Home / Chestiunea Jidănească / DISCURS DE FOC! Silviu Vexler e “stăpânul de sclavi din Parlamentul României” – Diana Șoșoacă INTERVINE și spune că Israel nu trebuie pus înaintea martirilor temnițelor comuniste

DISCURS DE FOC! Silviu Vexler e “stăpânul de sclavi din Parlamentul României” – Diana Șoșoacă INTERVINE și spune că Israel nu trebuie pus înaintea martirilor temnițelor comuniste

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 14, 2024

Stăpânul de sclavi din Parlamentul României

DISCURS DE FOC! Silviu Vexler e “stăpânul de sclavi din Parlamentul României” – Diana Șoșoacă INTERVINE și spune că Israel nu trebuie pus înaintea martirilor temnițelor comuniste

Diana Sosoaca îi atacă pe trădătorii care au instituit 14 mai ca ziua “solidarității” cu Israel. Ea susține că 14 mai trebuie să fie dedicată martirilor temnițelor comuniste, nu să se pună Israelul înaintea martirilor.

https://www.facebook.com/DianaSosoacaOficial/videos/357357143560555

Diana spune că astăzi este “doliu național”, căci despre cei morți în temnițele comuniste nimeni nu spune nimic, toți politicienii lăudând Israelul și îngrămădindu-se să pupe cizmele sioniștilor.

Discursul ei de foc a inclus numirea khazarilor:

Astăzi trebuia să comemorăm ziua națională de cinstire a martirilor din temnițele comuniste. În timp ce noi am salvat peste 400.000 de jidani în al doilea război mondial, iudeo-bolșevicii, khazarii au omorât peste 800.000 de români în temnițele comuniste.

Cum este posibil ca dumneavoastră, Parlamentul României, să trădați poporul român și interesele țării noastre. Unde s-a mai văzut?! Există cumva principiu de reciprocitate între România și Israel astfel încâț astăzi sau de 1 Decembrie sau în orice altăzi să se arboreze steagul României și întregul Israel să celebreze România și poporul român sau am ajuns sclavi în țara noastră? Avem obligatorie istoria evreilor când ei nu au obligatorie istoria românilor. Avem un membru al evreilor în CSAT pentru că a tras sforile domnu’ Vexler când i-a picat legea la Senat. Avem o zi națională a Israeului în România deși, atenție, noi am recunoscut statul Israel în 11 iunie 1948. De ce a trebuit să instituiți pe 14 mai când e ziua celor care au fost omorâți din temnițele comuniste ca să nu mai avem iudeo-bolșevism în România! RUȘINE Parlamentului României! TRĂDĂTORILOR

Diana Șoșoacă este cel mai vocal politician, bărbații mai spuneau și ei ceva cu jumătate de gură, motivați de energia ei, însă vocea Dianei a fost vocea Neamului care acuză de dincolo de mormânt, acuză reprezentanții actuali de trădare, de blasfemie, de batjocorire a simbolurilor naționale, de predarea voluntară a țării pentru care ei au murit, aservind-o statului terorist Israel.

Când a fost huiduită de grupul parlamentar PNL și de Silviu Vexler, Diana i-a spus “Cară-te în Israel la tine acolo! Nu în țara mea. Ați ocupat destul. E de ajuns!”

Pe filmare se vede că cineva a vrut să o oprească, la care s-a întors și i-a zis: Nu pune mâna pe mine că-ți dau două de nu te vezi! “

Nu pot să nu o iubesc când susține cu atâta patos cauza națională împotriva celui mai redutabil dușman al României de astăzi, de ieri și din toată istoria noastră: Talmudismul.

Când președintele Camerei Deputaților a recitat textul slugarnic despre 7 octombrie și “teroriștii” Hamas, vocea Dianei a explodat cu ecou: ELIBERAȚI PALESTINA! Dumnezeu să-i odihnească pe cei ce au murit în Palestina și Fâșia Gaza.

După ce Silviu Vexler a luat microfonul, acesta a acuzat-o de antisemitism, bineînțeles. Șoșoacă i-a reamintit că în al doilea război mondial Antonescu a salvat 400.000 de iudei, dar comunitatea lor nu cunoaște recunoștință față de goyim.

Silviu Vexler e "stăpânul de sclavi din Parlamentul României" - Diana Șoșoacă INTERVINE și spune că Israel nu trebuie pus înaintea martirilor temnițelor comuniste

 

Sterie CIUMETTI

P.S. Toate lucrurile bune par că sunt limitate sau nu durează foarte mult. La fel în cazul acestui fenomenal episod din istoria contemporană, unde Diana Șoșoacă efectiv a zdrobit narativa. Problema apare pe la minutul 29, când, vorbind cu o altă femeie din Parlament, Șoșoacă afirmă  Care holocaust? în România nu e. A fost făcut de către fasciști și naziști. Românii n-au fost niciodată fasciști și naziști.” A început bine întrebând care holocaust, dar a continuat prost, ca Gică Manole, creditând minciuna pentru care profesori emeriți și octogenari au fost arestați, minciuna că ar fi existat un holocaust comis de nemți.

Cât despre “Românii nu au fost naziști”, poate n-a aflat de Ion Valeriu Emilian și cartea sa în care documentează războiul sfânt antibolșevic pe care l-a dus alături de nemți. Unele surse îl dau pe Emilian ca fondatorul organizației Svastica de Foc. Am avut voluntari români în SS, în multiple batalioane, nu e nimic greșit în a recunoaște că valorile național-socialiste au refăcut Germania din cenușă și au reprezentat polul în jurul căruia s-au reunit toți naționaliștii europeni care nu voiau ca țările lor să fie bolșevizate. Însă e trist să vedem cum demonizarea de după procesul stalinist de la Nuremberg continuă, ba chiar este perpetuată voluntar sau inconștient de cei care ar trebui să știe mai bine, de suveraniști și patrioți.

Edit: Poate par dur, dar e firesc să fim mai exigenți cu elita contemporană a neamului, care aproape lipsește, dar totuși există voci curajoase care să susțină interesele naționale. Este fenomenală performanța Dianei Șoșoacă în Parlament, indiferent de eventuale lacune, actualmente e singura voce care a strigat din toți plămânii împotriva stăpânilor reali ai României. Inclusiv individul care o sprijinea pe Șoșoacă a vorbit puțin și cu jumătate de gură. A venit cu portavocea în Parlament și nu a folosit-o, ba i-a și zis Diana la un moment dat să vorbească în ea.

Mihai Lască a avut și el o declarație politică în care se scuză că nu e antisemit și că nu critică pe toți jidanii, doar regimul criminal al lui Netanyahu. E o reacție timidă, politicoasă, mult prea sfioasă pentru situația gravă în care se află atât România cât și Palestina. Recomandarea noastră pentru Mihai Lască este să-l citească pe Ioan Slavici și să ia exemplu cum sună o retorică pro-românească absolută și neapologetică.

Nu vă mai cereți scuze.

Nu contează dacă sunteți antisemiți.

Contează să fiți români.

26 comments

 1. Marele Preot Deceneu

  FELICITĂRI DIANA ȘOȘOACĂ! DUMNEZEU SĂ TE BINECUVINTEZE! De astfel de atitudini avem nevoie în România!

 2. Statul National Legionar

  Restul parlamentarilor unde sunt? Cei de la A.U.R nu au curajul doamnei Șoșoacă?

 3. Iar se arata Diana ca singurul barbata (sic!) între carpele din HotiParlamentul Romaniei!Iară tac kkakt ul în iarba vajnici naționaliști de carton.

  • Neconstituționala comasare a alegerilor este declarată constituțională. E cel mai mare jeg juridic al ultimei perioade, care ne face să ne aducem aminte de ororile din epoca Zegrean. Auziți explicațiile meseriașilor de la CCR: „Curtea a reținut că motivele cuprinse în preambulul acesteia justifică existența unei situații extraordinare a cărei reglementare nu putea fi amânată, întrucât exista posibilitatea organizării alegerilor pentru Parlamentul European și a celor locale în condiții deficitare, având în vedere anvergura și numărul mare de alegeri organizate în anul 2024”. Așadar, CCR ne spune că e o situație extraordinară pentru că sunt multe alegeri în 2024. Cam câte alegeri trebuie să fie pe an pentru ca să considere că e o „situație normală”? Una, două, trei? Care-s criteriile, idioților? Cum poți spune că patru runde de alegeri sunt multe? Sunt alegeri care-au apărut neprevăzut? Adică statul e incapabil să organizeze patru ture de alegeri într-un an? Păi atunci să desființăm alegerile!
   Pe zi ce trece îmi dau seama că această Curte Constituțională este o construcție atât de inutilă încât ar trebui desființată. Mă rog, dacă mai ținem cont de faptul că, din slugărnicie, au fost capabili să valideze inclusiv primatul hotărârilor europene asupra deciziilor CCR, nu înțeleg de ce mai e nevoie să-i mai ținem pe acei șobolani inutili care și-au dat foc singuri la casă.

 4. Presa jidaneasca o ataca pe Diana Sosoaca dupa ce a maturat pe jos cu sionistii din Parlament, dar si cu aia invitat, care o huiduiau de la balcon!

  • Cei de la Active News o ataca in mod constant pe Diana Sosoaca, intrati pe site-ul lor, eventual cautati in arhiva si veti vedea. E foarte clar cine sint acesti AN.

   • Da, știu, citesc ce scriu cei de la ActiveNews. Sunt multe articole adevărate, dar e aberant când o atacă pe Diana Sosoaca. Ce a făcut Diana Sosoaca? A furat Romania? Nu, pe 14 mai 2024 a demonstrat că e naționalistă. Daca sunt onești, ar trebui sa scrie un articol in care să își exprime aprecierea față de Diana Sosoaca.

   • Mi s-a blocat contul facut pentru comentarii si mai pot intra doar ca simplu cititor la ei. Cand rusii au inceput actiunea militara in ucraina si am vazut ce analize faceau unii ofiteri sau fosti ofiteri ai armatei romane, mi s-a facut rau. Nu am rezistat, am intrat si am scris direct in campul comment (greseala mea, ca nu am mai putut recupera textul scris). Am scris acestor ”analisti” militari un raspuns din care reiesea clar, ca principiile elementare ale tacticii nu au nici o tangență cu analizele lor. Le recomandam să nu mai confunde manualul de tactica cu invățăturile holywood-ului. Ma rog, am fost cam acid, fara sa folosesc cuvinte jignitoare.
    Victoraș m-a dat afara pur și simplu. Am mai intrat rar, sunt destui oameni care scriu bine si frumos pe acolo. Dar am ramas cu un gust amar…

 5. National-Socialismul este ideologia NE-NARXISTA (!) inchegata in Gemaniai pentru domeniul politic iar lupta antibolsevica nu este activitate politica: a fost singura cale de ne-evitat pentru supravietuire… si in toate tarile s-au constituit forte publice politice si militare de lupta impotriva comunismului.

  … totusi, Diana Sosoaca nua folosit cuventul “jidani” si nici “Goyim”… a evitat un incident diplomatic.
  Si da, cu holoca$h-ul s-a oprit la granita. cred ca n-a mai avut cand sa cerceteze da’ daca va avea ocazia, discernamantul o va ajuta sa se lumineze – sa-i dam totusi credit ca este pe drumul cel bun!

  AUR:
  George Simion – scos de matusalemu’ Cristoiu drept “prezidentiabil” – nici nu s-a aratat! Bun roman…
  Generalul Chelaru s-a comportat ca un fariseu sadea.
  Putinele mesaje (anterioare) ale lui Lavric nu au avut nici o continuare azi!
  Tarziu – tot fariseu: plange martirii dar tace cand e vorba despre adevaratii calai!

  Si cat de greu a obtinut Diana Sosoaca acordarea unui minut de reculegere pentru martirii inchisorilor comuniste!!!

  Partea buna este ca Diana Sosoaca a reusit sa stranga oameni in miscarea sa, oameni care pot prelua functiile vitale si pozitiile importante din Stat si la nivelele inferioare.
  Pentru asta trebuie sa nu mai cautam scuze ca “n-avem ce vota”!
  Cine nu iese la vot este sustinator prin complicitate cu khazarii, fara nici o scuza.

  Si cine nu a inteles nici acum jocul AUR…

  • In Romania exista acea lege nenorocită care încalcă libertatea de exprimare. Ele trebuie desființate. Pentru a fi desființate, românii trebuie sa-i voteze pe adevărații naționaliști.

  • Scuzati, a spus si “jidov” si “jidan” cand a recitat “Doina” lui Mihail Eminescu, necenzurata,,, pentru prima data in Parlament si de fata cu urmasii calailor, actualii stapanitori!

 6. Alexandru Balcu

  Memorabil a fost și va rămâne și discursul din Piață de azi, 14 mai, al lui Eugen Sechila.

 7. @xyz radio-activejews sint extraordinar de perfizi,atentie!

 8. @gheorghe-pai cine a inventat “democratia universala”,măi?

 9. Injecția finală

  La lupta, frati Români

  Ne ataca feroce noii huni
  Vor sa ne ia pamantul

  Si libertatea, goni’i’ar vantul

  Vor sa ne ucida cu vaccinul
  In burta mamei, iar cu pumnul
  Legii ticaloase si abjecte
  Vor sa ne transforme’n obiecte
  Si sa ne intepe pan’ce ne rapun

  Huni apocaliptici, faca’se’vor scrum

  Si’au dat toata silinta
  Sa goleasca fiinta
  Neamului Romanesc
  Sa fuga, de foame si scarba, din tara,

  Pentru’o paine amara

  Departe de copii si parinti
  De oseminte de sfinti
  De biserici si de voievozi

  Ce i’ar spulbera pe acesti nerozi
  O turma de ucigasi si de hoti
  In Siberii de gheata, pustii
  Poate s’or cai si trai

  Si’ar fauri statui de despoti
  Din zapada, n’ar mai visa prada
  Usoara, cuminte, ca doara
  Lucreaza media planetara

  Sa ne’adoarma afara si la noi
  Sa ne schimbe’n trupuri si spirite moi
  Sa uitam istoria si marii eroi
  Sa primim moartea ca blandele oi

  La lupta, frati Români
  De vreti sa fiti stapani
  In tara noastra sfanta

  Si sa’i gonim pe huni !

  +++
  14 mai – în Piața Revoluției! Martirii temnițelor comuniste vor fi comemorați și anul acesta

  Unde’s fratii nostri, torturati, ucisi
  Unde’s haiducii Domnului, proscrisi
  In ce codri verzi, infloreste luna
  Si care arhanghel le pune cununa ?
  Dupa chinuri cumplite si morti fara numar

  Eu de ce mai sufar ?

  Viata de ieri s’a dus
  Va fi robie din Rasarit in Apus
  Daca vointa de lupta n’ai depus
  Te vei bucura, liber, nesupus

  Pururea tineri, haiducii de’azur
  Scanteiaza in Cer, coroane de aur
  Ingereste, ne’ndeamna, e lupta finala
  Sa scapam de robia globala

  Noaptea, ei coboara pe franghii de vis
  Sa ne asigure ca’n paradis
  Slujitorii bravi ai lui Dumnezeu
  Fi’vor fericiti, in Casa’I, mereu !

  +++

  La lupta, studenti !
  Fiti viteji si drepti
  Vi se fura prezentul, viitorul
  Sa nu dati cu toporul
  Dar uitati’va la toti, in retina
  Pana’i prinde fiorul
  Ca vor fi inchisi cu zavorul
  Judecatii de’aici si de veci
  Si viata lor fi’va plina
  De nenorociri, dezastre si tina

  La lupta, studenti !
  Vor sa ne ia libertatea
  Guwernantii devenit’au dementi
  Ne ataca cu tancuri pe rulmenti
  Diabolici, cu axul seringa
  Inima tuturor s’o strapunga
  Si viata cumplit sa ne’o stinga

  La lupta, frati tineri !
  Antrenati in revolta, parintii
  Bunicii si rugati’i pe sfintii
  Ce’au salvat Romania
  Sa ne ajute de Sus
  Sa’l aparam pe Iisus
  SCUTUL ETERN, BLANDUL NESUPUS

  Chiar cu mucenicia !

 10. Jos cu sionismul satanico-antihristic! Jos Mafia, Sus Patria!

 11. De ce poarta evreii tichiutele alea pe cap? Ce superstitii penibile! Penibile!

 12. Lui Hitler i se reproseaza o mare greseala pe care a facut-o si anume ca nu a gazat cele 600 de miliarde de jidani asa cum i se reproseaza. Daca ar fi facut treaba asta, o omenire intreaga i-ar fi multumit azi. Antonescu i-a facut scapati, regele Mihai la fel. Mare eroare! Trebuiau urmate strict instructiunile lui Hitler. Viitorul este National-Socialismul, Hitler a avut dreptate. HEIL HITLER! Foarte rusinos si catastrofic sa lupte alaturi de germani numai Italia, Ungaria si Romania, in loc sa se uneasca toate tarile din Europa. Romania a tradat si a avut nerusinarea sa si lupte contra germanilor, dar ramane in istorie un lucru bun ca macar la inceput a fost alaturi de Germania. Razboiul continua si Hitler va castiga. Hitler a fost un mare vizionar, cel mai mare om al istoriei, a aratat adevarata fata a jidanimii internationale dar din pacate la acea epoca lumea nu l-a inteles. A trebuit ca poporul german sa devina martir. Dar in 80 de ani, omenirea s-a trezit si se va lepada de jidanime. Toate tarile au fost victime ale jidanimii si de aceea toate tarile trebuie sa-si dea mana impotriva unui singur dusman: JIDANIMEA TALMUDISTA. Si ma refer desigur si la Franta, Polonia, Anglia, SUA, Rusia, China.

 13. Grija la falsii nationalisti, oricine ar fi ei

  Apreciez tot ce zice Diana Sosoaca legat de jidani dar sa nu uitam faptul ca, la fel ca Ninel Peia, a zis ca vrea recuperarea teritoriilor pierdute PRIN ORICE MIJLOACE. Iar ea vine dinspre partidul PNM al lui Ninel Peia, care avea ca prima poza pe fb era cu ambasadorul Israelului. Daca iesea Ninel Peia presedinte, ne trimitea si pe noi la malaxor.
  Trebuie sa ne ferim ca de dracu sa devenim o noua Ucraina sau sa ne lasam trasi in piept de vreun nou Zelenski.
  Zelenski a jucat cartea nationalismului si a “pro-neonazismului”, la fel ca si ceilalti jidani Kolomoiski si Prigojin, i-a prostit pe ucraineni si i-a trimis la un nou Holodomor. Trebuie sa ne ferim de falsi nationalisti, razboi inseamna milioane de morti pt. o granita, cine vrea razboi nu isi iubeste poporul.
  Jidanii se uita la scopul mai important si or si permite niste atacuri la adresa lor, daca asta inseamna ca ne pun pe cineva la conducere ca sa ne trimita la malaxor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *