Home / Chestiunea Jidănească / Domnule ambasador David Șaranga, te somez!

Domnule ambasador David Șaranga, te somez!

Incorect Politic
Septembrie 18, 2021

Domnule ambasador David Șaranga te somez!

Domnule ambasador David Șaranga, te somez!

Via IonCoja:

 

Picioruș de dropie începe să se apropie

Picioruș de dropie începe să se apropie… Această vorbă este folosită în popor în comentariul gestului făcut de cineva care, după ce a mințit sau înșelat, încearcă să o dreagă, să spună adevărul, măcar parțial!

Așa a făcut deunăzi domnul ambasador David Șaranga. Ambasada Israelului în România a postat pe pagina oficială de facebook „Discursul Dlui Ambasador David Saranga de la mitingul «Solidari cu Statul Israel»“. În primul minut al postării video, Excelența Sa a afirmat:

„Sunt aici împreună cu 9 milioane de israelieni care vor să vă mulțumească pentru faptul că sunteți aici, împreună cu noi. Dintre care 400.000 (de israelieni-n.n.) sunt evrei de origine română. Mulți dintre ei au pașaport român, sunt cetățeni români.“ (cf. https://www.facebook.com/IsraelinRomania/videos/566967164272073/).
https://www.facebook.com/IsraelinRomania/videos/566967164272073/

Așadar, mulți evrei din Israel sunt cetățeni români!… Acest subiect l-am discutat eu prima dată, pe la începutul anilor 2000, când am dezvăluit o informație primită de la Vasile Gherasim, fost secretar de stat la Ministerul de Interne. Informația suna cam așa: „500.000 de evrei din Israel au primit peste noapte cetățenie română.” Am publicat-o pe internet. Informația a fost respinsă de Liviu Ornea, ironic, pe ideea că evreii din Israel nu ar avea niciun motiv să-și dorească să fie cetățeni ai României! Ce ar avea de câștigat?! Cine ar da raiul de la Tel Aviv pentru mizeria de la București?!… Alt evreu, Dorel Dorian, a făcut alt comentariu: nu e nimic de mirare, evreii plecați din România înainte de 1990 nu și-au pierdut cetățenia română și pot reveni oricând acasă, în România lor!

Iată, au trecut 20 de ani de când am semnalat acest ciudat abuz al autorităților române, abuz făcut în cârdășie cu petenții israelieni, abuz de care nu se putea să nu știe și guvernanții evrei, inclusiv ambasadorii Israelului, și iată că abia acum, en passant, actualul ambasador ne dă informația, oficială de acum, cum că sute de mii de evrei din Israel sunt concetățenii noștri, sunt cetățeni români cu toate drepturile respective! Tovarășul ambasador aruncă această vorbă, această informație, într-o doară, că veni vorba, ca și când ar fi lipsită de vreo importanță deosebită! O spune și trece mai departe, subiectul nu prezintă vreo importanță deosebită pentru domnia sa!

Ci nu!, domnule ambasador! Vă somez să fiți mai explicit și să dezvoltați subiectul! Sunteți obligat, pentru că ați deschis vorba, să fiți mai transparent, transparent până la capăt, și să ne dați detaliile pe care până acum le-ați ascuns! Le-ați ascuns dumneavoastră, le-au ascuns autoritățile românești, precum și cele din Israel.

Să le luăm pe rând, măcar câteva deocamdată:

1. Ați spus că sunt „mulți” acești evrei care „au pașaport român, sunt cetățeni români”! Vă somez să ne precizați cât de mulți sunt acești evrei care au primit cetățenie română după 1990.  Eu am avansat la început suma de 500.000 de evrei care primiseră cetățenie până la momentul când Vasile Gherasim a funcționat ca secretar de stat înainte de 2000. De la Traian Băsescu, indirect, am primit informația că în final vor fi un milion de evrei din Israel care vor primi cetățenia română, fie în România unii, alții în Republica Moldova!
Imperios vă cer să ne spuneți care este numărul acelor „mulți evrei” din Israel care sunt de câțiva ani și cetățeni români!

2. În mod firesc vine întrebarea: de ce acest proces ilegal de încetățenire a sute mii de evrei s-a făcut în secret, constituind un subiect care este abia acum adus în discuție de o persoană oficială: ambasadorul Israelului! Acesta nu este un semn că ceea ce se întâmplă este un proces nociv pentru noi, românii? Că avem numai de pierdut în urma acestei invazii sui-generis, unică în istoria planetei noastre prin perfidia și cinismul ei?

3. Care este scopul urmărit de guvernanții din Israel care au organizat acest inedit exod? Care a fost înțelegerea convenită între cele două guverne, ce acte, ce înțelegeri stau la baza acestui proces demografic fără precedent în analele diplomației, ale vieții internaționale? Cum am putea desecretiza acordul în baza căruia s-a produs acest abuz nerușinat?! Cine sunt semnatarii români ai acestor acorduri care pun în pericol existența statului român, suveranitatea noastră națională?

4. Cu ce se ocupă evreii, sute de mii, care au devenit după 1990, pe blat, cetățeni români? La ce le-a folosit această calitate? Și mai ales la ce le poate fi de folos în viitor? Ce intenții au strategii evreimii mondiale cu acești „români” ilegali și ilegitimi?

Și întrebările nu se opresc aici, dar deocamdată vreau să fac niște comentarii, subiectul este teribil de vast, nu poate fi epuizat în câteva pagini, cele de față.
Aș pomeni mai întâi informația căpătată de la un procuror: din câte anchete a făcut ale unor afaceri ilegale care au adus mari prejudicii statului român, aproape toate aveau ca beneficiari propriu zis unul sau mai mulți evrei, majoritatea cetățeni israelieni. O parte dintre acești jecmănitori ai averii României au scăpat de rigorile legii părăsind România și refugiindu-se în Israel, stat care refuză să extrădeze infractorii evrei condamnați în alte țări pe bună dreptate. Statul Israel, care și-a acceptat statutul de gazdă pentru criminali, pentru marii corupți evrei.

Cunoaștem cu toții cazul acelui evreu care a devalizat finanțele Republicii Moldova și care refuză să apară în fața instanțelor de judecată, bucurându-se de potecția complice a statului Israel în care s-a refugiat. Evident, aceeași protecție va funcționa pentru fiecare evreu din România. Ce încredere putem avea în noii noștri concetățeni, care beneficiază de privilegii care le asigură un statut aparte, un rang superior din start?!

Din informații neoficiale știm că se oferă stimulente financiare substanțiale pentru fiecare evreu care se decide să devină cetățean român! Bunăoară evreii din Canada sunt invitați prin mica publicitate să facă acest pas, subvenționat de Cahal cu sute de mii de dolari pentru fiecare doritor! Ce scop urmărește structura de conducere a evreimii mondiale prin instalarea în România a unui contingent numeros de evrei?

În lipsa unor explicații pe care nu le avem, dar le așteptăm, domnule ambasador, semnalez pericolul cel mai mare: cu sute de mii de evrei încetățeniți pe ascuns, hoțește, ne trezim în România cu o comunitate etnică nouă, numeroasă și extrem de disciplinată, capabilă să reacționeze solidar la orice instrucțiune primită de la organele de conducere ale evreimii mondiale! Evreii devin astfel principala forță politică din România în momentul când vor decide să se folosească de dreptul lor la vot! Evreii, prin votul lor disciplinat, unanim, vor fi principala forță politică din România și Moldova! Vor pune mâna pe guvernarea României prin alegeri libere, perfect democratice!

O întrebare: câți dintre evreii cu cetățenie română au mers la vot la alegerile ținute până acum? Probabil că nu mulți, ca să nu bată la ochi! Dar pe viitor nimic nu-i poate împiedica pe acești falși concetățeni să apară pe listele de alegători și să aibă un cuvînt decisiv de spus în evoluția socială și politică a României!

Și o ultimă întrebare în acest prim comentariu pe care îl stârnește dezvăluirea făcută de ambasadorul David Șaranga: e limpede că această manevră ingenioasă și atât de periculoasă pentru România face parte dintr-un proiect mai vast, greu de înțeles pentru mintea unor oameni normali. Proiectul acela urmărește oare un fel de palestinizare a României? O transformare a țării noastre într-un nou Israel? Un Israel european, un Israel de rezervă, în care minoritatea evreiască se va afla în postura de clasă privilegiată, suprapusă populației românești?!

Așteptăm din partea autorităților evreiești și românești explicații, răspunsuri la întrebările de mai sus și alte întrebări cu care vom reveni cât de curând. Așteptăm și întrebările cititorilor noștri, comentarile domniilor lor. Cred că societatea românească și clasa politică nu poate trece cu vederea subiectul acesta: agresiunea evreiască la adresa ființei noastre naționale! Căci despre asta este vorba: o agresiune, o invazie de o formă nemaivăzută în istorie, pe cât de ingenioasă și de eficientă,  pe atât de nerușinată, de perfidă!

Nu putem sta cu mâinile în sân, nu putem rămâne spectatori la această sinucidere națională care ni se pregătește! În care suntem împinși fără știința și voia noastră!

Cât veți mai profita de cumsecădenia noastră, creaturi infernale ale întunericului?!

Ion Coja

9 comments

 1. Neoficial in anul 2012 un rezervist SRI mi-a spus ca sunt 1,5 – 2 mil de jidani cu cetatenie românã . Acum e anul 2021.

 2. Vorbeste la pereti.
  Chiar crede ca e bagat in seama???

  “Logica este o arta greceasca neinteresanta” pentru jidani; daca ar spune “pe bune”, ar dovedi ca jidanii au fost feriti in Romania in timpul razboiului mondial si chiar s-au inmultit. … nu e bine…

  Nici in c-r nu-i doare pe jidani ca romanii “e prosti”.
  Daca aleg cretini marxistoizi si pro-gay-sisti… care mai ajunge pe la sectiile de votare, nu e clar ca NU LE PASA CINE II … f–e (scuzati!)?

 3. Interesant articol si cutremurator in acelasi timp.
  Nu vreau nici sa-i victimizez nici sa-i compătimesc, dar cand ma uit in istoria recent si vad ca Hitler insusi avea radacini iudaice,, recunoscut de comunitatea Iudaica din America, iese No Coment, .
  Acest lucru spune destul de multe lucruri, de la nebunie, stil perfid, disimulari, control etc, etc, al rasei care a stiut să-și vanda mortii ( si neexistenti) cu miliarde de Euro.
  România a platit 20 miliarde ptr faptul ca un idiot de politician si altii pe langa el au recunoscut ( FALS DE ALTFEL) ca la noi a fost Holocaust.
  Apoi seful SRI este evreu nu? si alti in puncte cheie, finanțe, sefi de Universități, etc, etc, Coincidente ???

  • Hai marș mă de aici cu poveștile tale jidănești că Hitler avea rădăcini iudaice. Trebuie să fii sau extrem de prost să nu vezi contradicția în a spune așa ceva, sau să fii un dezinformator care încearcă să acrediteze ideea că jidanii sunt atotputernici.

   • aiurel
    Ești chiar AIURITOR, bați câmpii cu grație ! 🙁
    Verifică pe …net, cu cine-ar fi fost făcut…tac-so, oare nu (vrei să) observi !?!
    Da, din păcate, sunt(au fost)atot…
    Păcat
    MOȘU

  • Faptul ca Adolf Hitler ar fi evreu (facut de maica-sa, germanca, cu un bogat Rothschild, in casa careia ar fi fost slujnica) a fost o dezinformare facuta de spionajul britanic (MI5, unde se afla la conducere evreul Victor Rothschild, din clanul financiar), lansata in Germania in timpul razboiului pentru a-i submina autoritatea lui Hitler in fata germanilor national-socialisti. Pana in prezent nu a fost descoperita nici o dovada ca ar fi adevarat, dar minciuna (practica principala a “razboiului psihologic”) a ramas. S-a inventat cam in acelasi timp si ca Stalin era evreu, in cazul acestuia mama sa, o amarata de la tara, chiar fiind sluga la un bogat evreu de pe vremea cand el era un copilandru. Miciunile acestea privind originea evreiasca a lui Hitler si a lui Stalin persista si acum, mai ales pe… Internet, fiind savurate de inculti si de evrei.

 4. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  David Saranga este mic copil de mingi. Surprizele abia de acum vin. Puțintică răbdare. O să vadă și goym cum unii “aleși” jonglează de-a alba neagra cu numărul de evrei din Israel.

 5. Daca vin peste noi ca si bolsevicii din securitate cu nume de romani, ei fiind jidani de fapt, putem sa ne luam adio de la libertate si se ne cantam prohodul unii la altii ca suntem ca si morti. Lagarele de concentrare covid vor aparea ca ciupercile dupa ploaie. Lumea va pune iar botu’ la propaganda de jidani ascunsi in societate cu nume de romani si uite asa istoria uitata si ascunsa se va repeta. Experimentele jilava si prahova vor fi parcuri de copii pe langa ce o sa infiinteze cazaturile de neo bolsevici. Doamne ajuta si sper sa fie cel mai rau scenariu care nu se va intampla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *