Home / Actualitate / Dr. Adrian Cacovean: Spuneți oamenilor să nu ia vaccinul!

Dr. Adrian Cacovean: Spuneți oamenilor să nu ia vaccinul!

Incorect Politic
Noiembrie 13, 2020

ACTUALIZARE: Un utilizator cu numele domnului dr. Adrian Cacovean a lăsat  un comentariu cu următorul mesaj:

Nu am spus niciodată așa ceva! Ștergeți urgent mizeria asta! Nu sunt vorbele mele. Eu nu recomand oamenilor nici să se vaccineze, nici să nu se vaccineze. Le spun oamenilor că vaccinarea este alegerea lor și ei decid dacă urmează o recomandare medicală sau nu și tot ei beneficiază de efectele pozzitive sau negative rezultate din urmarea recomandării. Vaccinarea este un drept nu o obligație, la fel nevaccinarea ȘI FIECARE RĂSPUNDE DE CONSECINȚELE LA CE FACE.

Precizăm că articolul a fost preluat de pe alt site, menționat mai jos.  Înțelegem că domnul doctor are parte de presiuni enorme din partea sistemului pentru îndrăzneala sa și este nevoit să se modereze. Înțelegem situația și salutăm faptul că acest medic demn susține un lucru firesc, anume că vaccinarea este un drept, nu o obligație!

Știrea inițială:

Dr. Adrian Cacovean

Preluat de pe Luminăpentrucandeladinsuflet:

Dr. Adrian Cacovean:

Spuneți oamenilor să nu ia vaccinul și să se pregatească!

Toate țările vestice și europene vor implementarea cât mai rapidă a vaccinului. Fără vaccin nu vom avea acces la locul de muncă, asistență medicală, educație, magazine, bănci. Băncile vor intra în colaps în curand și banii cash vor fi retrași de pe piață.

Cine are salariul sau pensia pe card ori bani în cont vor pierde accesul la bani, la fel ca în Grecia. Băncile se vor închide peste noapte. Să-și plătească fiecare taxa la stat pe câțiva ani înainte pentru casă, apartament, pământ dacă vor să le mai aibă pe viitor. Să-și facă stocuri de apă, mâncare, medicamente, haine groase de iarnă, etc.

Fără vaccin nu știu dacă vom mai avea drept nu doar la transport public sau international, dar posibil nici să ieșim din casă în curând.

Cine are casă la țară să-și curețe fântânile.

Cu cât începeți să vă pregătiți mai devreme, cu atât mai bine pentru toți.

9 comments

 1. “Să-și plătească fiecare taxa la stat pe câțiva ani înainte pentru casă, apartament, pământ dacă vor să le mai aibă pe viitor. ”
  Da’ nu se poate sa “vina” alegeri si sa fie pus la putere cine “trebuie”?

 2. Nu am spus niciodată așa ceva! Ștergeți urgent mizeria asta! Nu sunt vorbele mele. Eu nu recomand oamenilor nici să se vaccineze, nici să nu se vaccineze. Le spun oamenilor că vaccinarea este alegerea lor și ei decid dacă urmează o recomandare medicală sau nu și tot ei beneficiază de efectele pozzitive sau negative rezultate din urmarea recomandării. Vaccinarea este un drept nu o obligație, la fel nevaccinarea ȘI FIECARE RĂSPUNDE DE CONSECINȚELE LA CE FACE.

  • Mulțumim pentru clarificare, comentariul dvs. a fost inclus cu specificațiile de rigoare.

  • Stimate domnule doctor Cacovean,

   Dar dece nu le spuneti oamenilor adevarul despre vaccinuri – nu gasiti ca este de datoria dumneavoastra ca medic s-o faceti, musiu Cacovean ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

   In alte tari doctorii se lasa batuti de politie ca sa strige adevarul oamenilor in strada in gura mare !!!
   Dece-i lasati doar pe altii sa avertizeze omenirea – ei v-au netezit calea si medicilor de rand ca dumneavoastra ca sa iesiti in fata oamenilor si sa-i avertizati !!!

   Penru ce taceti, domule doctor ?
   NU AVETI DREPTUL SA TACETI , DOCTORE !
   ASCUNDETI UN ADEVAR NEGRU SI TOTAL CRIMINAL ASUPRA VACCINURILOR IN CURS DE PRODUCTIE, BAZATE PE MODIFICAREA ADNULUI ?

   SI ADEVARUL DESPRE TESTUL IDIOTILOR PUS PE PIATA, PLIN DE FAKE POSITIVE RESULTS, (tot ce este bazat pe rotatii de la 25 in sus iese AUTOMAT POZITIV !!!PENTRU CE NU LUMINATI OAMENII ???

   SAU V-A TRIMIS BILL GATES “BURSE” ASA CUM I-A TRIMIS DR-LUI DROSTEN, DR-UL GUVERNAMENTAL AL LUI MERKEL , CARE SI EA A PRIMIT “BURSE” “PENTRU CERCETARE” DE LA BILL GATES (MERKEL I-A LIVRAT DEJA AVANSURI – ADICA PARANDARATUL – PE VACCINURI PROSPECTIVE, GUVERNAMENTAL EXTORCATI POPORULUI GERMAN FARA CA EL SA STIE CEVA, IN TIMP CE GERMANIA E PLINA DE BATRANI CARE SCORMONESC IN GUNOAIE DUPA MANCARE, CA SI IN ROMANIA !)

   Refuz radical sa cred ca nu stiti in ce consta vaccinul cel nou !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   VACCINUL CEL NOU cu ADN-ul modificat asa incat efectele secundare sa nu mai poata fi contracarate de niciun medic, tratandu-le, asa cum s-a intamplat cu vaccinurile de pana acum, in veche traditie medicala !

   Savantii si avocatii Germaniei mentioneaza ultimile masuri legale luate, de exemplu in AUSTRALIA, AZI !!! de mafia vaccinurilor spre a obliga populatia sa le accepte in mod OOOOOBLIIIGAAATORIU :
   60.000$ amenda sau 5 ani inchisoare !
   PE VERIFICATELEA !
   In Anglia se lucreaza sau deja a fost stipulata legea prin care :

   TI SE CONFISCA EXTRAGANDU-TI COPILUL DIN FAMILIE(au si inventat o noua profesie excellent platita: “EXTRAGATORI DE COPII DIN FAMILIILE LOR”!!!), TI-L ARUNCA IN “CARANTINA” LOR , SIIIIII, ATENTIE !!!
   DACA COPILUL CONFISCAT SI BAGAT CU FORTA IN CARANTINA LOR, DACA COPILUL MOAREEEE, NIMENI DINTRE RESPONSABILII CARE L-AU “INGRIJIT” , NU POATE FI TRAS LA RASPUNDERE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Datele le-am cules de la avocatii nemti care lucreaza impreuna cu diversi medici de specialitate savanti de pe tot mapamondul !!! si cu Robert Kennedy Jr cu societatea lui de protectie a copiilor din lumea intreaga (ucisi sau imbolnaviti pe viata de vaccinurile lui Bill Gates in Africa, in India si in alte parti, dat de guvernele respective in judecata pentru aceste crime contra umanitatii !!!!!!!!!!deci nu este fake news !!!) INTELEGETI CLAR ca datele le-am cules de la ultima sedinta a consiliului international CORONA AUSSCHUSS -vezi ultima sedinta, Sitzung 26 , alcatuit in primul rand de germani si condus de avocatul germano-american Reiner Fuellmich – expus si pe acest blog excelent !!! – care pregatesc procesul international de la Haga impotriva minciunilor legate de scandalul corona CONTRA UMANITATII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, (bazat pe un test total neadecvat – l-am tradus pe acest blog pe autorul testului CPR, pe Kerry Mullins care declara clar, in direct de pe ecran, ca acest test nu este adecvat stiintific pentru punerea unui diagnostic !!! – eu nu cred ca nu stiti asta !!! pentru ce taceti ??? NU AVETI NICIO JUSTIFICARE IN OCHII OMENIRII SA TACETI, DOCTORE !!!!!!!!!!!!!!!!)
   Aici citez Sitzung 26 unde se dicuta legile criminale legate de scandalul corona din Anglia de azi si din Australia de azi , mentionandu-se si Spania si Franta, in curs de elaborare a acelorasi constrangeri criminale bazate pe crima impotriva umanitatii comisa de scandalul corona si prospectivele vaccinuri obligatorii !:

   Sitzung 26: PCR-Test – die Dominosteine fallen
   117,643 views
   •Streamed live on Nov 6, 2020
   8.5K
   90
   Share
   Save
   Stiftung Corona-Ausschuss
   39.8K subscribers
   Erfahren Sie mehr über den Ausschuss: https://corona-ausschuss.de
   Telegram: https://t.me/s/Corona_Ausschuss
   Anonyme Hinweise an den Corona-Ausschuss: https://securewhistleblower.com

   Der Corona Ausschuss wurde von vier Juristen ins Leben gerufen. Er führt eine Beweisaufnahme zur Corona-Krise und den Maßnahmen durch.

   Erfahren Sie mehr über den Ausschuss: https://corona-ausschuss.de

   Sie können unsere Arbeit mit einer Spende unterstützen. Spendenbescheinigungen können wir derzeit leider noch nicht ausstellen.

   Die Bankverbindung ist:

   Rechtsanwaltsanderkonto/Treuhandkonto:
   Rechtsanwalt Tobias Weissenborn
   Verwendungszweck
   “Spende Corona-Ausschuss”
   IBAN: DE14 2604 0030 0602 3832 04
   BIC: COBADEFFXXX

   —————————-
   Die Filmemacher von OVALmedia haben diese live-Übertragen ohne Budget umgesetzt. Wir produzieren zudem einen Kinofilm zur Coronakrise. Ihr könnt uns unterstützen, z.B. über das Crowdfunding, siehe http://www.corona.film, oder auf dem direkten Weg:

   Bank transfer:
   OVALmedia Berlin GmbH
   Volksbank Lippstadt
   IBAN: DE82416601240017170703

   Paypal:
   OVALmedia Berlin GmbH
   https://www.paypal.me/ovalmediaberlin

   Bitcoin (primary address)
   bc1q7xfc7ppuw5jwz77sy29txy0efwqnpxw70swgy6

   Monero (primary address)
   4ATT5z6TgvR6aH9HsPjjLENB6wMaF36aMYwFs2N6sXXWfMZpgz5Vs2GNBrtLAJxVdZEPnvRiF4c56R1k2pfGEvvfFfBztpn

   #CoronaAusschuss #OVALmedia #CoronaKriseDeutschland

 3. Nu mai știu de unde știu asta (parcă am văzut pe un blog) – știam că mesajul este de la un pustnic. De aceea și pentru mine era cam ciudat că a pus poza dr. Adrian Cacovean. M-am gândit că poate acest dr. transmite un mesaj pe care l-a primit de la pustnic. Se vedea și din mesaj că nu era dr. Cacovean, pentru că mesajul suna ca și cum l-ar fi spus unul rupt de lume. Ori dr. Cacovean scrie mesaje pe facebook.

  • Si Stefan cel Mare il consulta regulat pe Daniil Sihastru , tot pustnic, care traia intr-o pestera pe care am si vizitat-o !
   Si mereu invingea in batalii prin sustinerea lui spirituala si sufleteasca !
   Cred ca-i ierta si pacatele – avea 33 de copii din flori , hahahah!
   A sprijinit neamul romanesc sa prolifereze , la superlativ ! Hahahaha!
   De Rarasoaia, nu mai zic !
   L-a iertat Daniil in numele Domnului si i-a soptit probabil, sa-i dea inainte !!!
   Ca romanii si l-au facut sfant, radea Petre Tutea de se prapadea !
   Iubind si pe muieraticul Stefan, si pe romanii care si l-au declarat “sfant” !
   Sa ne traiasca parinteii vizionari !!!!!!
   Datorita acestui parintel, incerc sa-mi platesc taxele pe cativa ani !Sa vedem daca merge !
   Ideea este geniala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Aici este pestera lui Daniil Sihastrul !
   Poate dati o fuga ca sa scapati de mafia cazara !!!

   https://www.google.be/search?source=univ&tbm=isch&q=pestera+lui+Daniil+Sihastru+photos&sa=X&ved=2ahUKEwiZi93N7YHtAhVO-6QKHRWiCtoQjJkEegQIAxAB&biw=1280&bih=578

 4. Un alt articol de pe acel blog:
  Foametea care va veni, va fi pentru pedepsirea rautatii si a pacatului

  Urmează o mare foamete. Sioniştii cu programul lor înaintează spre a-i determina pe oameni să accepte cipul de nevoie. Dumnezeu va încerca credința în acest timp. Cel care va răbda şi va crede nu va deznădăjdui, se va scula dimineață şi va găsi pâinile pe masă dar pentru aceasta trebuie să se afle în căință şi împăcat cu Dumnezeu.

  Vor supraviețui numai aceia care vor avea credință. Se zice că foametea va fi mai mare decât cea care a fost. Păcatele oamenilor acum sunt mai grele. La ora actuală este o pace relativă, demonul îi „hrăneşte” bine pe ai lui ca să fie obişnuiți cu mâncarea multă; atunci nici măcar o zi nu vor rezista fără mâncare şi vor muri.

  Spunea părintele duhovnic, creştinii când nu vor mai putea rezista, îşi vor face semnul crucii pe stomac şi li se va potoli foamea. Alții cu o frunzuliță se vor sătura. Alții vor face bulgări din pământ însemnându-i cu semnul crucii, din profeția Sf. Matrona. Altora le va da vecinul care va avea, aşa a spus Sf. Paisie Aghioritul.

  Se vor face minuni atât de mari pentru creştini cum nu au mai fost până acum. Spre exemplu, mulți sfinți întruchipați vor veni la casele creştinilor aducându-le mâncare şi ei vor şti despre aceasta, vor spune unii altora: „La mine a venit Sf. Gheorghe; la mine Sf. Varvara… Niciun creştin nu va suporta pierdere deoarece va fi atât de protejat încât şi el se va mira de unele lucruri care se vor petrece în chip minunat. Foametea va fi pentru pedepsirea răutății şi a păcatului.

  (traducere Mariana Hatzimanoli)

  Sursa: https://agioskosmasoaitolos.wordpress.com/2015/05/18/%E1%BC%94%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CF%80%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1-%E1%BC%80%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%80%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *