform planului.

Dragi eroi ai luptei de eliberare împotriva jugului de exploatare evreiesc.

Nu disperați dacă situația pare împotriva voastră, dacă sunteți persecutați. Mențineți optimismul și moralul ridicat.
Totul face parte din procesul natural în care o idee acaparează o societate.

Inițial ideea e persecutată, după care toată societatea simte simpatie pentru idee și vinovăție pentru persecuția comisă.

La fel cu negrii în anii 50. Legile lui Crow și linșările, discriminarea împotriva negrilor — au creat în final un curent imens de simpatie față de negri — din simplu sentiment de VINOVĂȚIE față de persecuțiile comise.

Acum, întreaga populație simte o simpatie enormă față de negri. Ca și consecință – oricine e considerat RASIST – e condamnat de opinia publică.

Acest lucru nu s-ar fi întâmplat dacă nu era sentimentul de vinovăție populară față de nedreptățile comise împotriva negrilor în timpul sclaviei și a discriminării.

La fel se va întâmpla și cu antisemiții.

Toate nedreptățile și persecuțiile comise împotriva antisemiților – vor creea mai târziu un curent de simpatie și vinovăție în majoritatea populației.

Acest lucru va ajuta ca ideile antisemite să fie îmbrățișate de toată lumea.

Când lumea își dă seama că antisemiții sunt oameni buni și patrioți, cu intențîi nobile — vinovăția pentru persecuția nedreaptă va fi cea care îi va determina pe toți să simtă simpatie față de aceste idei.

Tot ce se întâmplă face parte din procesul natural.

Totul decurge conform planului.

5 comments

 1. As vrea sa propun un articol. Poti sa il corectezi cum doresti, sau daca vrei sa scrii o introducere mai lunga, sau un final mai lung.

  — Profeția lui Ernst Zundel —

  Ernst Zundel un mare erou care a fost bătut, persecutat, evreii i-au bombardat casa și l-au băgat în închisoare pentru revizuirea Holocaustului.

  A luptat toată viața, și datorită muncii lui și a câtorva oameni ca David Irving, Fred Leuchter etc. care au fost la rândul lor bătuți, ruinați financiar,zvârliți la închisoare pentru ideile lor…

  Datorită eroismului acestor oameni care au fost condamnați și batjocoriți de opinia publică… acum avem dovezi că Holocaustul e o mare minciună.

  Într-un interviu cu un reporter israelian, Ernst Zundel face următoarea profeție.

  “ Nimeni nu a studiat de ce națiunea germană, o națiune care avea cei mai mulți câștigători ai premiului Nobel, cei mai inteligenți cercetători și oameni de știință, fiind țara cu oamenii cei mai culți și mai educați din Europa – s-au răsculat în masă împotriva evreilor

  De ce s-au răsculat împotriva evreilor acești oameni atât de inteligenți și educați?

  Germania de atunci avea o populație evreiască mai mare percentual decât cea din Statele Unite în ziua de azi.

  De ce s-a întâmplat asta?

  Evreii nu își pun niciodată această întrebare.

  Fiindcă evreii din Germania au dat dovadă de același etnocentrism, lăcomie, voracitate, dorința de a acapara putere și influență, au cumpărat politicieni, au dominat mass-media și au controlat circulația informației – iar acum, în ziua de azi, fac EXACT același lucru în Statele Unite.

  Nu sunt un profet, însă pot să spun un lucru, bazându-mă pe istorie:

  În Statele Unite – ține minte ce îți spun – veți avea aceeași situație ca în republica Weimar din Germania anilor 20, și veți avea de asemenea SOLUȚII la problemele din timpul republicii Weimar.
  În SUA va avea loc același lucru care s-a întâmplat în Germania anilor 30.

  Reporter: Soluția finală a lui Hitler se va repeta în Statele Unite?

  Ernst Zundel: Orice a fost Holocaustul…. în viitorul tău va fi un nou Holocaust.

  Reporter: Când?

  Ernst Zundel: Când se va întâmpla? Depinde doar de cât timp structura de putere evreiască din Occident va reuși să își mențină dominanța.

  Uită-te la Germania de Est, cât de rapid și pe neașteptate a căzut regimul comunist.
  Sau in Uniunea Sovietică, cât de brusc a căzut regimul, cu toate Serviciile Secrete ale lor, cu toate agențiile de spionaj, NKVD, STASI… a intrat în implozie atât de rapid..

  Nu știu când… însă nu am nici un dubiu. Dacă privești la istorie, și la tendințele istorice, SUA se îndreaptă în aceeași direcție ca Germania anilor 30.

  Însă există o singură diferență.

  În Statele Unite, populația e înarmată, iar publicul are o atitudine dizobedientă și un spirit revolutionar.
  Poporul american a fondat republica prin Războiul de Independență.

  Aici nu e Germania anilor 30, unde singurii care aveau arme erau vânătorii și soldații.

  Americanii sunt înarmați până în dinți, și au spiritual revoluției în sânge.

  Sunt eroi, și se răzvrătesc împotriva a ceea ce numesc Tirania Ocupației Străine.”

  Video

  https://www.youtube.com/watch?v=auLMUpC5LxU

 2. Foarte corect şi clar. Se dovedeşte a “n”-a oară că neamul jidănesc reprezintă cancerul planetei . Nu de alta, dar dacă au dispărut în basmul holocaustului 6.000.000 de evrei, de unde au apărut acum mult mai mulţi, fără să se vadă un salt negativ demografic în răndul lor ?

  ***text corectat***

  • Pentru ca n-au disparut vreo 6 mil.,au redus acum la 1,5 mil.,dar si asta-i o cifra umflata,mai ales ca in toata Europa n-au fost in total decat aprox. 4,5 mil. evrei khazari.

 3. Referitor la articolul de fond, trebuie precizat că nu „Nero a dat foc Romei”, ci jidanii, care au dat vina pe creștini. Jidanii (iudeii), care se aciuaseră la Roma și, evident, erau contra creștinilor, constituiau dușmanul nr. 1 al creștinilor, fiindcă aceștia afirmau că jidanii îl uciseseră pe Hristos! Jidanii se înmulțiseră, căci o duceau bine la Roma, se îmbogățiseră în baza ocupației lor ancestrale, cămătăria și mituiau autoritățile! Așa au reușit să îi incrimineze pe creștini de incendierea Romei.
  Tot jidanii – de data asta jidanii așkenazi – au deschis porțile Romei în fața otomanilor și așa a căzut Imperiul Bizantin. De fapt, jidanii din Constantinolpol erau descendenții khazarilor, adică erau de neam turco-mongol, înrudiți cu turcii.
  Ar fi bine ca profeția lui Ernst Zündel, expusă, din nou, de Urzică aici, (cf. https://en.wikipedia.org/wiki/Ernst_Z%C3%BCndel) să se adeverească iminent, ca să scăpăm și noi de jidanii care ne jefuiesc, ne îndatorează prin împrumuturi și ne conduc direct sau prin jidăniți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *