Home / Educativ / Dragă Domnule doctor Nicolae Paulescu

Dragă Domnule doctor Nicolae Paulescu

Samizdatus Valahicus
Incorect Politic
August 22, 2023

Dragă Domnule doctor Nicolae Paulescu

Dragă Domnule doctor Nicolae Paulescu, peste șapte ani se împlinește un secol de când ne-ați părăsit. Dumnezeu să vă odihnească în împărăția lui!

Acum, după aproape un secol de când ați trecut la cele veșnice, a sosit probabil timpul să v-o spunem. V-ați înșelat! V-ați înșelat, dragă Domnule Doctor.

V-ați înșelat crezând că pe altarul științei va prima veșnic ADEVĂRUL!

Nu vreau să exagerez, dar tot mai mulți oameni de azi sunt convinși că ALTARUL ȘTIINȚEI A DEVENIT MINCIUNA, BANUL, OCHIUL LUI DRACU, DUPĂ CUM SPUNE PROVERBUL ROMÂNESC. TOT MAI MULȚI DINTRE MEDICI SUNT PROPRIETARI DE DIPLOME FURATE, NEMERITATE, CUMPĂRATE.

EI SUNT ANALFABEȚII POLIGLOȚI CONDUȘI DE MAFIOȚI, CRIMINALI INTERNAȚIONALI ȘI ALTE FIINȚE DIABOLICE, PRECUM SOROȘ, BILL GATES, KLAUS SCHWAB, ETC. EI SUNT CEI CE NE INFECTEAZĂ CU VACCINURILE LOR CRIMINALE, EI NE UCID PREFĂCÂNDU-SE CĂ NE ÎNGRIJESC.

La mai puțin de 15 ani de la moartea Domniei Voastre, pe altarul drăcesc al științei s-a născut Bomba atomică, apoi alte și alte arme de nimicire în masă, A OAMENILOR, DE DISTRUGERE A LUMII, OPERA LUI DUMNEZEU.

Astăzi, în fosta Europă, ȘTIINȚA MEDICALĂ ÎNCETAT SĂ EXISTE, MEDICINA OFICIALĂ FIIND PUSĂ ÎN SLUJBA CIBORGILOR, MONȘTRI CU CHIP DE OM, TĂIAȚII ÎMPREJUR DE ZIUA A OPTA, CE SUNT PE CALE SĂ UCIDĂ NOUĂZECI LA SUTĂ DIN OMENIRE.

MEDICII, POLIȚIȘTII, MAGISTRAȚII AU DEVENIT IGNORANȚI UCIGAȘI, ULTIMELE SCÂRBE OMENEȘTI CARE EXISTĂ, medicina lor habar n-are de importanța zilei a opta, din viața oricărui om, prima zi a primei pubertăți, ziua în care penisul noului născut se trezește pentru prima dată, se scoală, adică intră în erecție.

De aceea, cyborgii primitivi sau avraamici s-au fabricat și se fabrică prin chirurgia magică a tăierii împrejur de ”ziua a opta”.

Medicina oficială de azi, Știința Domniei Voastre, de acum o sută de ani și mai bine, nu mai este o știință ci o pungășie, o artă a crimei la foc domol, prin infectare sau otrăvire cu vaccinuri criminale, prin chinuirea, insultarea, înfometarea, umilirea și uciderea bătrânilor în căsăpelnițele numite spitale, azile, cămine de bătrâni, uciderea copiilor și a copilăriei în școli, grădinițe, creșe. Devenite bordele drăcești, multe biserici binecuvântează aceste crime.

Copiii și tinerii sunt infectați încă de la naștere cu nano-particulele ucigașe din vaccinuri; cei ce scapă mai mult sau mai puțin întregi, fără autism sau dizabilități evidente, sunt desfigurați sufletește în școlile mincinoase, ce fabrică sclavi pentru bandiții din mafia politică, pentru cyborgii de ziua a opta, care au nevoie de robi, să le ducă puța la pipi, sâmbăta, să le aprindă focul, tot sâmbăta, uneori chiar pentru a le fecunda muierile, când vor să aibă copii cu sânge de goymi creștini, etc.

După nenorocirile prin care au trecut, mulți cred că Dumnezeu ne-a uitat, poate ne-a pedepsit. În urmă cu peste un secol, pe vremea când studiați la Paris, la Spitalul Salpetrière, cu Maestrul Domniei Voastre, Doctorul Lancereux, un filosof, prin Germania, credea că Dumnezeu ar fi murit. Noi nu credem că așa ceva este posibil, dar Domnia Voastră știți mai bine.

V-am ruga să spuneți lui Dumnezeu că ALTARUL ȘTIINȚEI, ALTARUL CUNOAȘTERII OMENEȘTI NU MAI ESTE ADEVĂRUL CI BANUL ȘI MINCIUNA. ÎN LABORATOARELE LOR DRĂCEȘTI, SAVANȚII CRIMINALI DE AZI CHINUIESC ȘI UCID COPII, DIN AL CĂROR SÂNGE, BOGAT ÎN ADRENALINĂ, FABRICĂ DROGUL NUMIT ADRENOCROM, CU CARE ÎȘI PRELUNGESC VIAȚA ȘI SPERĂ SĂ DEVINĂ NEMURITORI.

Vă dorim veșnicie nu prea lungă, dragă Domnule Doctor. NE-AM BUCURA SĂ VĂ REÎNCARNAȚI CÂT MAI REPEDE PRINTRE DACO-ROMÂNII CE VĂ POMENESC NEÎNCETAT, VĂ CINSTESC MEMORIA ȘI VĂ AȘTEAPTĂ. AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU!

One comment

 1. in acelasi ton,
  “Jew Pressure Group Attacks China for Not Censoring Chinese Racial Supremacy Materials,
  Human Rights Watch has found racist content targeting Black people is becoming increasingly prevalent on China’s social media platforms where it is being used to attract traffic and generate profit.
  How does HRW even have the resources to monitor the Chinese internet?
  Where are they getting this kind of money?
  (Rhetorical question. They’re funded by the State Department and the UN.)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *